Dodatna oprema ili
Collapse
X
-
Dodatna oprema ili
Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. RadovicTags: None
-
-
-
Ja video gotovo identicnu scenu kada sam se vracao pre par meseci sa splavova, na jednom od novobeogradskih bulevara 2 cure isto ovako sede na budzenom Golfu cabrio (bele boje) ja ih zagledam iz BMW-a posto sam 10-tak sekundi vozio paralelno sa njima i ova jedna mi posalje poljubac
Comment
-
-
I ja i jos neki videli identicnu scenu samo sto se riba na motoru ladno vozi kroz grad.To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Pa sta one misle kako mi da pratimo radnju fabule, mislim kako da se fokusiramo na saobracaj.
Pocecu kao ljudi iz unutrasnjosti, parkiram negde na priferiji pa lepo pesakaKo je viknuo "šta vidis ČičA"???
Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
"Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic
Comment
-
-
-
Taj fazon samo mnogo, mnogo bezobraznije sa tangama ali one konac tange ko da ih nema, a i gore polugolaTo date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Comment
-
-
Originally posted by M-powerNe mogu da izvalim gde je slikano?
Comment
-
-
Sta je i najgore tako nesto obicno ih mame nauce... Znam mnogo takvih primera...
I da evo ja i Kani cemo se zrtvovati za istrazivacki rad foruma i cim sredimo cabria cemo proveriti da li je do auta ili mora imati tu jos nestomada ja mislim da je do auta samo
i do izbora mesta za izlazak...
Comment
-
Comment