Servisni kutak za Vaše racunare

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • sw.brick
    CBC Senator XXL
    • 09.10.2004
    • 8141
    • Beograd, barajevo-zemun
    • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

probaj da ocistis socivo.
    stapicem za usi veeeeoma blago prebrisi na suvo da uklonis ako ima neke trunke prasine ili dlacica ili slicno (paukova mreza, video jednom i takvo cudo).
    ako ne pomogne, sa malo vode bez druge hemije posto je socivo od polikarbonata koji se lako istopi.

to socivo "pliva" na jako tankim vezama pa treba biti vrlo pazljiv i laganim pokretima levo desno cistiti a bez pritiskanja nadole.

DVD je nekoliko puta manja "rupica" i potrebno je besprekorno fokusiranje.

ah da, u prostoriji gde se nalazi DVD citac ne sme da se pusi (godinu dana taloga nikotina je dovoljno da umre uredjaj trajno), prasina treba da se redovno u****va i pre svega racunar je najbolje da stoji negde podignut od poda bar 20tak cm.

ono sto je nekada bio Teac CD 24 ili 32 danas vise nema, DVD su prakticno konfekcija koja se stancuje i obicno se ne isplati nista popravljati u odnosu na cenu novog.

vidjao sam i nekakve komplete za ciscenje sociva ali ne znam kako to zaista funkcionise u praksi (Metro npr ).
    volvo
    945 SE turbo lpg
    344 GL lpg

Comment

• Wiz
      CBC Senator XXL
      • 30.09.2004
      • 3104
      • Nish

Pod 2 opciju nikako,i oni su postali konfekcija i sada prodaju sano ime,probaj da ocistis socivo,ja sam na cd-u preko trimera podeseavao vec raspodeseni laser,ali kod DVD-a nisam probao

Comment

• Delkan
        CBC Senator XXL
        • 14.06.2005
        • 829
        • 60 km From BG,West

Hvala vam na savetima,znaci uskoro ce da padne sarafanje...

@brick Racunar mi je na stolu u sobi,prasine nema.Nepusac sam,tako da uslovi nisu bas mnogo losi.Kad se samo setim mog Teac-a...

Ubedili ste me,`cu da sarafam pa izvestim o rezultatima.

Comment

• Delkan
          CBC Senator XXL
          • 14.06.2005
          • 829
          • 60 km From BG,West

Operacija uspela a pacijent...
          Malo je zapelo ali kad sam dohvatio polugu sa kojom otpustam poluosovine

Ej, ljudi upalilo je,radi!Mada nisam nista ni video na socivu,ali kad sam ga malo prebrisao mlakom vodom pomocu stapica(k`o sto ste rekli) radi brez problema.Bilo mi je cudno sto je svaki CD lako citao,pa sam pomislio da necu mozda morati da podesavam laser ili sta vec...

@wiz jel` se to radi na onom srafu pored sociva sto je zafarban?Samo pitam,ako mi ne daj Boze zatreba.

Jos jednom, hvala ssteva2206 i brick na savetima.

Comment

Working...
          X