ko kaze da sam ja daleko odavde (ma gde god to bilo)
Kikinda je tuning centar Srbije, a to nije bilo gde
juce sam uplatio kevi listic i ubola je svega jedan broj
gledam ja juce sa njom i ne bude izvucena sedmica, ja u sebi pomislih pa sigurno cekaju mene da uplatim
@Duke:
sto BRABUS-u ne kazes da ima bezveze auto svetle boje za koji ne znas zasto ga je kupio sem zato sto ne mora da ga pere cesto? nesto si, kad je on u pitanju, drzao jezik za zubima? a, da. sigurno ti je bilo neprijatno sto se on najvise odusevio sa tvojim kolima, jel to?
Prvo bih kupio jedan H&D motocikl, zatim bih pazario nekoliko stambenih jedinica male kvadrature u BGD a ostalo vreme.......pa provodio bih ga putujući motorom na relaciji ČA-BGD da uzmem pare od kirije!
@Duke:
sto BRABUS-u ne kazes da ima bezveze auto svetle boje za koji ne znas zasto ga je kupio sem zato sto ne mora da ga pere cesto? nesto si, kad je on u pitanju, drzao jezik za zubima? a, da. sigurno ti je bilo neprijatno sto se on najvise odusevio sa tvojim kolima, jel to?
pozdrav za obojicu!
P.S. o ukusima ne vredi raspravljati
Heh... nikako da prokljuvim dal' si provalio da sam se zezao... (gde smem da se kacim sa Brabusom ) alfa stipa za ochi kolko je lepa... jos samo da dobijem na lotou... Dobro de, kupicu i tebi jednu, ako dobijem...
P.S. Da bi pobijedio, moras prvi proci kroz cilj, sto rece Grunf... a da bi dobio na lotou, moras prvo da uplatis! kez
Kupio bi ogroman ranch u Juznoj Californiji sa ogromnom garazom u koju moze stati barem 30-ak vozila. I onda bi tu garazu napunio vozilima, uglavnom klasicnim.
Comment