Dodatna oprema ili

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • TheDoctor
    CBC Senator
    • 09.05.2005
    • 299
    • Keekendah City, Dukesland

dobro je pa znas sta ti riba radi, ali nemoj da ti predje u naviku, jer ako dodje ona prava, mozes da se za****s.

sve u svemu respekt 4 u!
    www.twowheelkings.de.vu

Comment

• zola_
      CBC Senator XXL
      • 24.06.2006
      • 319
      • Novi Beograd

znam ja te dve, iz mog su kraja, isle u moju osnovnu, gledao sam snimak kako puse k...c drugarima iz odeljenja u 8. razredu... sve u svemu kruze price da se j..u za 3000 din, a ako imas neki bolji auto moze i za dz... meni su gadne(ne po izgledu) zato sto sam ja u 8. razredu drzao devojku za ruku, i to mi je bio dozivljaj... a one tako... sad sam se iznervirao

Comment

• jovan30
        CBC Senator
        • 07.05.2006
        • 322
        • Beograd

@laki
        pa kazem ja to su olosi koje su samo za onu stvar i nista vise (bas me interesuje da li zna da skuva nesto ili da ocisti kucu). Takvu devojku treba imati da se istresas nad njom, ne mislim da je bijes (nikad nisam digao ruku na zensko), nego da se istresas na onaj "fini nacin" u krevetu.

@The Doctor, imao sam prilike da se zaljubim u devojku koja nije bas olos takav ali jeste olos, napisao sam to u temi vase dogodovstine sa devojkama, devojka je sponzorusa sigurno, ali nije bas sponzorusa da se krese za pare i tako to, ko ova dva olosa.

Apropo olosa i dobrih devojaka:
        Odmah se provali da li je riba olos ili ne. Veruj mi, nije to samo do izgleda. Ima i gabora koji su olosi. S'druge strane ima i atraktivnih devojaka, koje su inteligentne, vredne, koje ne mozes tako lako da odvedes u krevet, koje su postene, fine i tako to. Moja najbolja drugarica je veoma atraktivna devojka, vitka, lepa, slatka, ali je prava devojka a ne olos. Zna da kuva i to fenomenalno, blago momku koji nju ozeni. Drustvena je, komunikativna, da nismo tako dobri drugovi smuvao bih je, ali necu, jel ako bih je smuvao, pa posle par godina raskinemo (posto do 35 ne planiram da se zenim a sada imam 26), drugarstvo bi nestalo, a to ne bih lako podneo, posto mi je jako draga osoba. Kod takvih devojaka postoje neki drugi nacini da ostavis utisak, sem onog da imas dobar auto. Kod nje sam bio X puta na gajbi posto zivi sama, ali nikad nisam pokusao da je kresnem iako je bilo nekoliko romanticnih situacija gde sam mogao samo da sam hteo makar da joj krnem zvaku ali nisam, cak smo jedne godine i nas dvoje sami isli na more i nisam je kresnuo, i to je veliki plus za mene u njenim ocima, jel ona shvata da kad sam sa njom nije mi prva asocijacija SEX vec nesto drugo. Kad god odem kod nje, odem ili sa buketom fino probranog cveca, ili sa bombonjerom ili sa najobicnijom Milkom od 100g, to ostavlja utisak na devojku ili drugaricu, svejedno, a ne skupi pokloni, zlatan nakit ili dobra kola. Sa njom mogu da pricam o svim temama od filosofije do politike, od sporta i automobila do sexa.

Za nas dvoje su neki misli, a neki i sada misle da smo u vezi posto se vidjamo jako cesto, izlazimo, zezamo se, ponekad dok setamo i zagrlim je nezno ili uhvatim za ruku, pa kad me neko sretne ko me zna pomisli da mi je riba.
        E to je idealna devojka, lepa, atraktivna (manekenska gradja), a nije olos ni sponzorusa.

Comment

• Kanarinac
          CBC Senator XXL
          • 08.10.2004
          • 2870
          • BG,Weedikovac

Pa dobro mi cemo istrazhivanje sprovesti u sv sl.Nadam se da se ne ljutite to je za opshte dobro

I love my

Comment

Working...
          X