Autogas, Hall of fame

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Goranp
    CBC Senator XXL
    • 28.06.2006
    • 436
    • Banja Luka

Mrzim kada moram da ispravljam...
    Živim u Bosni. Po nacionalnost Srbin i pričam SRPSKI jezik

Tako da bi onda SRČ bilo po srpski

Inače bosanski ne postoji, ima bošnjački - čisto edukativno

A opet moje mišljenje je da moderatori i administratori moraju imati ogromno strpljenje i hiljadu puta ponavljati iste stvar jer je to jednostavno tako. Ja sam admin na nekim forumima i po hiljadu puta ponavljam, ali šta je tu je.
    Jednostavno ljudi se ne razumiju, lijeni su, pomalo nezaintresovani i zato pitaju ono što je pisano nekoliko hiljada puta...

P.S. Ja bi ovu temu Shift+Delete (da ne ide ni u Recycle Bin )
    Banjaluka Blog
    http://gradbanjaluka.blogspot.com
    Tattoo Picture
    http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• Bane
      CBC Senator XXL
      • 30.05.2006
      • 344
      • Konjarnik Bg

Originally posted by Goranp
      Mrzim kada moram da ispravljam...
      Živim u Bosni. Po nacionalnost Srbin i pričam SRPSKI jezik

Tako da bi onda SRČ bilo po srpski

Inače bosanski ne postoji, ima bošnjački - čisto edukativno

A opet moje mišljenje je da moderatori i administratori moraju imati ogromno strpljenje i hiljadu puta ponavljati iste stvar jer je to jednostavno tako. Ja sam admin na nekim forumima i po hiljadu puta ponavljam, ali šta je tu je.
      Jednostavno ljudi se ne razumiju, lijeni su, pomalo nezaintresovani i zato pitaju ono što je pisano nekoliko hiljada puta...

P.S. Ja bi ovu temu Shift+Delete (da ne ide ni u Recycle Bin )
      ono je bila sala.

Comment

• nijebitno
        CBC Senator XXL
        • 14.03.2006
        • 629
        • Modrica

Moje skromno misljenje

I ja mislim da bi trebalo u ljepljive teme ubaciti neke opste poznate probleme i rjesenja, jer se neka pitanja zaista precesto ponavljaju bez potrebe.
        Istina da se sa pretragom moze naci odgovor na gotovo sva pitanja oko autogasa, ali mislim da bi to bilo mnogo bolje rjesenje. Ja sam procitao 99% ovog foruma, ali jednostavno zaboravim neke stvari, i poslije ih tesko pronadjem.

Takodje mi je vise nego jasno da administratori jednostavno nemaju dovoljno vremena da sve urade sami.
        Nisam mnogo pisao na forumu, jednostavno nemam dovoljno znanja, ali bih rado pripremio odgovore na neka cesto postavljana pitanja, i ako ih administratori aminuju neka idu u te potencijalne ljepljive teme. Vjerujem da bi bilo jos clanova koji bi bili spremni da urade isto.

Live long and prosper.
        Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

Ebemti, radim ceo dana a vi napravite pičvajz
          @ Ale
          Pošto mi poVuku onda kažemo Serča a može da mu se tepa i SRČ

@Alfa146...

Nikola je dao objašnjenje ali je to lažno, on je mlad i nema pojma...
          Uzmeš zemlje i pomešaša sa vodom ali tako da bude onako gusto testo. Onda napraviš od tog blata recimo kao ciglu koja nema jednu stranu to jest udubljena je, kao činija.
          To se onda opiči od zemlju sa rupastom stranom prema dole i pukne ko top. Tehnika bacanja je vrlo bitna i kvalitet zemlje a bogami i dugogodišnje iskustvo u pravljenju topova od blata.
          Neki su pribegavali i trikovima pa su mešali plevu sa blatom radi čvrstoće orudja ali je to za diskvalifikaciju kao drveno jaje za Uskrs.

@ GoranP
          Sad malo ozbiljno....

