Nisam na zalost. Nije bas tako lako slikati po plazi, svi odma tripuju da radis za (ili si) pedofila.
Originally posted by zoranbg
I JA VOLIM TALASE
kako se nosite sa ovim domacim zivotinjama?
Brate, ovo ljeto nam je bio najgore. U istoriji, kazu ljudi nije bilo vise ajkula na Australiskim plazama kao do sada.
Ono imamo dobre cuvare plaza, helikopter i avioni stalno nadlecu. Tako da je sigurno koliko toliko. Ono ajkule najvise napadaju surfere i to rano ujutro ili predvece poslije 8-9.
I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Nekada sam trenirao streljastvo. Smorilo me i batalio sam.
Trenutno je faza tovljenja treba da nabacim 15kg . Pa onda malo tegici da napravim nesto.
E da, dobro mi dosao neki savet za brze tovljenje.
Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Nisam bas siguran sta podrazumevas pod "tovljenje": dve punjene pljeskavice, pola kile pomfrita (iz mlakog ulja, da se dobro natopi) i "besika" piva na dan, i ima da budes ko Erik Kartman za dva meseca! I naravno, samo sedis i nikakvu fizicku aktivnost ne upraznjavas.
E, sad... Pretpostavljam da bi vise zeleo da na kraju ispadnes kao Dzoni Bravo. Za taj rezultat, potrebno je da se dobro i zdravo hranis, znaci ogromne kolicine spageta, meso u svakom mogucem obliku, puno mleka i mlecnih proizvoda... Istovremeno ides u teretanu i radis "gruvacke" poligone, znaci velika tezina, mali broj ponavljanja i obavezno veeelike pauze! Metabolizam se strasno razlikuje od coveka do coveka, zato neko ne moze da se ugoji, neko drugi ne moze da smrsa, neko bude ko' medved posle mesec dana teretane, a neko samo ozilavi. Pravljenjem pauza izmedju vezbi (najmanje 2 min - ovo je jako dugo kad si u teretani, al' sta da se radi) dopustas misicima da, najprostije receno, "shvate da treba da rastu". Da bi misic porastao, u samom misicu mora da se sintetise protein od aminokiselina koje si uneo hranom (iz mesa, mleka...). Istovremeno, misic mora da bude dobro namiren kiseonikom (zato male serije) i secerom (zato spageti u ishrani i velike pauze izmedju vezbi - da bi secer mogao da se iz jetre sprovede do misica, putem krvi). Cim je misic "kratak" sa nekim od sastojaka, on prestane da raste i gleda da sto bolje iskoristi ono sto mu je na raspolaganju. Preterana fizicka aktivnost kombinovana sa niskim nivoom secera u krvi vremenom dovodi do propadanja misica (na primer, logorasi na prinudnom radu). Masne naslage na telu su dobar "amortizer" stanja organizma, tako da malo podgojeni ljudi obicno brze dobijaju misicnu masu. Ima tu jos i uticaj hormona, stres, razni faktori...
(\__/)
(='.' This is Bunny. Copy and paste Bunny into
(")_(") your signature to help him gain world domination.
ja aktivno idem u teretanu vec 7 godina i veoma ozbiljno treniram, za ilustraciju bench radim serije sa 120 kg i ruka mi je 45cm, visok sam 190 i imam oko 100 kg (+-5). Inace nazalost nekad zbog posla moram da pravim i po nedelju dana pauze ali 4-5X nedeljno gledam da radim. Od suplemenata koristim whey a gledam da unesem dnevno i bar 200-220 g proteina putem mesa i dovoljnu kolicinu ugljenih hidrata.
Comment