Nova fora za zickanje (citaj moderno prosjacenje)

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Damjan156
    CBC Senator XXL
    • 07.01.2008
    • 568
    • Beograd

Mene je startovao isti ovaj manijak što i dekideki-a sa početka posta,pre jedno 3 meseca na parkingu dok sam se zezao oko kola.Ista priča isto sve...ja mu dao 10din pa nek se je.. klošar!

A što je najbolje vidim 15-ak dana kasnije,kad sam išao do teretane,i neki lik već mislim prošao me kad čuje "e brate imaš 100din za..."rekoh NE! i nastavim i tek posle 5 metara okrenem se da ga vidim kad ono ON majku mu...
    Strauli motorsport
    Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• Sapcanin
      CBC Senator XXL
      • 13.12.2006
      • 317
      • BG
      • Peugeot

ovo morate da vidite
      Za sve ljubitelje South Parka a vezano za ovu temu
      http://mrtwig.net/torrents/SouthPark_11 ... t_.torrent

edit: 36MB velicina!!!
      Poljoprivredne masine

Comment

• Sapcanin
        CBC Senator XXL
        • 13.12.2006
        • 317
        • BG
        • Peugeot

Danas u pekaru ulazi ciga, a ja mamuran kupujem dorucak i idem da se treznim i pita me da li imam 30dinara da mu dam za burmu, zeni se pa mu zafalilo

Najjaci koji sam do sad cuo
        Dao sam mu 100 i rekao kupi 3
        Poljoprivredne masine

Comment

• Damjan156
          CBC Senator XXL
          • 07.01.2008
          • 568
          • Beograd

Ha,ha haaa

Sad može da oženi pored ove koju je planirao i one dve sestre od tetke!!!

P.S. SOUTH PARK - MAJKA!!!
          Strauli motorsport
          Moja Alfa

NIŠTA NIJE TVRDOGLAVIJE OD EMOCIJE

Comment

• StudentBGD
            CBC Senator XXL
            • 18.12.2007
            • 1027
            • Beograd

Cime ste otvorili SP? meni nece ni u BS Player-u, ni u WMP-u...
            Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• TheWickerMan
              CBC Senator XXL
              • 11.09.2007
              • 791
              • DE
              • AR Giulietta TCT

.rm je extenzija,znaci Real Player...

Comment

• shonsy
                CBC Senator XXL
                • 11.05.2007
                • 1391
                • London/Beograd
                • Honda CBR 125R

Hehehe prosto neverovatno cega sve ima po ulicama....

Danas otisao sa mamom do trga Nikole Pasica da po dogovoru menjamo prazne tegle za med. I tako dadosmo coveku tegle, on nama dve ali pune i ostadose par komada praznih. Prilazi jedna zena, kaze kupila bi tegle za zimnicu i pita koliko kostaju... Posto mi nemamo pojma sta i kako, kaze taj pcelar da su 10 din po komadu, a ova ce na to kao iz topa: " Ja prosim, jel moze to jeftinije?" Ja pogledam, ona obucena onako normalno (malo siromasno deluje ali nikad ne bih rekao prosi), cak je i nakit imala... Meni bilo zao i dao bih joj za dz, kad cujes ovog pcelara koji se sit nasmeja kad je rekla da prosi (bilo mu valjda interesantno) : "Evo ti 4 za 30 din". I tako dade zena pare, uze tegle, a mama i ja ostadosmo u cudu!

Haos

Comment

• 911s [SK]
                  CBC Senator
                  • 21.11.2007
                  • 242
                  • Beograd

Sedim sa društvom u parku i pijemo pivo. Prilaze njih dvoje, dva lika i jedna ženska. Ženska od ortaka koji je u tom trenutku držao flašu piva traži malo da joj da da bi popila lek, a u šaci drži neku crvenu tabletu.
                  Nisam znao da se lekovi konzumiraju uz alkohol.
                  A po njihovom izgledu se moglo zaključiti da su teški narkomani.

In those early days the Golf only had one serious rival - Ford's XR3, which was just as fast and handles just as well. It was the same size as a Golf, and about as a same price, but the drivers - they were completelly different...