I ja sam dugo godina bio administrator i imao strpljenja i po stotine puta odgovarao na ista pitanja bez obzira što sam primenio metod preventive u vidu svih mogućih objašnjenja i obaveštenja. Tada mi je to bio posao i radio sam za novce, to jest neko je platio da me maltretira.
          Ova nedelja je bila sa otprilike 17-to časovnim radnim vremenom a nekad i više. Ipak ukradem vremena da pogledam šta se dešava na forumu pa i kad završim posao u 3 ujtru kao neki dan.
          Od moderatorskih privilegija imam pravo da brišem poruke, što retko činim a kad činim obrišem bez obaveštenja, samo nestane. Mogu da stavim lepljivu poruku i mogu da čitam moderatorsku temu i tu je kraj privilegijama. Vesti je Boost stavio kao lepljive mada sam bio protiv.
          Vremenom sam naučio da ima oko 5% ljudi što ja zovem nadrndani. Znači popravim mu auto, platim mu popravku i eventualno popušim a on je i dalje nadrndan. U maldosti sam se trudio da nema tih 5 posto ali sam posle uvideo da ne vredi i ne obazirem se na to više. Možda nekad pogrešno procenim ali jako retko, imam dobar instikt.
          Moderator ili administrator na ovakvom sistemu (besplatnom) je odvajanje svog slobodnog vremena da bi se pomoglo nekom ako mu je pomoć potrebna. Uopšte ne smatram da je moderator obavezan da odgovori na pitanje koje je glupo ili je pitano već 100 puta ili jednostavno nema vremena. Autogas sekcija je specifična na ovom forumu jer je vode jedina dva profesionalca kojima je to i posao tako da se može očekivati da ćeš dobiti pravi odgovor. Naglasak je na očekivati a ne na obavezi. Odgovor je uglavnom uvek dat, da li odmah ili malo kasnije ali niko nije ostao bez odgovora. Možda sam nekog zaboravio ali nije bila namera.
          Moje mišljenje a svi znamo šta je mišljenje je da neko mora malo truda da uloži ako očekuje pomoć. Ignorišem poruke tipa kako ovo ili gde da popravim ako nema ispod avatara mesto odakle je. Ignorišem poruke koje pitaju trivijalna sto puta postavljena i odgovorena pitanja. Ignorišem poruke gde nema osnovnih podataka o autu u uredjaju u njemu.
          Osnovni red kulture je da se predstaviš kad nekom udješ u kuću i da se raspitaš o pravilima pre nego što tražiš uslugu.
          Odgovaram na sve ostalo.
          Pod predstavljanje ne mislim na onu temu koju i ne pratim uopšte gde se stvarno predstavlja.
          Zato se uopšte ne trcam kad se neko ovako najedi kao Mikele. Njegovo je pravo da pita, moje da ne odgovorim. Njegovo pravo nije da me zbog toga proziva a ne naročito u stilu kao krijem tajne zanata da bi naplatio.
          Primitivno i zlonamerno.
          Mikele vrati se, sve ti je oprošteno

@ Nijebitno
          Svaka pomoć je dobrodošla. Ovaj forum se razvio ovako brzo i moćno upravo zbog učešća velikog broja ljudi koji su pomogli svojim znanjem ili nekim drugim načinom truda ili podrške. Mnogo puta nisam odgovorio jer nije imalo potrebe pošto je to već uradio neki član koji je pratio forum pa naučio svašta, samo korigujem ako se pogreši. Tako da ako imaš neke ideje i vremena tu smo Ja sve znam o gasu (prepotentno) Pa mi je problem i da smislim makar pitanja. Nije mi problem da odgovorim na niz pitanja i da to stavim u lepljive.
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

Znači popravim mu auto, platim mu popravku i eventualno popušim a on je i dalje nadrndan
            a je l' treba da se zakazuje?
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Hermes
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2006
              • 1306
              • https://t.me/pump_upp
              • bemve

Ljudi, pa nije lose ni da se cuje drugacije misljenje (nebitno da li je u pravu ili ne)...
              Relax.....
              https://t.me/pump_upp

Comment

• dranix
                CBC Senator XXL
                • 04.10.2004
                • 3079
                • Antwerpen/Belgium
                • Saab 9-3

