Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

U vrlo malom broju slucajeva ja to opravdavam, ali generalno to je bezobrazluk!!! A tek koliko smo godina imali one uvozne prosjake iz Rumunije i Bugarske!!!!

Mrzim i kada te kunu i pominju neke verske gluposti.... :x
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• Boki Ar
      CBC Senator XXL
      • 11.11.2004
      • 2827
      • Aranđelovac
      • Vektra

"Žicanje"

Pitajte Rankoka kako su njega startovali...pa dobili...
      Pozzzzzz
      BP

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Ranko, Ranko... gde si!!!

RANKO bre javi se i pricaj...
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• dranix
          CBC Senator XXL
          • 04.10.2004
          • 3079
          • Antwerpen/Belgium
          • Saab 9-3

A sta ih tek ovde ima. Pun grad. Uglavnom govorim srpski sa njima. Uglavnom razumeju nase psovke i kad nisu "nasi" a mnogi i jesu.

Comment

Re: Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Originally posted by dekideki
            Neki lik, onako ortacki nastup, plasticna flasha ispod miske, faca onako bezazlena, ne izgleda bedno.

P.S. ako ne das djavolu, dodje djavo sam po svoje
            Haha znaci potpuno ista prica. Garaza kod Obilicevog..
            Jedina razlika sto nije bio ortak vec zena sa detetom..

Comment

• kilson
              Moderator
              • 09.10.2004
              • 3216
              • NoviBGD
              • AR 75 GT

Originally posted by NN
              Originally posted by dekideki
              Neki lik, onako ortacki nastup, plasticna flasha ispod miske, faca onako bezazlena, ne izgleda bedno.

P.S. ako ne das djavolu, dodje djavo sam po svoje
              Haha znaci potpuno ista prica. Garaza kod Obilicevog..
              Jedina razlika sto nije bio ortak vec zena sa detetom..
              Izgleda kao da je u pitanju porodichan posao...

Najgora situacija, lik kod onog grilla ".... Vajat" na Autokomandi prilazi i zhicka, a tako prljav i tako kida na golubove da sam momentalno zapalio kako ga ne bih opeglao sa sve pivom i urnebesom, ako se primakne blizhe!
              Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• Čiča
                CBC Senator XXL
                • 14.12.2005
                • 1621
                • Beograd, Vidikovac

Sedim sa ortakom na Obilicevom Vencu, prilazi cigancica i kaze "Daj neku paru" ja kazem "Ajde bezi nemoj da te posaljem i Italiju da tamo prosis" a ona mi odgovara " Pa bila sam vec tamo" naravno da je fora vredela i da sam joj istresao neku sicu
                Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• TETAK
                  CBC Senator XXL
                  • 30.09.2004
                  • 3034
                  • Čačak, Srbija

Kod mene u Čačku na jednom od semafora u centru cigančići peru prozore na vozilima koja se zaustavljaju.Sve normalno, medjutim jedan od njih, iz Kragujevca, kada pridje vozilu obraća se vozačima, pokazujući prljavi sundjer pun peska, ajde daj neku kintu da ti ne perem stakla.....i uvek upali!
                  Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Boki Ar
                    CBC Senator XXL
                    • 11.11.2004
                    • 2827
                    • Aranđelovac
                    • Vektra

@ TETAK

"Kragujevac jeste to što niko nije .... "

Comment

• dekideki
                      CBC Senator XXL
                      • 26.07.2005
                      • 1914
                      • Beograd

parkiram sinoc, oko 19.00, na parkingu iza "starog Merkatora", tip strpljivo ceka da se smestim, zakljucam itd... i prilazi s tuznom facom.

POCINJE IDENTICNA PRICA (s pocetka teme)

ovaj put mi malo puko film, i prekinem ga kod onog "gorivo...", vec u prvoj recenici. odbrusim mu "LAZES!" on se samo malo trgne, ma nije ni trepnuo. kaze "izvini" onako, stidljivo, ja kazem "ajde sad idi". i on odlazi laaagaaano, nogu pred nogu... da nekog drugog smara, sta li.

hebote, posle tripujem vratice se, polupace mi kola, ko zna kakva je dalabu. razmisljam koji je i meni bio, sto nisam bio lepo ljubazan i rekao mu "nemam"? srecom, kolima nista, ostade opet onaj gorak ukus u ustima. au bre, kakvi su to ljudi? mrzilo me da mu kazem da, da se meni desi da ostanem bez goriva, isao bih kao sumanut ulicom i cimao sve redom, a ovome se nikuda ne zuri. ima taj da zivi 100 godina, minimum.

poz.

P.S. citam da se i u svetu povecao broj prevaranata, svih vrsta. ne prezaju ni od cega... najjaci je ovaj nash od pre par dana sto je pokupio robe dve tone na ime toga sto je prvotimac Partizana, pa ce ovi da plate, u fazonu "samo vi posaljite fakturu"...
                      .

