Svetsko prventstvo u fudbalu

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dora
    Nadzornik!!!
    • 24.10.2004
    • 17451
    • Novi Sad
    • FIAT

To je sve zajebo onaj golman ko što sam rekao, da nije vratio loptu u igru kad je već bila kod njega bilo bi jedan nula, ovako....
    Mislim stvarno oko čega e vi sekirate, majmuni ne znaju šta će od para a lenštine i umišljene pič.....
    Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Ivvan
      Moderator
      • 29.09.2004
      • 1574
      • Nis
      • SAAB 9000

A zamisli da su ubacili jos koju loptu,ko sto Dora rece ......
      Turbos make torque,and torque makes fun

Comment

• Dora
        Nadzornik!!!
        • 24.10.2004
        • 17451
        • Novi Sad
        • FIAT

Verovatno bi bio rukometni rezultat ono 30:0, eventualno ako bi u neku loptu ubacili one kamićke što zveče kao za slepce, možda bi i našli koju, ovako...

https.autogas.rs

Comment

• Viper
          CBC Senator XXL
          • 25.11.2004
          • 700
          • Kać

E svaka cast Doro, svaka ti dala vode iz bokala.
          I DONT NEED SEX
          goverment fucks me every day!

Comment

• M-power
            Moderator
            • 10.01.2005
            • 10060
            • Bg; Banovo Brdo
            • CorsaC, astra H,

Kako vas samo nije sramota da pljujete po nasoj reprenzetaciji.

Ipak ce momci zaraditi neke nagrade.

Kao najgora reprezentacija na svetskom prvenstvu, odnecemo prvu nagradu za najmanje bodova u grupi, zatim, najvise primljenih golova na SP kao i najmanje datih golova na SP. Nije bas sve tako crno
            To date there has never been a faster car built for the public road and,
            it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Hermes
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 1306
              • https://t.me/pump_upp
              • bemve

A kad pomislis da im nisu svirali penal i ponistili cist gol.....ma sta reci
              https://t.me/pump_upp

Comment

• Wiz
                CBC Senator XXL
                • 30.09.2004
                • 3104
                • Nish

BAs to jos je i sudija bio na nasoj stani hvala ti sudijo

Comment

• vega
                  CBC Senator XXL
                  • 21.02.2006
                  • 324
                  • Beograd

Ovi nasi su dobri samo za kocku, sve pare na protivnika!
                  Jutros sam pricao sa likom ciji je brat navodno uplatio 1000 evra kod Villiama Hilla da necemo dati ni jedan gol na prvenstvu! Kvota 60!
                  Pa eto ako i ovu zadnju zavrsimo sa nulom znajte da se neko dobrano omrsio. Ko sto rece M - nije sve tako crno...

sad reci bilo kom strancu odakle si
                  Mali off: bila dva drugara zimus u Pragu. Izadju uvece u neku diskoteku, s kim god da udju u pricu kako kazu odakle su ovaj progovori jos par reci i ode. A do tog trenutka sve ok. Vide oni nista od tog posla, ajd da menjaju taktiku... Dogovore se da budu Italijani... i fino im je islo sve dok izvesna Cehinja nije pokusala da ih upozna sa njenim drugovima takodje Italijanima Dok je ona dozvala te njene ovi moji se pokupe i pobegnu. Posle su bili Islandjani!
                  Nije nam lako...
                  ... and then the damn thing gone wild!

Comment

• Nenad
                    CBC Senator XXL
                    • 06.01.2005
                    • 1364
                    • BBgd/Mow

Nije mi jasno zasto svi kazete da je sramota sta se desilo.
                    Jel' bi bila sramota da je Albanija izgubila od Argentine ili ostrvo Martinik.Naravno da ne bi. Za nas isto vazi, zato sto smo vec decenijama u tom rangu ali Miljan Miljanic koji i dalje upravlja fudbalom iz penzije misli drugacije kao i sva njegova ekipa koja i dalje vlada nasim fudbalom.
                    Dog god su ti ljudi od nekog uticaja bice ovako.

Mislim da bi trebali da ukinemo fudbal kao profesionalni sport u nasoj zemlji. Jedan isti sloj iliti sorta ljudi se konstantno okuplja oko njega kao muve oko g....

Sto se tice selektora, najgluplje novinarsko pitanje je bilo "da li cete dati ostavku"? Kakva bre ostavka? Trebali su da pitaju Predsednika FSCiG dali ce da otpusti selektora pa onda on da podnese ostavku. Ali ne, nasi jadni novinarcici ne smeju da ugrizu ruku koja ih hrani nego kao lesinari napadaju onog nesrecnika.
                    Boost or bust...

