Originally posted by SAAB PoWeR
fast and the furious 3 - bruka kako dobar film!!!
Collapse
X
-
-
-
Vratih se juce sa premijere
Pix...piece of shit.Ne svidja mi se...Glavni glumac smesan, radnja filma bezveze, i dalje ubrzane scene...Z350-icE maximalno isforsirane kao i Silvia (240sx\200sx - mada nju dosta i stvarno koriste za drift)..ah da..bese jedan EVO...i maltene ni jedan drugi auto se "ne vidi".A ja ni posle filma nisam resio (dugogodisnju) misteriju - "poenta driftovanja"
Jedino lepo je sto se moze videti dosta Skyline-ova.I da....ZADNJA scena je VRH kez
Sve u svemu...kad ti je dosadno....nije lose da malo ubijes vreme
Comment
-
-
ih, za glumce sam odmah znao sta ce biti...
nego, sad si me skenjao sa tim ubrzanim scenama. to sto sam video na traileru bas je bilo naj-dobro. evo ja ga sad skidam s neta, malo ce potrajati (nije mi net bas brz, a nije ni spor, pa ovaj relativno brz, ovaj spor je) nego ja malo vec prso, spava mi se, 4:54 je a trebam sutra da ustanem u 8 ili 9, izgleda da cu u devet ustati... a kad ustanem odgonetnucu vecitu misteriju driftovanja
Nego da citiram lil bow wow-a:
'when you're outta control, you're in control'
e a kod nas na tv-u ni ne spominju ovaj film, cudno...
Comment
-
-
-
Originally posted by HorsepowerScena sa Chevrolet Monte Carlom i Dodge Viperom na pocetku je dosta dobra, kao i scena kad se Vin Diesel pojavljuje u Plymouth Road Runner.
A zadnja scena sa Vin-om je vrh
Originally posted by HorsepowerBy the way, koje auto je Han vozio (vozilo u kome je poginuo)?
http://www.imdb.com/gallery/ss/0463985/ ... ey=0463985
Hehehe...svi u bioskopu su pokusavali da odgonetnu koji je auto?Kao da je sastavljen od nekoliko automobila.Nije ni cudo kad ga je "VeliSide" radio
Ja mislim da je RX-7 u pitanju
Originally posted by lanMiwww.imdb.com kaze ocena 3.9
za poredjenje, prvi deo: 5.7
drugi deo: 5.1
Comment
-
-
Pa kad su to jedine dve scene kad se pojavljuju americki automobili
A zadnja scena sa Vin-om je vrh Mig
Ajde da spomenem jos jednu scenu: kad se ona riba zalila na Mazdu RX-8, a prilazi joj tip i kaze "You wouldn't have that problem if you had V8"
Jel ovaj?
http://www.imdb.com/gallery/ss/0463985/ ... ey=0463985
Hehehe...svi u bioskopu su pokusavali da odgonetnu koji je auto?Kao da je sastavljen od nekoliko automobila lool .Nije ni cudo kad ga je "VeliSide" radio Ljubomoran Ja mislim da je RX-7 u pitanju Zbunjen
Comment
-
-
Evo i malo snimaka\testova sa automobilima iz filma
http://www.edmunds.com/insideline/do/Fe ... d=115631#3
P.S. A onaj Mustang "pisti" li "pisti" sa Skyline-ovom masinom
Comment
-
-
Comment
-
-
ja dajem 7/10 za film, onako nije los film za pogledat...a sto sam video decu koji su se napalili, pa posle filma pravili _sranja_ po cesti. Par njih je zavrsilo u grobu, par u bolnici, a auta u limariji ili na otpadu.. ja srecom dobih vozacku malo kasnije posle filma pa nisam napaljen kao sto sam te veceri bio...
par sitnica o filmu:
DK = Donkey Kongh
Rx7 (narandjasti) cuje se kao da ima (Piston Motor)
tokom bezanja sa autima kroz grad, svi rade Drifting kroz trafiku, umesto da voze pravo pa da pobegnu...a i cesta kojom voze sva garava od burnouts
a policijada nepricam!
i da ona scena sa skylinovim motorom (RB26 sa T04-turbom) u mustang-u kaze nesto "nevuce dobro" ili tako nesto posle izvuce svjecicu i kaze "thats why" i samo je obrisa i stavi nazat
Comment
-
Comment