Comment

• MOSLER
                        CBC Senator XXL
                        • 27.05.2005
                        • 1064
                        • Niš

Pre par godina bio na auto pijaci da pravim drustvo ortaku koji prodaje kola.Auto je imao borske tablice sto je ubrzo privuklo paznju nekog coveka koji prilazi sa sinom i pocinje sa pricom:kao i on je iz Bora,kamiondzija,putujuje iz Makedonije sa sinom a nestalo mu goriva pa ne moze da se vrati kuci,pa posto su zemljaci iz istog grada da mu moj ortak pozajmi 10 evra za gorivo a on radi u xxx firmi pa moze sutra da ga potrazi da mu ovaj vrati pare.
                        Ovaj ga gleda,premislja se i na kraju kaze :ajde vazi ali daj licnu kartu,vozacku,bilo koji dokument cisto da ne ispadne da ga zavlaci kad on eto dokumenta mu ostala u kamionu,a on daleko parkiran.... Na kraju kad je video da nema vajde nastavio dalje da seta po pijaci i da trazi nekog lakovernijeg zemljaka

"Moj biser"- Vec godinu dana unazada me nailazim na coveka od nekih 60 godina.Obicno sedi na stepenicama nekog trznog centra i kada prolazim pored njega pocinje sa pricom ako bi hteo da mu pomognem kao coveku,eto majka mu je bolesna treba da ide na operaciju kuka pa da mu pomognem tako sto cu od njega da kupim kese za smece koje prodaje
                        .U pakovanju ne vise od tri komada a trazi za njih uvek neku nenormalnu sumu ko da su od zlata i normalno uvek produzim ali posle vise od godinu dana susreta prekipi mi i kad me je zadnji put sreo i poceo sa pricom"ako hoces da " ja ga prekinem stavim ruku na celo i kazem:"Da pogodim tebi treba pomoc,majka ti je bolesna i treba da ide na operaciju kuka pa ja treba da od tebe da kupim kese kako bi ti pomogao"On me pogledao onako iskolacenih ociju i pitao odakle znam?
                        Ja mu rekoh ili sam vidovit ili mu je ovo vec peti put da me startuje u zadnjih godinu dana. On poce da se smeje i kaze"sledeci put kad naletis na mene vodim te u kafanu na pice"
                        Od tada ga nisam sretao izgleda da mu je majka konacno operisana

Comment

• uglavnom.bezopasni
                          - 42 -
                          • 03.02.2005
                          • 2235
                          • Novi Sad

Mene vise cudi kako su monotoni, svi imaju iste price. Meni svaki mesec u lokal udje bar 20 ljudi sa istom pricom (obicno prodaju nozeve) i svima je bas to poslednja kutija i idu kuci, pa da ja kupim da ne vracaju...

Ili oni sto mi prodaju stavku A za recimo 2000 dinara, ali ako kupim to dobicu i B, C, D, E, F, G besplatno. Kad se sabere sve to zajedno, na najlonu ili kod kineza, ne kosta ni 1000...
                          Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
                          11.04. 0:12 #2
                          Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• ssteva2206
                            R.I.P. CBC Drug XXL
                            • 22.04.2005
                            • 106
                            • Beograd

Mene je startovao lik na ulici: Brate, daj neki dinar. Ja ga pogledam, a on masan, zarastao u kosu i bradu, prljav, sacuvaj boze. Pitam ga sta ce ti pare, a on k'o iz topa: Pa za pivo, naravno. Slatko sam se nasmejao i dao mu 50 kinti.

Comment

• Djole
                              CBC Član
                              • 24.03.2005
                              • 88
                              • Beograd

U Kosovskoj ispred Drinke me je vec dva puta, a drugara jednom, u cetiri dana startovao isti ganci sa flasom u ruci i pricom o tome kako mu je nestalo benzina. Prvi put je imao i neko dete u rukama....

Comment

• The Punisher
                                CBC Senator XXL
                                • 01.03.2006
                                • 503
                                • Beograd Wozhdovatz
                                • Ford Taunus TC1

Ovo su sve provokacije, vidi se iz aviona, ali ja sam u poslednje vreme primetio bele prosjake. Video sam jednu baku u Bulevaru kod Univerzitetske biblioteke, obrati se tihim glasom i kaze treba mi za dorucak. Ili jedna gospodja u 50-im u crnini, u makedonskoj, sedi na pragu nekog ulaza i krisom drzi tanjir sa nekom sitninom.
                                Yebem ti tranziciju....
                                https://en.wikipedia.org/wiki/Ford_Taunus_TC

Comment

Working...
                                X