ne znam tacno kolika je razlika i da li je fiksna (a i pravo da ti kazem nisam razmisljao o tome),sto se tice tih stvari i upravljanja brodom to najbolje znaju ovi sa palube jer je to njihov poso, znam samo da je kanal nizi sa jedne strane (mislim da je to atlantik) pa zbog toga stoje ove pregrade,brod udje izmedju njih i onda se zatvaraju "vrata" sa nize strane i upumpava se voda dok se nivoi ne izravnaju,kad se ulazi u kanal radnja je obrnuta(voda se ispumpava) ,inace kad se prolazi kroz kanal na brod se popne specijalni pilot koji komunicira sa obalom i upravlja brodom dok se ne prodje kroz kanal
Razlika izmedju dva okeana nije bitno. Kapije postoej zbog visine kopna na podrucju Paname. A koriscena su i jezera i reke koje stoje na visine vecoj od visine mora.
Uzgred, pored kafane "Smudj" gde smo sedeli posle draga postoji prevodnica. Doduse, malko manja nego ova u Panami
RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.
hvala na dobrodoslici,a sto se odmora tice necu dugo,za 2-3 mjeseca najkasnije idem opet, dosadno je ovde zimi, nego ima li kakvih promjena u samostalnoj srbiji ,sta bi sa sa silnim autima iz crne gore sto su zavrsili kod vas,cuo sam da su poceli masovno da ih vracaju
kako mislis "Atlantik" ime nekog broda ili na okean, ni jedno ni drugo neznam,ako je brod treba da vidim sliku i neke osnovne podatke posto po imenu sve i da je od kompanije na kojoj sam sad nisam cuo za njega, a ako je u vezi sa okeanom to znaju ovi na palubi (deck officers) ja sam vise oko motora, jedino sto znam odozgo je da koristim gps sistem i to da posaljem sos signal sa koordinatama broda jer sam to morao da naucim
"Atlantik" je ime broda koji je navodno najveci trenutno (po izvodu Explorera) pa sam predpostavio da mozda znas nesto o njemu...
Lepe slike nema sta, imas zanimljiv posao, ono vidis dosta sveta nije lose a pri tom verujem imas i dobru lovu. Koliko vas ima na brodu, ljudstav sve zajedno (kapetan, oficiri, kuvari itd)??
Takodje ako ikad budes dolazio u Zapadnu australiju (luka u Fremantle) nekako se javi ako mozes sici sa broda, mislim mogo bi ti malo pokazati grad itd
Prvo hvala na pozivu, to je sve lutrija na ovim brodovima,jer svaki ima liniju i plovi stalno po tom redu voznje,rijetko se mijanja,a i u luci se zadrzavamo po 3-4 sata tako da nemamo ni puno vremena, na brodu nas ima sve ukupno 25 i to je katastrofa na ovoj sad kompaniji, prije sam plovio na micuiju,i tamo je sve bilo uredjeno znalo se nekog reda,a sad ovde sam doso, kapo mi je bio neki vodinstalater koji se nekako na guzove probio do tog mjesta(nas covjek naravno) i onda me bukvalno j*bo u zdrav mozak i to samo zato sto sam ja doso tamo skolovan za taj poso i sto sam mu par puta reko nemoze to tako nego ovako,a on me ni jednom nije poslusao i za*ebo se, misli sta on zna ja 30 god. plovim a on balavac naso da mi soli pamet, i tako se vazda zadesi neki da ti zagorca zivot a na ovoj kompaniji je 80% takvih sto su preko rodbinskih veza bez skole sa nekim toboze doskolovavanjem dosli do visokih pozicija na brodu i onda kad dodje neko skolovan njemu proradi kompleks i pocne da se izivljava,samo na meni nije mogao bas puno jer sam ja bio samo 1 stepen ispod njega i mogao sam da mu odgovorim bez posljedica
Takodje ako ikad budes dolazio u Zapadnu australiju (luka u Fremantle) nekako se javi ako mozes sici sa broda, mislim mogo bi ti malo pokazati grad itd
Nadam se da nemorate da trazite dozvolu od domorodaca kojima je odlukom suda dat grad
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment