Ko se cime bavi/bavio? Vidim da su killaz i luka.l veskaci. I ja vrlo dugo rekreativno veslam u Zvezdi - u poslednje vreme slabo stizem, ove godine nisam ni jednom izasao na vodu (a i vodostaj je blesav)... Pored veslanja, praktikujem jos i ronjenje i biciklizam. Nekada sam trenirao aikido, al' su mi doktori zabranili, a i nisam se bas pronasao u tome.
Sport
Collapse
X
-
Sport
(\__/)
(='.'This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
http://www.flickr.com/photos/rubinjoni/Tags: None
-
-
Svi oblici kafanisanja i alkoholijada.
Ima mnogo manje znoja i napora nego u klasicnim sportovima, a i vece je uzivanje.Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
tenis 3 godine, basket 3 god., fudbal 3 god.,odbojka 2 god.,plivanje,klizanje,skijanje,....sada rekeativno mali fudbal,tenis i teretana.
Comment
-
-
Eh ja sam tri godine u veslackom klubu Crvena Zvezda bio inventar, trenirao sam rekreativno od 1998-2001, bio sam bukvalno po ceo dan na Adi 4-5 dana u nedelji, nekada sam znao da zaspim od umora u teretani na strunjaci, 2001. sam bio pomocni trener za rekreativce, eh bilo je to lepo studentsko doba kada sam imao vremena, onda je dosla devojcica pa posao pa ostale obaveze i za veslanje vise nije bilo vremena. Sad posto sam ostao bez devojcice mozda ako mi vreme dozvoli dodjem do kluba i izadjem na vodu. Inace sad kad stignem odem ponekad u teretanu, a bicikla je obavezna kada dodje lepo vreme.
Comment
-
-
Koji style gong fu-a
A da zaboravio sam i vaterpolo,sad nista odradim po neku kati malo ragibavanje i udaranje po "dzaci"a i popnem se uz po neku stenu onako laganu,kosarku do 12te godine i bio dobar talenat,ali propao sam u svim sportovima jbg,sta ces slaba mi bila rakija
Comment
-
Comment