Kod nas zivi jedan stvarno bezobrazan prosjak.
Nema nogu i kapiram, ne moze covek da radi pa ajde i da mu das. No, jedanput stvarno nisam ni ja imao. Ostala mi samo vozacka i licna u novcaniku. Nisam imao da mu dam i covek mi ispsova sve po spisku
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Ne znam gancija iz vase price ali znam slucaj za tipa sa raskrsnice koji je prosio i navodno nije imao nogu i tako jednom opsovao zjb tipa koji je izasao odma da ga bije a cigo puni sprint ... istrenirano brato savio nogu u vis i zavezao je !!!
Ja sam jedno 70% ubeđen da ciga koji prosi na uglu ulice što ide ka američkoj ambasadi i kneza miloša i koji sad nema ruku, da nije imao nogu prošle godine.
Prosto ne znaš šta da misliš. Postaje nepodnošljivo koliko ih ima - nisam rasista, ali prave ozbiljan problem. Koliko mi se čini, dugoročno će biti još gore. Čim grane sunce, na svakoj raskrsnici prose, presreću pešake, po gradu ih ima kao nikad do sad. Ispred svake banke sedi devojčica sa detetom - pobogu bre, magistrirali su parazitiranje.
Ljudi u gradu rade za 1000-2000 dinara dnevno u proseku, a oni geknu crvendać za sat vremena, da im svaki 100ti na kog naiđu da po 20 dinara.
Ne brže od života. Vodite računa sa kim sedate u kola kao suvozač.
Evidentno je da problem postoji i ja se susrećem svaki dan sa njim i žao mi je te dece što ih iskorištavaju po suncu ili mrazu.
Isto tako su većina prevaranti u smislu da im nije ništa i da im je to ustvari zanimanje.
To ne znači da da ih ovde a ni bilo gde drugo treba zvati ovako onako, ili ne znam ni ja kako. Time nećemo rešiti problem a neće nam biti ništa lakše.
Ljudi, poruke idu polako prema rasizmu... Obustavite radnje ili ću zaključati temu.
Kolko vidim jedini si ti ovde postupio rasistički. Niko njih nije spominjao zato što su cigani, nego zato što prose, smaraju i foliraju se da nemaju ruku a imaju(onaj kod američke ambasade).
Ljudi, poruke idu polako prema rasizmu... Obustavite radnje ili ću zaključati temu.
Kolko vidim jedini si ti ovde postupio rasistički. Niko njih nije spominjao zato što su cigani, nego zato što prose, smaraju i foliraju se da nemaju ruku a imaju(onaj kod američke ambasade).
Comment