Misljenje o cemu?
                Ovo je tehnicki forum i postoje cinjenice a posto su "usluge" besplatne nemas pravo da biras, zakeras i zahtevas. Ima razlike izmedju chata i foruma, jos kako. Ili da i mi postanemo neka od "ludih soba" kao na popularnim mrezama.
                Neki kazu cutanje je zlato a ja CITANJE je zlato. Citajte forum. Nije obavezno da se bude aktivan u pisanju posebno ako nema sta pametno da se kaze ili prokomentarise. Za 20 eura svaki majstor u Srbiji ce vam pricati dovoljno dugu pricu i to uzivo. Zasto se onda brinuti ako ne nadjete odgovore na vasa "specificna" pitanja ovde ili na nekom drugom forumu.

Comment

• Goranp
                  CBC Senator XXL
                  • 28.06.2006
                  • 436
                  • Banja Luka

Mislim da bi Mikele još trebao dati svoj završni komentar pa da se ova tema briše ili šta već...
                  Nije joj mjesto u Ljepljivim
                  Banjaluka Blog
                  http://gradbanjaluka.blogspot.com
                  Tattoo Picture
                  http://tattooaco.blogspot.com

Comment

• Dora
                    Nadzornik!!!
                    • 24.10.2004
                    • 17451
                    • Novi Sad
                    • FIAT

Originally posted by ChubbChubbs
                    Znači popravim mu auto, platim mu popravku i eventualno popušim a on je i dalje nadrndan
                    a je l' treba da se zakazuje?
                    Normalno, termini su popunjeni za par godina unapred
                    Ne znam ko je ovo stavio za lepljivu i u autogas ali nije za lepljivu i nije za autogas.
                    Zato ćemo je preseliti, to jest ja

