matori ljudi ne spavaju.
Dobro jutro Jezeri.. A vi kako te?
Collapse
X
-
Spavamo ali manjeTu sam ja još od 7 sati samo sam zaboravio da se upišem
Comment
-
-
matori ljudi zaboravljaju lako.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
-
Comment
-
-
Prođe leto, stiže jesen (rana).
Samo nemoj palčevima (ono, android i ostale zujalice i zvrkovi) ... meni "pobrljavio" ali nije crko, "popravka" je bilo izduvavanje prašine uz jednu dlaku od četke (od prošlog čišćenja iznutra, jbg. jeftina kineska) koja se zaglavila u PCI portu. Od toga je pri svakom mrdanju ("e sad ne diši"), verovatno, bio resetovan računar. Da čuknem u drvo ("ko je!"), od tada (prošle nedelje) radi k'o švajcarski sat ... samo da ne bude kao stara ćaletova Doxa ... šta joj je? Sad ništa. (posle dve nedelje u zemlji, ispalo pri građ. radovima).
P.S.
Treća (kafa) odjutros (još se "krčka") ... ubi me ova promena vremena (ciklon, muflon, gemufna, cincilator, šta li je već).Expendable also known as the Stalker, further known as http://www.motornaulja.blogspot.com "Malo znanja - opasna je stvar" ili bolje ništa ne znati nego malo znati, šteta koju ćete tako napraviti je ograničena (u profesiji).
Comment
-
-
Srećom i ovo je bila samo prašina, napunio se hladnjak od procesora, nisam ni znao da je pametan pa gasi mašinu
Zato je monitor definitvno gecrkno pa koristim rezervni iz radionice
Juče bio sa onim Alfistima.. brate pa oni za saharski pesak da se uhvate to u kišu pretvaraju
Comment
-
-
Ma jok, niko se ne predstavlja
Po pitanjima sad kapiram ko je bio
Comment
-
-
-
Ajd i vama da se jednom "posreći"
Ako bih birao najgori, bilo je u KG pre nekoliko godina, dva sata nonstop kiše, nema zaklona, nedelja nema ni radnje da kupiš kesu da staviš na glavu
Došlo vreme za ručak u restoranu, sunce sine ko tepcija itd...
Kad razmislim i na Huji pre par godina je bila propast, crn oblak ide u visini felne i sipaLevel je napravio baš lepe slike posle kiše...
Comment
-
-
Dobro pre podne Spavači
Bager, valjak i žaba rade od 7 kako kad ili svi
Više od pola bašte sam pokosio, svi rade
Comment
-
-
Ja ne radim, dosta je 5 dana.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
Urekao sam ih, tišina već dva sata ...Neće to pre proleća vidim ja
Comment
-
Comment