Comment

• Milan.87
                    CBC Član
                    • 18.05.2008
                    • 76
                    • N.Beograd

Pre neki dan u zemunu prilazi mi neki cicica i kaze:
                    Neci da te lazem i da izmisljam kao treba mi za lek, hleb i tako dalje. Ja sam pijanica i ako hoces da mi das pare za pivo daj ako neces ne moras.
                    Posten covek, morao sam da mu dam

Comment

• Bzuva
                      CBC Senator
                      • 17.09.2006
                      • 269
                      • Bgd

Ti su mi najbolji, skroz su iskreni... Jes da mi je glupo shto im pomazhem da se sjebu, al uvek im dam...
                      Alfista u povoju

Comment

• dekideki
                        CBC Senator XXL
                        • 26.07.2005
                        • 1914
                        • Beograd

evo ga jos jedan klon onog lika sa tugaljivom facom, plasticnom flasom i malo sice u ruci, visi non stop na parkingu novootvorenog megamarketa "Roda", kod Zmaja...

siroma toliko je smotan da su ga svi napusili kako im je prisao...

mislim, prvo sto je mene pitao bilo je: "jel imas crevo za benzin"

nisam znao da li da se smejem ili da mi ga bude zao...
                        .

Comment

• BaneBRE
                          CBC Veteran
                          • 21.11.2006
                          • 100
                          • blok 45 nbg

juce kad nisam ubio jednog debila... vracam se iz zemuna na nbg i u autobusu 73 seda pored mene lik neki stariji oko 50 god (loshije obuchen, smrdi na kugu)... ja slusam mp3 i bole me... kad posle minut...

izvini... ja skinem bubicu i pogledam ga...

jel bi mogao da mi das neki dinar isterace me gazdarica iz stana, nemam da platim kiriju... reko nemam... (imao samo crvenu)

pa kako nemas? ....lepo nemam

posle 2 minuta (ja se nerviram sto i dalje bleji tu)

a sta ako ti nadjem? ....ja izgoreo... reko sta bre da nadjes debilcino (poceo da se derem... gotovo, puko sam cekam da mi odgovori nesto i da ga olomim) kad prilazi pandur u civilu i kao jel ima nekih problema, cuti on... usro se, reko oce neke pare neam pojma...

samo cujes lika (pocne da se dere) sta ja tebi trazim pare, ti si meni trazio pare... meni mrak na oci... i samo cujes pandura

majstore otvori vrata (izvede ga pandur) i kad je poceo da ga gazi... ja reko ubi ga...

ode bus...

znaci ne mogu da verujem kakvih debila ima i na sta su sve spremni...
                          a sta sam ja, WeWeRiCa a?

Comment

• Milorad90
                            CBC Senator XXL
                            • 26.07.2007
                            • 975
                            • Beograd

Kod mercedosovih solitera na raskrsnici omladinskih brigada i valjda treceg bulevara valjda se tako zove ulica,uglavnom,crveno svetlo,lik nekih 20 i kusur godina,sav nateko od ko zna cega,ide od auta do auta i trazi 100 dinara.

Ovaj mu je fazon bio.

E momci imate 100 dinara da mi pozajmite nisam narkoman,ostao mi auto bez benzina kod fontane,mi reko nemamo uzeli vodu zadnje pare dali.Iza nas lik u Puntu mu daje...
                            Sve mu verujem da nije narkos ili nesto slicno.

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

(pre par dana, blizu Pozeske na B. Brdu. doticna stoji pored kola i ceka da se uparkiram...)

- izvinite mozete nesto da mi pomognete? (lepa zrela zena, pristojno odevena, torbica, sasvim normalno izgleda)
                              "izvolite?" (ja reko sad ce da me pita za neku ulicu ili nesto u tom fazonu)
                              - mozete da mi date 400 dinara? (bez price, ikakve)
                              "ne" (sa gorcinom u stomaku okrecem joj ledja i odlazim)

gde ja zivim...

i naravno muvao sam se oko kola jos par minuta, uvek se tripujem da ce da mi ih nesto ostete, onako, iz zlobe (ko cigani sto kunu kad im ne das). ode ona mirno do sledece zrtve...
                              .

Comment

• jevtic
                                CBC Senator XXL
                                • 26.11.2006
                                • 729
                                • beograd

na senjaku tek ušao u kola i krenuo vidim lika sa plastičnom flašom nešto mi pokazuje i ja stanem reko ko zna šta je. pita me on da li imam litru benzina u gepeku ?!?!?! rekao nemam a on odma da mu dam 100 din da kupi benzin auto mu stao u bul. v. mišića pa kao da može da ga odveze....

ja samo po gasu i zapalim ništa nisam ni odgovorio.

još jedan slučaj.

šetam ja terazijama i ulazim u podzemni prolaz kad zamnom trči jedna gospođa isto pristojnog izgleda i sve viče gospodineeee, gospodineeee, ......
                                ja stanem i kažem izvolite a ona jel možete da mi pozajmite nekoliko stotina dinara i izgovara neki glupi razlog.

ja ne znam šta je ovo. pre ljudi kad su prosili su tražili dinar dva a ovi današnji odma pa daj 200 dinara. mnogo su bre skupi.
                                ex - fabia 1.9 tdi
                                golf 2.0 tfsi

Comment

Working...
                                X