https.autogas.rs

Comment

Iako nisam zeleo niti smatrao to za potrebno, red je da se ipak javim, pre svega u znak zahvalnosti onima koji su dobro razumeli sta sam hteo da kazem. Iako je bilo jasno kome sam namenio sve sto sam gore napisao javili su se i neki drugi sem onih koji je trebalo da daju odgovor, no dobro, na uvrede ne odgovaram, odrastao jesam, na polovini sam magisterijuma i ne smatram sebe nezrelim niti isfrustriranim a pogotovo ne neobrazovanim. "Drvenih advokata" u svakom konfliktu uvek bude i bice ih, bas kao sto je bilo i u ovom thread-u, tako da izjave i prozivke ovde nekih drugih kojima sam se izvinio i od kojih unapred ogradio svoje reci necu da komentarisem, a oni znaju razloge svojih prozivki i "ukljucivanja"u ovu mozda malo neprijatnu diskusiju. Pre bih rekao da je to malo uvredljivo, ne za mene, vec Doru i IvanaT, koji su dokazano inteligentni ljudi koji imaju dovoljno svojih intelektualnih kapaciteta da ovakve stvari resavaju sami, pa samim tim im ni tudja pomoc nije potrebna.
                      Dovoljno sam samokritican i razuman da znam kada nisam u pravu. Ne bezim i od toga da kazem da su ljudi iz moje branse (lekari) u ovoj zemlji najvecim delom izkompleksirana i korumpirana stoka i upravo zato sto znam za to breme uglavnom treniram sebe da prepoznam trenutak kada treba stati i "povuci rucnu" na vreme u sukobu s drugima ili stresnim situacijama. A i inace se trudim da ne budem deo ovog miljea jedne bolesne sredine unistene ratovima, u supkulturu prevaspitane televizijom PINK i jos malo zacinjene nazalost naslednim osobinama citave nacije koje se kriju iza reci kao sto su "inat" "netolerancija" "sujeta" i tome slicno.
                      Moje inicijalno odusevljenje ovim forumom me je nateralo da se u njega uclanim. Korespondent sam i stranih foruma i znam kako oni funkcionisu i duze vreme znam da nesto takvo ne postoji na ovim prostorima. Otuda i moje izuzetne simpatije prema ovom forumu i mozda, prevelika ocekivanja od njega. Ako dodamo tome i moju licnu gresku karaktera da se uvek borim za pravdu i moje neslaganje sa stvarima za koje smatram da nisu u redu a siguran sam da znam da nisu u redu, mozda i jesam pomalo bio grub u ovome sto sam napisao. Dora, je konkretno, bio nesto sto nikada nisam sreo. Izuzetno obrazovan covek, ali sasvim obican covek, tj. majstor koji zbog mnogih kvaliteta (da ih ne imenujem sada redom) nije ni nalik bilo cemu sto ovde moze da se nazove majstorom. Medjutim, verovatno bas zbog toga sto sam previse ocekivao od njega, jako su mi smetali u raznim temama ovog foruma njegovi lakonski odgovori sa ponekad manifestnom ironijom i stav tipa "deus ex machina". Zbog toga je moje razocarenje bilo jako veliko. Mozda ce mu ovo pomoci da neke stvari malo revidira i ako to bude zeleo i hteo zaista ce biti na ovom forumu "za primer".
                      Ne bi ni bilo ovog prvog mog posta da nije bilo Ivanovog posta u stilu "Haug, ja napisah i rekoh a ti zucni pa letis napolje". Tako ne funkcionise jedan forum, Ivane. I tupadzije u skupstini imaju pravo na repliku. A posebno ne nacin na koji je receno. Nemam pravo da komentarisem rad moderatora ako mi se nesto ne dopada? Zasto? Sta ste vi ovde, dozivotni predsednici, diktatori koji brisu sta i kako hoce? Jesam li ja ovde zbog vas ili vi i vas forum zbog mene i svih koje zanima to sto radite i kako radi to sto ugradjujete, a ako nas zainteresujete da i vi posle imate neke finansijske vajde od nas. Da se neko umesto cutanja usudio da malo ozbiljnije digne glas za ovih 20 i kusur godina kada je trebalo, ne bismo danas bili slepo crevo Evrope i sveta, s perspektivom koja se nimalo pesimisticno sa ovakvim stavovima kakve imamo moze nazvati bezuslovnom ekstinkcijom.
                      Da se razumemo, nisam ni ja za demokratiju u velikoj meri. Nama konkretno treba jedan Staljin, jedna znacajna cifra streljanih lopova i mozda bismo poceli da licimo na Evropu. Ali, forum je internet tekovina koja podrazumeva jednakost u komunikaciji a moderator je samo saobracajac i naravno u ekstremnim situacijama - policajac.
                      E, to je i bio razlog zasto sam ja reagovao. Forum mi se svidja, zeleo bih da funkcionise kako treba, u necemu jer nesavrsen a u necemu i vi moderatori gresite, a otprilike tesko da ce biti bolje niti ce neko biti shvacen ozbiljno ako se ovakve prepiske ne budu desile ili neko ne izleti s foruma. Revolucije uvek odnose nekakve zrtve, a ako ja budem zrtva toga, a pri tom mozda ovoj forum krene da menja svoje, doduse minorne, nesavrsenosti, nimalo mi nece biti zao. Bez obzira na cinican naziv ove teme i pitanje da li cete ovo brisati ili ne, bilo bi u redu da posle ovoga zadrzite pravo clanova da svoje negodovanje i kritike izrazavaju u sobi koja za to postoji i da pri tome ne pretitie secom glava, vec da saslusate.
                      Pisane reci umeju da budu teske i uz mnoge njihove nesavrsenosti mogu vrlo lako da izazovu konflikte medju ljudima. Ponavljam da nema nikakvog mog licnog animoziteta prema bilo kom clanu ovog foruma niti moderatoru, sem nekih njihovih losijih postupaka, koje nekad ipak treba predociti na malo surov nacin kako bi bile adekvatno shvacene. Potpuno mi je svejedno hocete li me ukloniti sa ovog foruma ili ne, rekao sam zasto, a pogotovu zbog toga sto smatram da ovim sto sam napisao sprecavam jednoumlje na forumu i dajem predloge kako da on bude bolji. U vezi s tim, ako ostanem na forumu, mojih poruka ce biti jako malo, a najverovatnije nimalo cisto da manje "bodu oci".
                      Zahvaljujem se svima koji su dali doprinos ovoj diskusiji, nekima na podrsci i razumevanju i tome sto je zahvaljujuci njihovim porukama sve ovo krenulo u pravom smeru, a ne u smeru linca, a zahvaljujem se i onima koji su pokusali da pomognu drugoj strani, iako smatram da time (sto se mene licno tice) nisu postigli nista, sem ako su mozda zaradili koji poen viska kod moderatora (nikad se ne zna, mozda zatreba, zar ne?). Ja vam se zaista izvinjavam, momci, ali meni poltronstvo nikad nije bio zanimljiv sport, zbog cega mi zivot nimalo nije bio lak.

