Najbolji restorani u vasem gradu!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Najbolji restorani u vasem gradu!!!

Posto dosta cesto putujem po Srbiji a i sire, uvek mi fali preporuka za mesto gde mogu dobro da jedem, pa bi bilo lepo da se pojavi koji hint ovde!!!
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017
  • BRABUS
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2004
    • 2399
    • London

Za Nis - restoran Mali Vikend. Malo je van grada....ali vredi otici.

Nalazi se na putu Nis-Sofija, u Sicevu, na pocetku sicevacke klisure, nema ni kilometar od pocetka klisure, sa leve strane kad ides prema Sofiji. Hrana je neverovatno dobra, a cene su niske.

Inace, u Nisu se klopa jos dobro "Kod Rajka" - u samom centru - Kazandzijsko sokace, preporucujem rebarca u kajmaku Specijalitet kuce.

Ako hoces dobar ambijent i has, onda restoran Amerikanac ili Excellent na stadionu. Ako hoces dobar ambijent i italijansku kuhinju - restoran Elite...

Ako se slucajno nadjes u Leskovcu onda idi u kafane Zajac ili Sandokan. Rostilj je mnogo dobar, ambijent nije....
    Od kulturinijih mesta u Leskovcu predlazem ili restoran ABC ili Cap-Cap.

Ako se zadesis od 23. decembra do 5-6 januara u Nisu, javi se pa da probamo neku od ovih kafana

Comment

• maki
      CBC Senator XXL
      • 03.10.2004
      • 878
      • Budva, CG

dobra tema da izreklamiram malo piceriju............ samo sto radi samo ljeti

inace kad idem za Bosnu preko Scepan Polja malo prije Pluzina kad se ide iz Niksica je "Pivsko oko" restoran, cini mi se da se tako zove,stalno svracam a nikako ime da zapamtim, porcije su extra,bar su bile, zadnje 2 godine nisam iso tuda, kad se ide Trebinje -Stolac-Mostar ima na Buni jedan restoran, ljeti i na proljece je odlicno ,sjedi se u basti pored rijeke bas je ugodno a i hrana je ok, iznad Jablanice restorani sa pecenom jagnjetinom, preporuka: restoran "kod Gojka", opet nisam siguran je li tacan naziv, inace za biranje restorana tako usput gledam gdje ima najvise kamiona ispred tu je najbolje
      HSD - MAN B&W 77600PS x 104 RPM

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

@BRABUS: Ne pominjes Nislijsku Mehanu, ili kako se vec zvalo? 99 kad sam bio u vojsci, to je bilo extra mesto, klosarskog izgleda, smesnih cena, i najboljeg rostilja na svetu

U BG bih recimo preporucio zderishte na splavu Brvnara na Savi, odlicno zderiste, pristojne cene, mana samo sto se zna dugo cekati kad je guzva...

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Brvnara je stvarno dobra, tu nema pogovora....

Kod Rajka testirano, a Amerikanac overavan ranije vise puta....

Mmmmmm
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Saabo
            Moderator
            • 29.09.2004
            • 1724
            • Vrbas
            • SAAB 9000 2.3T STANDARD :D

U Vrbasu imas piceriju Marezi u glavnoj ulici... Onda Pera Zderu Onda restoran Gradska kafana... to bi bilo to... ima i poneki kiosk, al to vec Boost zna bolje da objasni
            SAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran ... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...

Comment

• BRABUS
              CBC Senator XXL
              • 15.10.2004
              • 2399
              • London

Izvinjavam se Nislijska mehana je nepravedno izostavljena. Kakvu telecu glavu imaju....to je cudo, ja samo to jedem tamo kad odem, za rostilj neznam kakav je, ali izgleda super.

