Trenutno Dzejms Klejvela: Sogun...
Sta citate?
Collapse
X
-
Originally posted by TETAKInteresantno, ovo sa SF-om je i meni palo na pamet......
Da li je neko možda čitao od Metisona, "Ja sam legenda"?When Henry Ford saw an Alfa go by he used to lift his hat in salute, so should BMW owners!!!
Comment
-
-
Originally posted by DJDexySkoro sam citao Daniel Goleman "Emocionalna inteligencija""Ja sam tamo bio, i opet cu da bijem."
Comment
-
-
SF i citaju ljudi koji imaju maste i dovoljno otvorene umove da se poigraju sa raznim idejama...
Ranije sam popizdjavaokada mi neko na spomen SF-a kaze:"...A to su Zvezdane staze ili Dzedaji, laseri, pucnjava u svemiru...". Pa jebote, od toliko pisaca koji su sam vrh svetske literature (npr. Klark, Asimov) ti ih svodis na pucnjavu u svemiru. Onda sam shvatio da nema svrhe se nervirati i nekome objasnjavati, samo kazem: "Da, pucnjava u svemiru..."
Sada sam bas zavrsio od Klarka "Okidac" i krecem na Asimova "Bogovi licno"."You are reading this for the wrong reason..."
ENDYMION, Dan Simmons
Comment
-
-
Originally posted by BlackeyedSF i citaju ljudi koji imaju maste i dovoljno otvorene umove da se poigraju sa raznim idejama...
Ranije sam popizdjavaokada mi neko na spomen SF-a kaze:"...A to su Zvezdane staze ili Dzedaji, laseri, pucnjava u svemiru...". Pa jebote, od toliko pisaca koji su sam vrh svetske literature (npr. Klark, Asimov) ti ih svodis na pucnjavu u svemiru. Onda sam shvatio da nema svrhe se nervirati i nekome objasnjavati, samo kazem: "Da, pucnjava u svemiru..."
Sada sam bas zavrsio od Klarka "Okidac" i krecem na Asimova "Bogovi licno"., a od kada je snimljen film sad su svi bitni i kupuju te knjige...
Dosta imam u zhivotu "stvarnosti" i "realnosti", ne moram josh i da chitam takve knjige.
Ja obozhavam epsku fantastiku npr. Gospodar prestenova, Letopisi Tomasa Kovenanta... to sam prochitao po tri puta
Volim jako i SF, poslednji mi se svideo Greg Ber: "Eon" i nastavak "Vechnost", Jel chitao to neko mozhda?Objects in the mirror appear
TO BE LOSING !!!
Comment
-
-
Ja nisam ali eto dobre preporuke.....
Ne znam u čemu je štos ali i pored svih filmskih trikova i animacija ipak više volim da pročitam knjigu.....mada, uvek sam pomalo radoznao kako je priča predstavljena na filmu.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Mnogo je bolje procitati knjigu nego odgledati film, jer citajuci ja sve mogu da zamislim po mom ukusu,a film mi dodje kao nametnuto resenje....mada volim da pogledam film posle procitane knjige, nikako pre, unisti mi dozivljaj
Comment
-
-
Pa nek ostavi neko neki dobar sajt sa ebooks!!!!I firmly believe that anyone, who is worth anything at all should own
a 12 cylinder car before they die... because there's nothing else like it...
It will take your breath away!!! by David E. Davis
Comment
-
Comment