Sta biste radili sa parama koje biste dobili na lotou?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

Sta biste radili sa parama koje biste dobili na lotou?

prvo sto bih uradio: kupio bih stan burazeru (od 50000 evra) (ili bih mu poklonio jednu zgradu, pa sta hoce?) 100000 evra
    druga zelja: dao bih burazu jos 100000 evra
    treca: izgradio bih recimo 5 zgrada koje bi vecinom bile sacinjene od poslovnih prostora da mogu da ih izdajem i da se lova vrti i vraca u moj dzep ili banku wat evr recimo 1 milion za sve te zgrade
    cetiri: to je sad vec nekih 1,2 miliona otislo, sad bih na red dosao ja. kupio bih po jedan motor: hondu cbr1000rr, yamahu r1, kawasaki zx10r, suzuki gsx1000r, ducati 996, i jednu custom made turbo hayabusu (svi motori bi bili ofarbani u crno sa crvenim felnama Red Wheels Crew). od auta bi uzeo jedan skyline r34gt i to bi bilo to za mene. recimo da je to nekih 200000 evra
    pet: kupio bih jedan motor po zelji i toyotu supru i to poklonio dvojici drugova 50000 evra
    sest: recimo da je uz neke dodatne troskove sve ukupno otislo 1.5 miliona ostatak bih dao roditeljima pa nek rade sa tim sta im volja

ili alternativa da se ne nerviram ako mi investicije propadnu: lepo to sve ulozim u banku i napravim ugovor da dizem 5000evra mesecno i sigurno necu uspeti da spiskam sve

eh sta bi bilo kad bi bilo
    www.twowheelkings.de.vu
  • jovan30
    CBC Senator
    • 07.05.2006
    • 322
    • Beograd

Ne bi bas mogao da izgradis 5 zgrada sa tim parama ni pod razno (jedino neke zgradice).

Recimo da bih sve ulozio u izgradnju stambene zgrade od 2000m2.

Comment

• sri98
      Admin od Trpeze
      • 24.10.2004
      • 7262
      • Republic of Konjarnik
      • Toyota Corolla E 210

Dovoljno je kupiti par stanova, par auta, malo putovati, a ostalo u banku i od kamate da se uziva.

Naravno, ne davati otkaze, vec opusteno ici na posao, cisto da ne bude dosadno.
      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• HotDog
        CBC Senator XXL
        • 06.05.2005
        • 965
        • BSG 75 (011)

mislim da smo zvrljali na slicnu temu pre nekog vremena. Ja bih sa tim parama sve standardno, kuca, vikendica, automobili, mada mislim da bi mi najsladje bilo ono sitno shopingovanje, shibas kroz dgra i od radnje do radnje, pa sta ti se svidi, i sta ti treba i sta ti ne treba. Od manje standardnih stvari mislim da bih uzeo neki autic za N3 rally klasu i vozikao domace prvenstvo malo, i nadao se da ostanem citav dovoljno dugo da spiskam sve parice Naravno, ne bih zaboravio drage mi ljude...

Ali, jedno mi je najvaznije: ako neko od vas dobije 7, ja ga najiskrenije molim da to precuti, lakse mi je kad je neko no name u pitanju, nego da moram da ljubomorisem na nekog koga poznajem

Comment

• Bane R
          CBC Senator XXL
          • 27.03.2006
          • 1769
          • Beograd

Poznavajući sebe, ja bih to s*ebo za 2 dana...

Comment

• Alekre
            CBC Senator XXL
            • 12.09.2005
            • 780
            • Smederevo

Kupio Jeep-a, i nekoliko lokala u BG-u i diplomu i zvake.
            Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.

Comment

• mirdza
              CBC Senator XXL
              • 14.03.2005
              • 2437
              • Katowice (PL) / Banja Luka
              • AGP / W126

ima mnogo mogucnosti ali ni jedna nije do kraja pametna. jedni bi to spi*kali u tren oka a drugima bi bilo dovoljno do kraja zivota. a sto se mene tice, vjerovatno bih isao na neku proizvodnju - ne mozes cijeli zivot da zivis od iznajmljivanja stanova ili kamata iz banke (u principu mozes, ali nemas sigurnost). e sad, da li je to pametno...pa i nije bas ali to je neka moja vizija.
              Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• Eon
                Moderator
                • 10.03.2005
                • 4225
                • Beograd-NBG-44
                • Superb 2.0 4x4 DSG

Ma renta je najsigurnija od svih ulaganja u ovu zemlju. Kakva proizvodnja...? Sta god da radis, doci ce sa Zapada ili iz Kine lepse, bolje, jeftinije. Nemamo mi dovoljno veliko trziste da ekonomijom obima ostvarimo znacajne rezultate u proizvodnji i da konkurisemo svetu!!!!
                Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
                Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• mirdza
                  CBC Senator XXL
                  • 14.03.2005
                  • 2437
                  • Katowice (PL) / Banja Luka
                  • AGP / W126

i ti si u pravu...ja (nazalost, a mozda na svu srecu, ni sam ne znam) ne gledam vise sa YU perspektive.
                  Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• ada
                    CBC Senator XXL
                    • 04.06.2005
                    • 2375
                    • Novi Sad
                    • Svasta nesto

platio bi da nam vrate secer u orbit
                    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• luka.l
                      CBC Senator XXL
                      • 30.09.2004
                      • 490
                      • Beograd
                      • ВАЗ 21213

Ja mislim da bih....da....definitivno bih.....bio bogat.
                      - "Dobar dan. Dobro ste. Kako sam ja?"
                      - "I vi ste dobro."

Comment

• M-power
                        Moderator
                        • 10.01.2005
                        • 10060
                        • Bg; Banovo Brdo
                        • CorsaC, astra H,

Dao bih pare u dobrotvorne svrhe

Nego...nesto mi nije jasno.....svi mastate sta bi radili sa parama koje bi dobili na loto-u a niko od vas nije uplatio tiket jel da?

A pogotovu TheDoctor koji je daleko od odavde
                        To date there has never been a faster car built for the public road and,
                        it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Duke
                          CBC Senator XXL
                          • 16.01.2006
                          • 753
                          • Urbs Naissus

Originally posted by sri98
                          Dovoljno je kupiti par stanova, par auta, malo putovati, a ostalo u banku i od kamate da se uziva.

Naravno, ne davati otkaze, vec opusteno ici na posao, cisto da ne bude dosadno.
                          Xu, Xu, sri, ne znam dal' si zenjen, ali definitivno razmisljas kao zenjen .

mislim na ovo, "ici na posao". Pitanje: Kako pobechi od zene (i dece) ako ne radish nigde?

Pare? U kafanu, pa dok traje, zna se...

Salim se, naravno, nekretnine, putovanja, seksualne robinje... =] i naravno, dosezanje duhovnih istina...
                          "Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."

Comment

• Karbo
                            CBC Senator
                            • 16.02.2006
                            • 225
                            • Sydney - Land of Downunder

Toyota Supra al pod uslovom da je TT Jap. import (6 brzina, titanijumski gearbox, koji kao iz pic**e moze da izdrzi do 1200hp)...
                            I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
                            a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
                            It will take your breath away!!!
                            by David E. Davis

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

Alfa Romeo 159SW srebrni

pa sve ostalo. nekretnine, pretezno. naravno, setio bih se svih dragih... a ostalo... sta, ostalo je nesto? ok. onda bih MOOOOZDA ulozio pa da mi se vraca neki sitan dzeparac...

poz.
                              .

Comment

Working...
                              X