Samo dizalica i kljuc za tockove, sta ce mi drugo?
Sta imate od alata u gepeku?
Collapse
X
-
Ma Boris nosi samo kljuceve i dizalicu, ne zato sto nema potrebe da nosi ostali alat, vec jedva da se snadje i kada mu pukne guma....Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
Bas tako, pre mesec dana mi je trebalo 10 minuta da utvrdim gde to stoji, cak sam pomislio da ih nemam.
Ali sta ces, tako je to sa japanskim autima, ne moras da trosis mozak na delove i alat, jbg.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Ma japanac je to.... Cudo, ja nisam koristio dizalicu na mojim kolima nikada, a preslo se bogami dosta... Pu pu pu, da zlo ne cuje!!!!
Inace, naviku nosenja alata sam izgubio kada sam prestao da vozim Zastavu.Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
Comment
-
-
pezo 206cc nema rezervni tocakfabricki je tako,ima samo onaj sprej do prvog servisa
tako je tata od mog druga uzeo njegovo auto i pukla mu guma negdje izmedju gacka i bilece,kako nije odma primjetio skroz se izbucala, kaze 2 sata je trazio rezervni tocak po autu,pa mu nikako nije bilo jasno kako ga nema i gdje su ga smjestili,na kraju nazove verano motors i operater mu kaze sta i kako,covjek poludio,u sred nedodjije niti servisa a kamo li gume, citav dan je tu izgubio,jedva kuci dosoHSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM
Comment
-
-
Imam samo standardnu opremu koju sam dobio od fabrike (ni to nije kompletno). Tako izglada u 70% voznji dok u onih 30% kad idem na neku intervenciju moze se naci 60 kg raznog alata od lemilice do masine za rusenje zidova.
Gledao sam i ja tu emisiju koju pominje M. Strasno Sta moze da uradi samo par fascikli ili ukrasa a ne kutija alata."If everything seems under control, you're just not going fast enough."
Comment
-
Comment