Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • J0HNNY
    CBC Veteran
    • 24.01.2007
    • 196
    • CZ - Centar Zemuna

pricha o Amosu

Radnja se deshava negde na zemunskom keju Seba je snimio ribu koja sheta kuche i pricha telefonom prilazi do nje i uplakanim glasom pita da li moze da pozajmi njen telefon pobeglo mu je kuche pa samo da pozove mamu da vidi da se nije vratilo kuci, naravno devojka mu daje telefon i on okrece kao broj i pricha jecajuci mama pobegao mi je amos smrc da nije ... jao eno ga amos amose amose amose krene da trchi ka nekom keru i zapali sa telefonom!

Seba narkoman iz paviljona-najjacha izjava :

Jel imas 20 dinara treba mi za neshto ?
    Na nesreću živimo u parodiji od zemlje i u jednom teško popravljivom džiberskom okruženju. Razjebani, osiromašeni i usamljeni.

Comment

• V-Tec
      CBC Senator XXL
      • 30.06.2006
      • 1615
      • Beograd
      • '89 Civic d16a6

, takvih lobanja imas svuda...
      shuto-expressway.com

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

Ima jedan zanimljiv lik kod "Shisha", Stari Merkator na NBG-u...i zapazio sam ga jer cesto jedem tamo.. Gomila ljudi uvek ceka na svoj red, a on prilazi svakom i trazi po 20 kinti da jede, tj. fali mu jos samo 20 kinti Ja mu dao pare prvi, mozda i drugi put, al kad sam provalio da je stalno tamo i sa istom pricom, rekoh sebi zaje.bi

A jedan covek je ranije svirao harmoniku u podzemnom prolazu blizu Hajata ( Bul. Mihajla Pupina ), i njemu sam uvek davao neke pare...nista krupno, nego tek koliko se nadje...izgledao mi fin, posten i da mu treba...tako da ima izuzetaka, al vecina su foliranti...

Comment

• stefanves
          CBC Senator XXL
          • 10.12.2006
          • 1351
          • BG

Situacija kod Metroa u Borci(Krnjaci, ili sta vec).Ja sa caletom u kolima, i na pakingu nas isece neki kreten sa Alfom 147 1.6 TS, mi se na izlazu malko potrkamo sa njim(kada se izadje iz ogradjenog parkinga), i stanemo na semafor, prozor otvoren, dolazi mali ciga i trazi pare...nista lepo mu kazemo da nema...a on ti poocne da preti kako ce da ogrebe kola...ovo ono.Na to i ja i cale izlecemo iz kola da mu ****mo malo mater(mada vise da ga uplasimo), ciga bezi a lik u alfi nas gelda onako zapanjeno, podize prozore i zakljucava vrata...
          Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
          Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Pro_Touring_Mopar
            CBC Senator XXL
            • 13.11.2007
            • 684
            • Sabac

Nedeljom, kad se vracam iz crkve obavezno na ulazu stoji prosjaci. Medjutim, primetio sam da u zadnje vreme vecina matorijih prosjaka ostaje po strani, da bi kad primete da neko izlazi, brze bolje poslali decu u "napad". Tako da kad nedeljom izlazite iz Sabacke crkve, sa svih strana krece da vas obasipa buljuk Cigancica, starih od 7-9 godina, svaki sa svojom pricom i naravno svi u glas. Posle mira i blagostanja jutarnje liturgije, ovo bukvalno dolazi kao tempirana bomba. Neki od njih zaista izgledaju nesrecno i tuzno, mada kod vecine se vidi zestoka uvezbanost i taktika: "Prepadni i dok je jos sludjen izmami koji dinar". Opet, ja im uvek dam nesto sitnisa, zao mi je sto su uopste u takvoj situaciji, kad moraju da rade to sto rade. Znam da ce neki od njih to zloupotrebiti i otici i kupiti cigare, ali, opet, kad ih vidim onako odrpano obucene i siromasne, ne mogu da im ne dam...
            Orthodoxy is not the religion, it is the meaning of life!

Comment

• JAPANX
              CBC Senator XXL
              • 10.08.2006
              • 2159
              • Beograd

za ove performanse su u budvi zaradili po par eura od mene i drustva i popili e prolaznika

ostalima NE dam nista!!

Comment

• AlexRS
                CBC Senator
                • 27.10.2007
                • 234
                • Borca

Originally posted by stefanves
                Situacija kod Metroa u Borci(Krnjaci, ili sta vec).Ja sa caletom u kolima, i na pakingu nas isece neki kreten sa Alfom 147 1.6 TS, mi se na izlazu malko potrkamo sa njim(kada se izadje iz ogradjenog parkinga), i stanemo na semafor, prozor otvoren, dolazi mali ciga i trazi pare...nista lepo mu kazemo da nema...a on ti poocne da preti kako ce da ogrebe kola...ovo ono.Na to i ja i cale izlecemo iz kola da mu ****mo malo mater(mada vise da ga uplasimo), ciga bezi a lik u alfi nas gelda onako zapanjeno, podize prozore i zakljucava vrata...
                Jaaaaooo.... ti klinci su ludi skroz, ja se uvek cimam s njima....

