Imam problem u sobi, u cosku i oko njega ima vlage i budji(spoljni zidovi) . Soba je ceo dan bez sunca, leti na plus 50 je u njoj kao da klima radi. Kapiram da problem dolazi sa hladnim danima kada se greje, pa se zbog radijatora stvara kondenz. Nije nesto sad u fazonu da otpadaju komadi zida i to, ali mi smeta, oseca se na budj i planiram to da resim. Ima li i postoji li bilo kakvo resenje osim stiropor izolacije. Na kuci je uradjena fasada pre 5-6 godina, bez stiropora i ni na jednom zidu spolja nema traga vlazi i budji, kao ni u jednoj drugoj prostoriji.
Ja sam pitao jednog molera skoro da li bih dobio nesto da uradim stiropor izolaciju iznutra na ta dva zida koji vlaze, i da li je to moguce resenje problema, on me samo belo gledao
Ima li neko slicnih problema i kako je to resio, i da li da cekam prolece ili leto ili bih mogao vec sad uraditi nesto?
Ja sam pitao jednog molera skoro da li bih dobio nesto da uradim stiropor izolaciju iznutra na ta dva zida koji vlaze, i da li je to moguce resenje problema, on me samo belo gledao

Ima li neko slicnih problema i kako je to resio, i da li da cekam prolece ili leto ili bih mogao vec sad uraditi nesto?
Comment