Toliko od mene. Pozdrav!

Comment

• Uros Piperski
                        CBC Senator XXL
                        • 31.01.2005
                        • 2978
                        • Beograd

Brate mili, sa koje li si ti planete
                        Bolje da si otisao u politicare nego u lekare =]

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

'ajd sad lepo, priznajte!

ko mu je drmao kavez?
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Dora
                            Nadzornik!!!
                            • 24.10.2004
                            • 17451
                            • Novi Sad
                            • FIAT

Prvo sa ovim što si se odazvao si dobio jedan plus kao čovek jer me jako iritiraju uvredjene Genoveve koje napišu poruku ajd svi u tamo i ja se više neću javiti. Mislim jaka stvar. Dok nema pominjanja matera dotle je i diskusija. Da li je neko zadovoljan sa njom ili ne to je druga stvar.

Ako magistriraš to bi bilo oko 30 godina života, ako nastaviš još 20 godina ovako kao ja i težiš perfekciji doći ćeš u situaciju da dosta ("sve") znaš i smaraće te razgovor sa nekim ko nema tri čuke a postavlja trivijalna pitanja ne potrudivši se da se upozna sa materijom nimalo. Ja pratim ovaj forum i ako bih postavio pitanje o kompresoru ili auspuhu pa mi Nenad odgovori sigurno mi ne bi palo na pamet da kažem "švaba je to napravio tako..." jer sam se kroz poruke uverio da čovek zna znanje. Moj jako dobar prijaltelj Mića Mihajlović izbaci Tv ekipu iz ateljea kad voditelj postavi pitanje tipa "ajd sad ispričaj nešto o sebi" Čovek je živa legenda i može mu se maeastro je. Ja nisam taj nivo ali sam blizu u mom poslu. Može ovo zvučati prepotentno ili bilo kako ali nema problema koji nisam rešio ako sam hteo ili ako je neko platio da se reši. U tom kontekstu je možda tvoje razočaranje u mene kao pojavu. Ja znam ko sam, šta vredim i zašto nešto kažem, ako ne veruješ ne moraš ali nemoj očekivati da ti se objašnjavam. Ovaj ustupak je samo zato što nisi otišao sa foruma. Mrzim plačipičke. Nemam pojma da si doktor dok nisi spomenu laparoskopiju, ne gledam profile nikad i to uopšte ne utiče na mene, gledam kako se taj obratio. Trudim se da svakom pomognem i retki su oni koji nisu dobili pomoć od mene. U poslednje vreme je jako malo slobodnog vremena pa manje i odgovaram ali kontrolišem stalno, svakodnevno bar pre i posle posla. Olakšavajuća okolnost je što ima dosta ljudi koji isto znaju materiju pa osgovore umesto Ivana ili mene. Sa druge strane kao što sam rekao napisao sam bibliju o gasu za ove dve godine. Znam da je teško snaći se u tome ali isto tako je teško napraviti ček listu pitanja jer to jednostavno ne postoji bar ne u toj meri da reši problem opet postavlajnja istih pitanja. U žaru borbe neko se odreže i ako ne mora ili ne treba.
                            Toliko od biografije, ovo ću reći samo jednom