Comment

• stefanves
                  CBC Senator XXL
                  • 10.12.2006
                  • 1351
                  • BG

Ma manijaci bolesni
                  Fiat Punto MK1, 1.2 16v @85hp, '99
                  Konacno i ja imam auto :-)

Comment

• Bzuva
                    CBC Senator
                    • 17.09.2006
                    • 269
                    • Bgd

Originally posted by Wooodoo
                    Moju cicu i njenu drugaricu startovao mladji bracni par u Dzona Kenedija, kod obuce Metro, pre oko mesec dana, radni dan, uvece oko 22h. I slozili im pricu da su vodili dete kod doktora (uvece!) da su iz Boleca ili tako nesto slicno, ostali bez goriva...ne secam se detalja, uglavnom prica je bila puna rupa. I ona i drugarica ima dale oko 300 din. Posle toga sam se nasao sa njima i obe su bile pune utisaka, bilo im je zao sto im nisu dale jos para. Kad sam cuo nisam mogao da verujem. Dao sam im link ka ovoj temi, da vide kakvih sve prevaranata ima.
                    Izvinjavam se shto dizhem toliko omatorelu temu, ali da ne znash kako je to dvoje izgledalo? Tj. vishe me zanima taj lik... Iz tog su reona, a imao sam problema sa njima...
                    Alfista u povoju

Comment

• V-Tec
                      CBC Senator XXL
                      • 30.06.2006
                      • 1615
                      • Beograd
                      • '89 Civic d16a6

Ima jedan par sa Vozdovca koji se mogu videti u bilo kom delu grada, plavusa i kratko o****n lik.Uvek kazu kako su dosli negde iz "p.m", kako ne znaju grad, devojka je kao u "nekom" mesecu trudnoce(i ako izgleda kao cackalica )auto im je stao oko kilometar odatle jer nema goriva, a pare su izgubili .
                      Mogu se videti bilo gde u sirem centru BG-a, na Adi...bilo gde.
                      E sad, oni imaju veliki problem jer se raspadaju od fiksanja u venu i to se vidi iz aviona!
                      shuto-expressway.com

Comment

• gille
                        CBC Senator XXL
                        • 24.09.2006
                        • 593
                        • Belgrado

Bili su ovo dvoje pre par dana (tj. večeri, u pola 11 uveče) i u mom kraju (stari Merkator), kao stao auto, no fuel, ona trudna.... Rekoh OK, upadajte, vozim vas gde hoćete... JBG to im nije pasovalo

Comment

• dekideki
                          CBC Senator XXL
                          • 26.07.2005
                          • 1914
                          • Beograd

likovi s pocetka teme, ocigledno.

jos su zivi?
                          .

Comment

• gille
                            CBC Senator XXL
                            • 24.09.2006
                            • 593
                            • Belgrado

Ima i jedna lujka koja ordinira po BB (Požeška i okolina). Kad čekaš na semaforu ladno ti uđe u auto i traži 400 kinti, kao da plati neke račune. Ultra mega ljubazna i više nego normalno izgleda, šta više posle 2 piva bih rekao i da je dobra riba.

Comment

• StudentBGD
                              CBC Senator XXL
                              • 18.12.2007
                              • 1027
                              • Beograd

Originally posted by Eon
                              A znate li za onu ribu koja godinama prosi od Doma sindikata do Silikonske doline, a preko Kneza za operaciju slepe sestre... A video sam je i u NS, CG, Zlatiboru...
                              Ova je najjaca, godinama je srecem skoro svakodnevno jer sam stalno po nekim kaficima... Desavalo se i po nekoliko puta na dan da je sretnem u istom kaficu i svaki put slozi istu pricu za slepu sestru i operaciju... Elem, blejimo u kaficu i ona nailazi, mom ortaku prekipelo vise i kaze: "Koliko sam ti para dao do sada imala bi vec i trece oko!!!" Pre neko vreme, posle fudbala ortak i ja seli na pivo u kraju, kafici se zatvaraju polako, kada oko 1h ulazi ona u kafic (gde smo donaci) i trazi pare ali ne spominje sestru, ja je pitam sta je sa sestrom a ona kaze nesto tipa - ma pusti je,umrla je... Pitam je sta ces joj onda pare a ona kaze da sada njoj trebaju...

Za perace uvek imam neku sicu u autu samo da ne diraju stakla koliko god da mi je prljav auto. A ako slucajno nem onda redovno kazu da im dam bombone ili zvake..
                              Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• AlexRS
                                CBC Senator
                                • 27.10.2007
                                • 234
                                • Borca

Ijaoooo....
                                @ StudentBGD kad vec pominjes perace prozora....
                                Pre par godina vracam se sa devojcicom od njenog burazera iz Malog Mokrog Luga i u Bul.Kralja Aleksandra kad JAT - ovog predstavnistva na semaforu prilazi nam neki stariji lik a pijan kao guzica... I ona klasicna prica "brate da ti operem stakla" a meni auto u jutro bio u perionici sjaji se na sve strane... A njemu ma daj batali vidis da je cisto, a on navalio kao mutav.... i vidis ti baja krene sa onim prljavim sundjerom prema soferci a koliko je pijan jedva stoji na nogama... i valjda da nebi pao nasloni se na krilo... ja vidim gotovo sad ce da mi umaze pola auta... i sva sreca pali se zeleno i ja po gasu... kad lik odjednom pocne da urla i psuje..... Ova moja se okrene da vidi sta je bilo kad on se uhvatio za nogu i skakuce... Mora da sam ga dobro nagazio...

Comment

Working...
                                X