Eon, ajde uskoro u Nis, da obnovis i prosiris znanje

Comment

• TETAK
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3034
                • Čačak, Srbija

U Čačku pre svega "Brvnara" pa "Kalimero" pa lom Božiji pečenjara od koji se posebno ističe ona s leve strane kada se prodje za oko 100 m prvo skretanje sa magistrale za Čačak iz pravca Užica!Nju posebno preporučujem!
                Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• zoranc
                  CBC Senator XXL
                  • 31.03.2005
                  • 1313
                  • Beograd
                  • AR 147

Vratio se skoro iz Čačka, bio u Kalimeru gde je utepavanje od roštilja za male pare uz napomenu izbegavati urnebes salatu liči na serviran sladoled po ćoškovima tanjira, naravno i u Brvnari u kojoj se ponovio prethodni slučaj uz napomenu da nisam probao urnebes salatu i da je sve daleko skuplje.Pažnja kada naručujete piće žestoko ili pivo uvek dobijate male verzije. Zamisli pelinkovac 0.33. Kafe kuvaju svuda za 10 uz obavezni ratluk ili kocku šećera
                  Moj najlošiji dan na pecanju je bolji od najuspešnijeg dana na poslu

Comment

• cantona
                    CBC Član
                    • 07.08.2005
                    • 64
                    • Vlasotince-Nis

U Vlasotincu- Gunjetinac ili Rujna Zora. Kod Gunjetinca su velike porcije a nije skup,dok u ovoj 2.kafani gazda sam pravi kobasice koje su extra!
                    Ko voli ribu, ima super restoran na putu Vl.jezero - Vlasotince - Cirimidzija, selo Krusevica.

U Nisu, mada tamo nisam bio odavno po kafanama, nije lose Kod Mace, Duvaniste. Nas cetvorica, krkasmo skoro za dz.
                    ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

sto bi rekao jedan moj prijatelj, inace dugo godina ugostitelj, ako restoran u koji sednete ima (naravno ciste) stoljnjake sa rupicama od zara i izbledelim starim "tvrdokornim" flekama, znajte da se tu dobro jede. da je taj restoran toliko pun non stop da ne mogu da se izbore jos i sa stoljnjacima.

pravilo. potrvrdjeno mnogo puta.

prijatno!

(evo i ja da kazem jedan - "Kumbara", od autoputa kod skretanja za bubanj potok, pa prema avali, 100m iza pumpe "1000 ruza")
                      .

Comment

• BRABUS
                        CBC Senator XXL
                        • 15.10.2004
                        • 2399
                        • London

Juce overena kafana Zlatno Bure u Leskovcu, odmah pored SUP-a (poznatija kao kafana Lale Guzica )....extra has, malo manje porcije nego inace u Leskovcu, ali strasno dobre. Plus ima uvece ziva muzika povremeno...tamburica, dve violine, kontrabas, harmonika....nikakva elektronika. I jedan tip...proverite racun, umeju da se zabroje

Cantona, jel to ona kafana kad krenes prema vlasinskom jezeru, malo iznad Vlasotinca, pored puta, a iznad reke. Jednom sam extra jeo tamo. Onako, leti je mnogo fino, sveze bas, reka zubori....ne mogu da se setim imena...

Comment

• cantona
                          CBC Član
                          • 07.08.2005
                          • 64
                          • Vlasotince-Nis

Cirimidzija?Sa leve strane kad se ide ka jezeru?Ma nisi jeo kod Gunjetinca. Kad zalazis u ove krajeve, javi se...a i imamo novu diskoteku , a od 1. jos jednu.

Btw, video sam te danas kod pravnog oko 11h. Na KV ti Alfa bese?
                          ja od metalike slusam gansi,nirvanu,ofspring i pomalo sepulturu.

Comment

• BRABUS
                            CBC Senator XXL
                            • 15.10.2004
                            • 2399
                            • London

Jeste...Alfa mi je na KV...i ceo dana sam u pokretu

Za Vlasotince imamo dogovor Necu ovaj put moci, ali tamo na leto...

Comment

• TETAK
                              CBC Senator XXL
                              • 30.09.2004
                              • 3034
                              • Čačak, Srbija

Tamo na leto mogli bi i mi ostali tamo da se prikačimo.....
                              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
                              X