Comment

• Hermes
                      CBC Senator XXL
                      • 14.02.2006
                      • 1306
                      • https://t.me/pump_upp
                      • bemve

Pa stvarno, kao kad smo pukli od Azerbejdzana, samo Savicevic dao ostavku, i kao on za sve kriv, a ovi ostali se provukose...nekako mi lici na ono u Partizanu, Zecevic i Bjekovic nikad nece da se povuku milom, jer kad sledeci neko vidi sta su radili, odose oni u zatvor na duuuugo...
                      https://t.me/pump_upp

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Originally posted by Nenad
                        Evo da probam ja... Mene fudbal ič ne zanima i verujem da mogu biti realan. Nije sramota čak i ako se izgubi sa rukometnim rezultatom od Argentine, brazila ili tako nekog ali je sramota da se ne trudi koliko može. Sramota je da me blamiraju po svetu iako me ne zanima ne volim kad vidim takav rezultat a oni se prenemažu, svadjaju, dele honorare i slavu pa ako onaj da gol onda će biti slavan a j aneću, e neće ga majci ni on... To je timski sport. Gledam druge reprezentacije kad bacim pogled, to trči, trudi se saradjuje pa ako onda izgubi, ebiga, takav dan ili nije bilo sreće...
                        Ovako, oduzeti pasoše trajno, šteta što to ne može po zakonu.

https.autogas.rs

Comment

• TheDoctor
                          CBC Senator
                          • 09.05.2005
                          • 299
                          • Keekendah City, Dukesland

istina
                          www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Nenad
                            CBC Senator XXL
                            • 06.01.2005
                            • 1364
                            • BBgd/Mow

Originally posted by Dora
                            Originally posted by Nenad
                            Evo da probam ja... Mene fudbal ič ne zanima i verujem da mogu biti realan. Nije sramota čak i ako se izgubi sa rukometnim rezultatom od Argentine, brazila ili tako nekog ali je sramota da se ne trudi koliko može. Sramota je da me blamiraju po svetu iako me ne zanima ne volim kad vidim takav rezultat a oni se prenemažu, svadjaju, dele honorare i slavu pa ako onaj da gol onda će biti slavan a j aneću, e neće ga majci ni on... To je timski sport. Gledam druge reprezentacije kad bacim pogled, to trči, trudi se saradjuje pa ako onda izgubi, ebiga, takav dan ili nije bilo sreće...
                            Ovako, oduzeti pasoše trajno, šteta što to ne može po zakonu.
                            Slozio bih se sa tobom ako bi mi imali normalan fudbal i reprezentaciju. Mi to nemamo vec decenijama.
                            Jel' sramota ako na svetsko prvenstvo u atletici ode neki Petar Petrovic i na 800m dotrci pretpolsednji- niko nista ne kaze. Takva vest se pojavi u novinama na poslednjoj strani sportske hronike. I niko se ne uzbudjuje, svi znaju da smo truba u atletici.
                            Zasto svi u Srbiji misle da smo mi nesto u fudbalu. Zato sto imamo 5 igraca koji igraju u klubovima na dnu tabela u Evropi i tamo vise sede nego sto igraju?
                            Ako smo dosli do toga da selektor pozove sina u reprezentaciju,prvi put u karijeri tog fudbalera- sa 35 godina uzrasta. O kakvoj odgovornosti i mentalitetu pricamo?
                            Ja fudbal prakticno ne pratim vec 18 godina i uopste me ne pogadja to sto se tamo desava.

To sto se desilo u kosarci na poslednjem sampionatu i tuce izmedju nasih kosarkasa me je pogodilo i bilo me je stid-zato sto tamo imamo neki ugled koji cemo ubrzo da procerdamo a gradjen je poslednjih 40 godina. Samo zato sto su se u kosarkaskoj reprezentaciji pojavili igraci koji imaju mozak fudbalera a ne kosarkasa.

Gospodo stedite nerve za sebe i svoje prijatelje/rodjake a ne gubite ih za pare nasih fudbalera.
                            Boost or bust...

Comment

• TheDoctor
                              CBC Senator
                              • 09.05.2005
                              • 299
                              • Keekendah City, Dukesland

istina jos jednom

meni se sve smucilo ovde! treba opet neki rat da bude pa ce nasi da igraju dobro (ubedjen sam da su rat i kolektivni sport usko povezani).
                              ma dosta je vise njihovog foliranja, sad cemo da navijamo za nase stonotenisere. vi pitate zasto, pa irvasi angazovali neke profi japance/kineze da igraju za nasu rep. pa smesno...
                              www.twowheelkings.de.vu

Comment

• Nenad
                                CBC Senator XXL
                                • 06.01.2005
                                • 1364
                                • BBgd/Mow

Gospodo, mozemo da budemo ponosni na nase vaterpoliste.
                                U finalu FINA kupa posle produzetaka pobedili vecne rivale Madjare sa 10:9.
                                Boost or bust...

Comment

Working...
                                X