Od 1996 godine
ja sam rekao da je od 2001, promenjen nacin organizacije naplate i da je od tada toliko suzen opseg delatnosti inkasanta da bilo sta samostalno radi i da on nije taj koji uredjuje rad sa karticama i sa novcem.
@206- nije neki institut nego je to preduzece- firma koja se tako zove.
i veoma je poznato u zemlji i van zemlje vec decenijama.
i ne snimaju se radnici vec vozila, ako i sam pogledas videces na Bubanj Potoku kamere iznad svake kucice kako ti snima vozilo i tablicu.
nije ni sakrivena..
znam i ja da je bilo inkasanata koji su krali, i bili uhvaceni i popili momentalno otkaz. i to ne jednocifren broj.
na par hiljada ljudi to je i dalje nivo pojedinacnih slucajeva.
ovde se ne radi o tome po do sada objavljenim informacijama- sistemski je organizovana grupa koja je falsifikovala sluzbene dokumente ( i to visi nivo koji ima uospte pristup tim dokumentima) i time stvarala fiktivne brojke i uzimala ogromnu razliku.
ne vidim svrhu pausalnog pljuvanja po ljudima, ako se zna neko konrektno, njegovo ime i prezime je najbolji metod da se dalje spreci.
pa tako i pozivanje da znate nekoga ko je odavno lopov ali eto ostaje anoniman. (ako ste sigurni i imate dokaza nema razloga za sakrivanje).
ja ne znam imena sa onoga spiska uvacene grupe osim jednoga, koga sam licno upoznao.
i uopste mi nije zao sto treba da odgovara i objasni neke stvari nadelznima.
ali ne razumem napamet prozivke svih samo zato sto su eto radnici u toj firmi kao da su bas svi krivi i svi ljudi isti. nije fer a nije ni opravdano sve trpati u isti kos tek tako, napamet ili po nagadjanju.
ko je kriv postoji ime i prezime, neka odgovara i to ce biti dovoljan putokaz za potencijalne sledbenike da se zlocin ne isplati.
Comment