Kad ste prvi put sjeli za volan?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • RS-6
    CBC Senator XXL
    • 24.07.2005
    • 581
    • Montenegro-Bar
    • 2x AR I BMW 330XI

Kad ste prvi put sjeli za volan?

Ne znam da li je bila ova tema ili ne,ako je bila neka je Moderatori brisu.

Znaci pitanje je kad ste prvi i sa kolko godina samostalno vozili auto?

Pozdrav.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA
  • sri98
    Admin od Trpeze
    • 24.10.2004
    • 7262
    • Republic of Konjarnik
    • Toyota Corolla E 210

Sa 15. Lepo doba srednje skole.
    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• DejanV
      CBC Senator XXL
      • 19.07.2005
      • 682
      • Beograd

Godinu dana pre Srija, sa 14. Slazem se sa Srijem, lepe godine srednje skole.

Doduse, otac (masinski inzenjer) me je i ranije ucio da vozim, sa 11 godina, ali to je bilo dosta sporadicno, pa to nekako ne racunam.

Pozdrav,
      DVV
      Brzina košta. Koliko brzo hoæeš da ideš?

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

dok je cale imao onog starog ekstra Z 101, od 74-85-6, seo sam par puta za volan u caletovom krilu, onda je to istrulilo i prodalo se, pa sam pauzirao do pre 2 godine, dvadesetak godina, sitnica =]

Comment

• -Vedran-
          CBC Senator XXL
          • 03.10.2004
          • 3255
          • Beograd

U 3-cem osnovne sam prvi put seo sam za volan.Ja i cale po dvoristu.U 5-6 razredu mi je vec davao da vozim kad idemo na neke kratke relacije,tipa 500-600 m.

A Dedin traktor sam vozio od 6-7-godine,posto sam bio zaludjen tom napravom
          Power of dreams !!!

Comment

• RS-6
            CBC Senator XXL
            • 24.07.2005
            • 581
            • Montenegro-Bar
            • 2x AR I BMW 330XI

Originally posted by lanMi
            dok je cale imao onog starog ekstra Z 101, od 74-85-6, seo sam par puta za volan u caletovom krilu, onda je to istrulilo i prodalo se, pa sam pauzirao do pre 2 godine, dvadesetak godina, sitnica =]
            Ja sam isto kao i ti neko vrijeme u ocevo krila,da bih sam sa nekih 15 godina poceo po malo.

http://www.youtube.com/watch?v=YCIIW...&feature=feedu YAMAHA

Comment

• fantastik
              CBC Senator XXL
              • 28.07.2005
              • 417
              • Novi Sad

ja traktor sa 7 godina

Comment

• CLD
                CBC Senator XXL
                • 08.02.2005
                • 1225
                • Belgija - ranije Luna-Chico

Pa ko nije vozio Traktor kad je bio mali. Ja se i ne secam kad sam poceo da vozim to cudo, a auto kad sam krenuo na voznju tj. u auto skolu sa 18 godina. Sila prilika me tako naterala. Od tada redovno vozim.

Comment

• fantastik
                  CBC Senator XXL
                  • 28.07.2005
                  • 417
                  • Novi Sad

Originally posted by Luna
                  Pa ko nije vozio Traktor kad je bio mali.
                  ima onih koji ni sad nebi znali da ga voze

Comment

• cantona
                    CBC Član
                    • 07.08.2005
                    • 64
                    • Vlasotince-Nis

pa traktor ne znam jer nemam,mada imam motokultivator i nikad nisam seo da vozim. u caletovom krilu sa 10 god. a sam sam vozio sa 14 god.
                    ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.

Comment

• dfast
                      CBC Senator XXL
                      • 26.05.2005
                      • 1302
                      • Hoofddorp NL /Bgd

Sa 6 godina caletovog keca, od glavnog puta makadamom do kuce na selu, nekih 2km. Kretanje iz mesta uz caletovu pomoc kao i saltanje iz prve u drugu a ostalo sve samostalno .

Comment

• Stefan1
                        CBC Veteran
                        • 27.10.2004
                        • 137
                        • Beograd

Ja sam prvi put vozio tadasnjeg caletovog Yuga 55 u 7 godina,verovali ili ne.
                        Bio sam dosta visi od svoje generacije(pa i sada sam-203 cm) pa mi nije bio problem da dohvatim pedale i slicno.
                        Ako nekog ima iz Mirijeva generacija '83 i da je u to vreme (1991-1992 godina) isao u OS Despot Stefan Lazarevic sigurno se seca da je tad cale dolazio po mene yugicem i onda sam ja preuzimao vozacko mesto i vozio drugove kuci.To je bilo ludilo secam se,mojoj sreci nije bilo kraja.Secam se da su par puta mom caletu pokazivali drugi vozaci rukom da nije normalan.To je trajalo sigurno pa od jeseni do zime,posto se secam da sam vozio i po snegu.

Naravno veoma dobro se secam i trenutka kada mi je cale prvi put rekao "evo da malo vozis ti" i to je bilo onim ulicama ispod C Marketa u Mirijevu,pa posle par dana sam vozio i glavnim ulicama u Mirijevu.

Nazalost to zezanje je prekinula keva kada je saznala za to,posto se jel ko i sve keve plasila da mi se nesto ne desi,pa je "zabranila" caletu da mi daje auto.

Ali ti trenuci su u svakom slucaju nezaboravni.

Comment

• zvrle
                          CBC Senator XXL
                          • 01.11.2005
                          • 961
                          • Beograd, Batajnica
                          • Golf 4

Pa ko nije vozio Traktor kad je bio mali
                          Ja

Sa 17, ono malo po kraju sa ortacima pistis ziku i vozikas se...eh srednja skola
                          “Scientists dream about doing great things. Engineers do them.”

Comment

• cantona
                            CBC Član
                            • 07.08.2005
                            • 64
                            • Vlasotince-Nis

ti si kao jedan moj drug i on je visok oduvek bio i vozio je sam sa nekih 7-8 god. secam se u 3.ili 4. osnovne kad je vracao kevinog jugica u rikverc i udari u ogradu i slomi branik. usrao sam se od straha...
                            ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.

Comment

• srdjan_p
                              CBC Senator XXL
                              • 01.12.2004
                              • 1915
                              • ZR

Uh, da probam da se setim...
                              Da, ako ne racunamo onu "voznju" iz caletovog krila kad se samo mrda volan tamo vamo, prvi put sam vozio negde u petom razredu i to verovali ili ne nakon kratkog objasnjenja kako se krece, pusta kvacilo i tako to od strane mog matorog krenuo sam po prvi put u zivotu bez ijednog trzaja, prebacio u drugu im nastavio da vozim nakon cega je reakcija mog caleta otprilike izgledala ovako
                              Samostalno bez ikoga u autu sam vozio vec negde u sedmom-osmom razredu tj sa 14-15 godina i to uglavnom po nekim letnjim putevima ili po naselju, znate ono, maznem caletu auto pa sam glavni
                              Uglavnom uvek mi je nesto bila frka od murije ili caleta tako da su voznje uglavnom bile vrlo kratke, recimo krug po naselju(koje je malo) i sl.

Comment

Working...
                              X