Dobar jutar..
Dobro jutro Jezeri.. A vi kako te?
Collapse
X
-
Dobar dan, valjak je po ko zna koji put stao na ćošak da zagradi ulicu ali ne vidi se ni naznaka ostale mašinerije, tako da i danas na tačno prvu godinu od početka radova ne verujem da će biti išta...
Biće to negde jubilarne treće godine
Comment
-
-
Kako sam i mislio, valjak se se posle sat vremena kaubojisanja na ćošku, povukao a odveo je i mladjeg brata koji je danima tu stajao parkiran...
Sad je i mehanizacija postala stelt
Comment
-
-
Znam da vas jako zanima pa ću ukratko... Nema valjka jutrosIzgleda da je juče vozio preko limita pa je ostao bez goriva
Dobar Jutar ili dan
Comment
-
-
Zanimljivo, kiša piči svom snagom a vetar duva 100 na sat, mašine su poredjane i čeka se kamion sa asvaltom. Došli oko 15 sati i odneli jedno vozilo paukomGodinu dana agonije a onda platiš smrdljivi pauk jer putarima smeta vozilo... Naravno nisu ga samo premestili nego odneli...
To samo kod nas ima
Comment
-
-
Udaren grubi sloj asvalta do moje kuće i još desetak metara daljeNeverovatno... Dok se vršila istorijska operacija jednaka sletanju Apola na mesec ja sam bio u ROdiću jer nisam verovao da će stići asvalt po onoj kišurini...
Propustio sam da snimim, ne verujem
Zato su ladno ostavili gomilu šuta na sred puta i uklonili znak pa ko vidi vidi a ko ne, preleće preko raskrsnice... Očigledno po tragovima bilo je takvih...
Comment
-
-
Comment
-
Comment