stalna internet konekcija + 10€ mesecno za card sharing = gledanje svega sto moze da se otvori =]
podesavanje satelitske antene
Collapse
X
-
Problem analogne Tv nije problem Total Tv nego proizvodjaca programa
kada gledas direktno, sa svojom opremom program je naravno digitalan- i besplatan jer ne placas sam sebi odrzavanje sistema (koga zapravo i nema, fiktivna stavka).
jednom postavis sistem i taj trosak je jednokratni, za sve slobodne programe.
Sky Star 2+ PC+ free software (ruski Prog DVB) i gledas stotine programa, plus jos 100+ digitalnih radio programa. a Sky Star 2 kosta 50tak evra+ PDV i jednom se kupi/plati
5+ godina radi besprekorno..
podrazumeva se da jezik na kome se emituje program nije prepreka, i ovo sto imam preko SBBa slusam samo na originalu posto je prevod obicno netacan i vrlo povrsan a u sto sam se uverio desetine puta kada sam pozeleo da obratim paznju.
za nekoga ko ne negde u nekoj klisuri ili usred Deliblatske pescareTotal TV je mozda jedino resenje, za mnoge druge lokacije barem sto se domace teren je odlicno pokriven sa gomilom domacih programa (uz adekvatan antenski sistem podrazumevam).
i ubedjen sam da je nepotreban ako je domaci TV program prioritet.
nije losa ideja Total TV-a kao kopija americkih resenja od pre 20+ godina, ali je odnos ponuda-cena ensto gde ne vidim prednost u odnosu na druga dostupna resenja.
kada je bila prica o uvodjenju Total TV-a (bio sam pozvan da montiram taj sistem) pre par godina sasvim drugacija obecanja su bila na stolu ( niza cena nego za kabliovsku jer ne postoji trosak izgradnje ingfrastukture posto vlasnik sve sam finansira a sam zakup tog (gotovo odbacenog) satelita je bagatelan danas u relativnom odnosu prema slicnoj zoni pokrivanja i snage.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Brick,
nijedan TV program preko satelita Total TV nije otvoren. Pre 2-3 meseca su neko vreme drzali otvoreno-verovatno test rezim. Sada je sve kodirano.
Sto je interesantno ja mogu da memorisem samo inostrane kanale a li ne i domace. Risiver "vidi" da se na toj frekvenciji nalazi signal ali kada startujes upload ne pokaze nista, tj. ne nadje nista. Mozda jos nisu pustili domace kanale na satelit?
Licno bih ga uzeo za sebe zbog domacih kanala (sve ostalo imam osim Motors TV koji je inace odlican kanal) ali Total TV ne daj tu mogucnost za inostranstvo.
Pretpostavljam da bi trebao "na kvarno" da kupim pretplatu i uzmem dekoder i sve odnesem kod sebe.
Ne volim da pratim TV preko kompjutera. Mozda ako ukljucim na veliki LCD ili plazmu koji imaju odgovarajucu rezoluciju.Boost or bust...
Comment
-
-
nijedan TV program preko satelita Total TV nije otvoren
programi koji se nalaze kao reemitovani u paketu Total TV su tipa FTA, slobodni, otvoreno se emituju sto sa Astre 1 i 2 pozicija sto sa Hot Bird, citavih grupa satelita i mogu se gledati besplatno sa svojom opremom.
ti programi naravno nisu kodirani. vecina iz Total TV ponudjenih.
to sto ti pricas se odnosi na reemitovane SBB kroz Total TV ponudu, koliko sam ja shvatio tvoj post.
svrha Total TV -a i jeste reemitovanje domacih programa, tako da ako ti je to cilj total je prava ponuda za tvoje potrebe.
inace svi domaci programi su free cistro komercijalni, osim RTS-a kao sada javnog servisa koji se jedini placa kroz pretplatu.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Brick,
ocigledno se ne razumemo. Paket Total TV osim kolekcije domacih TV kanala ima, uglavnom, Skandinavski paket sa Sirius-a (Viasat) i jos neke kanale.
Nijedan od ovih kanala nije nigde Free To Air ni na jednom od satelita koji se vide u Evropi ili bar ja jos nisam nasao.
Ako znas gde je recimo Motros TV (to nije onaj kanal Motors) otvoren i Viasat, reci mi molim te zato sto mogu prakticno skoro sve da uhvatim.Boost or bust...
Comment
-
Comment