Originally posted by TheDoctor
fast and the furious 3 - bruka kako dobar film!!!
Collapse
X
-
Skinuo sam film sa neta!!!
Prvi deo ima definitivno bolju pricu tj. najbolju. Ali ovaj film ima neuporedivo bolje efekte i izvanredna rediteljska resenja.
nervira me samo sto je malo decacki
ja dajem ocenu 8/10
Comment
-
-
Originally posted by HorsepowerKao da vi znate sta valja.
Pickupi su zakon. Pruzaju sve u jednom.
Koje ono iskustvo vas dvojica imate sa pickupima? Da napomenem da ono sto ste videli na top-gear se ne racuna kao iskustvo.
Sto se filma tice...katastrofa. Ni manje ni vise. I drugi film je bio prilicno bljutav, a tek ovaj...stvarno, trebali su da stanu oposle prvog i da ne kvare lepu temu ovakvim gluparijama...
Comment
-
-
ala mu ga srocia decko ne zna da svi u srbiji imaju neke veze sa pi kapovima! barem su ih malte ne svi vozili jednom! evo ja imam jednoga! zastava pi kak sa 55 konja i motorom od 1100 kubika sa ful opremom! koza, klima, lamperija
Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Ispravan naziv je Zastava Pi Kakano...
Comment
-
-
Konacno sam se nakanio da odgledam film i mogu slobodno da kazem da VECE SRANJE u skorije vreme nije proslo kroz moj racunar.Scene trke su dobre i to uglavnom zahvaljujuci specijalnim efektima ali zato radnja filma nema blage veze sa zivotom: japanski mafijas pusti klinca koga prvi put vidi da mu slupa auto cisto da vidi dali ima dobru dusua posle ovaj odlazi kod sefa mafije da mu predlozi trku posto je to jelte jedini nacin da mu se on skine s` qrca
.Film je toliko patetican da je jedina stvar koja koja me je drzala ispred racunara devedesetak minuta bila nada da cu u svakoj narednoj sceni videti nesto jos gluplje nego u predhodnoj
Comment
-
Comment