cekaj sad se raspala drzava pa nece moci ni oni da se pokupe.
Svetsko prventstvo u fudbalu
Collapse
X
-
-
@ Tetak,
ja bih pustio u Srbiju i onda im oduzeo pasos
da ne mogu nikada nigde vise da idu da zaradjuju pareKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
Citam danas u kuriru,Bjekovic kaze kako ce se ovaj poraz reprezentacije lose odraziti na nas klupski fudbal, jer je sad (citiram) pitanje koliko ce nasim fudbalerima koji igraju u Srbiji pasti cena.
****m ga u glavu onu idiotsku i dabogda vise u zivotu nista neprodo.
Comment
-
-
Originally posted by DraganCitam danas u kuriru,Bjekovic kaze kako ce se ovaj poraz reprezentacije lose odraziti na nas klupski fudbal, jer je sad (citiram) pitanje koliko ce nasim fudbalerima koji igraju u Srbiji pasti cena.
`bem ga u glavu onu idiotsku i dabogda vise u zivotu nista neprodo.
"Srela se dav direktora drzavnih preduzeca.
Prvi pita drugog -kako firma, kako biznis?
Ovaj odgovara, je..ga furma u dugovima lose, a biznis super nikad bolje."
Nas fudbal su sveli na sitne prodaje za nekoliko stotina hiljada Eura od kojih uzimaju 10% i bas ih briga.
Pijavice i trgovci robljem.Boost or bust...
Comment
-
-
Najjaca mi je bila Petkoviceva izjava posle onog sestostrukog silovanja: "Sada mi je zao sto nisam sprovodio moju taktiku i koncepciju..."
Pa ciju si bre onda koncepciju sprovodio govedo jedno? Pa tutnem ti ga sestri sta si ti tamo, selektor ili animir dama, sta drugo treba da radis i ciju koncepciju da provodis? Moju!?
Ovo dovoljno govori...Ne interesuje me fudbal, odnosno interesuje taman koliko i Doru, ali ovakve stvari me JAKO nerviraju
Nego znate da Petkovic menja prezime u Sestic?
Comment
-
-
Originally posted by HondaA tesko to bilo predvideti...
Definitivno smo najsporija reprezentacija na prvenstvu i treba nas ovako razvaliti da se spustimo na zemlju!
SRAMOTA!
Comment
-
-
Ko sto neko rece, vreme je bilo odavno da se spustimo na zemlju i pocnemo realno da gledamo kakvi su nam dometi u fudbalu. Za zemlju kakva je nasa i kakvo je stanje u fudbalu to sto smo se kvalifikovali na Sp je uspeh. Kad sam cuo kako se hvalimo na sav glas da smo reprezentacija koja je primila najmanje golova u kvalifikacijama, prosto sam znao da ce neko da nas napuni i to zestoko. Stvar je i u prevelikim ocekivanjima u uplitanju svih u tudji posao. Petkovic je dobar trener ali je i on bio pod pritiskom a to sto je popustio, je pogresio i to je sam priznao. Problem je sto nece imati vise prilike da to ispravi. Inace jedan od trezvenih i stalozenih ljudi u fudbalu. Nije skakao sa klupe u majmunisao se na terenu ili ne daj boze palio cigaretu kako su neki pre njega radili i blamirali nas. Poraz je rezultatski veliki ali je zasluzen i potreban. Ne znam sta da kazem za igrace, posle izgubljene utakmice protiv Holandije krenuli su na sve ili nista protiv Argentine, ali za takvu igru treba biti potpuno fizicki pripremljen sto nasi kako se pokazalo ipak nisu. Desetak minuta u drugom poluvremenu i spali su s nogu. Poigravali su se i setali nas po terenu kako su stigli sto je zaista bilo tesko za gledati. Ovaj poraz im je daleko teze pao nego svima nama na forumu ali to je fudbal a oni su profesionalci. Nadam se da ce utakmica sa Obalom Slonovace malo popraviti stvari u psiholoskom smislu, kad vec rezultatski to vise i nije vazno.
Comment
-
-
Barem je bilo mnogo vise gledalaca na "nasoj utakmici zivota" nego li na utakmici Holandija - ArgentinaSAAB 9000 CSE B234R MAPTUN AERO STEG 3+ powered by BOOST & Goran... Body Fat 98 Machine Fat 305 KS ... Lamela fact 490 Nm ...
Comment
-
-
Comment
-
Comment