Forum...
                            Razumem ja šta si ti hteo posle da kažeš a konflikt je ispao zbog prveg dela.
                            Sa drugim se slažem, no... Ovaj forum je ispao iz neba pa u rebra. Imam velikog iskustva sa time i znam da je ovo bila nemoguća misija koja je uspela preko očekivanja samo zahvaljujući velikom entuzijazmu medju tadašnjim moderatorima i članovima dobro potkovanim kao što su Nenad, Dranix, Tetak, Brick, M-Power, Qure, Sasha, Sabo, Vujke iz pozadine, Ranko, Laza, Dfast, ZoranBg, 206 sa njegovom epopejom (peckam) i mnogi drugi da se ne uvrede nenavedeni. Dok je bilo malo članova relativno je bilo i malo pitanja, manje tema i lakše za praćenje. Sada je to već mastodont i bez puno dobrih moderatora postaje veliko breme za praćenje. Od moderatora jedini mi imamo temu a da smo profesionalci (na gas si se žalio) gde je opisano sve što treba i više od toga. Dase to treba sistematizovati treba, ali nedostaje vremnena a plus je i ograničavajući faktor ovaj glupavi softver od foruma koji ne dozvoljava spajanje tema. Ne znam da li je to baš toliko teško programeru da ubaci ali po meni softver bez toga nema upotrebnu vrednost. Mrzim takve programere. No softver je besplatan kao i ovaj forum pa ćuti i trpi. To ne znači da ne treba raditi na tome.
                            Ova tema je doživela par seckanja i premeštanja od kojih sam ja kriv samo za jedno premeštanje ovde jer smatram da se može i mora o ovome raspravljati zbog boljeg napretka foruma ali ne u temi autogas. Ne shvatam bojazan da se ovakve teme obrišu bar ne sa moje strane jer dok neko ne pomene mater to je diskusija. Za druge ne znam pa tako ne znam ni ko je seckao i pomerao temu, pa je bila lepljiva pa nije bila pa je ....

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxxxxxx
                            Naši korisnici su poslali ukupno 163707 clanaka
                            Imamo 1444 registrovanih korisnika :: Najnoviji registrovani clan je Encedick1
                            Najviše korisnika na forumu ikad bilo je 342 dana 31 Jan 2005 00:15

Ukupno su 22 korisnika na forumu ::10 Registrovanih,3 Skriven i9 Gosta
                            --------------------------------------------------------------------------------
                            Registrovanih korisnika: Austin, dekideki, Dora, dupin, ibiza, Miljan, miura, prle, tenzo RS, Viper
                            Bilo je 7456 online korisnika u zadnja 24 sata :: 197 Registrovanih,16 Skriven i7243 Gosta
                            (30 Registrovanih,5 Skriven i19 Gosta u tekucem satu

xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx xxx

Statistika je zastrašujuća, to se ne može održavati na način na koji bih ja hteo bez bar 10 nonstop prisutnih moderatora. Tome prilično doprinose korisnici koji kao i ti postave pitanje a da nisu pogledali ozloglašenu opciju serč ili SRČ Daklem ukazivanje na tu opciju nije zlonamerno, prepotentno i moderatorskibogovsko nego puka potreba radi održavanja foruma. Ako neko misli da ima problem i samo je potrebno da postavi pitanje na onom tamo forumi jer sve znaju, onda je u krivu, nevaspitan, neobrazovan i bezobrazan. Forum je besplatan kao i saveti. To ne treba zloupotrebiti i osećati se uvredjenim ako ne dobiješ odgovor ili dobiješ packu. Neko je utrošio svoje vreme i trud da bi bilo ovo što jeste i ne treba ga cediti, nego ceniti.
                            Ende...

https.autogas.rs

Comment

• Hermes
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 1306
                              • https://t.me/pump_upp
                              • bemve

Svaka cast i tebi i njemu, diskusija je bas kakva i prilici da bude na ovakvom forumu...sem par nesuvislih postova (sad cu ja da se zamerim nekom ), ovo je za primer kako kulturni ljudi suprotstavljaju svoja misljenja.....a istina je tamo negde
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• dranix
                                CBC Senator XXL
                                • 04.10.2004
                                • 3079
                                • Antwerpen/Belgium
                                • Saab 9-3

mikele
                                Posted: 22 Apr 2006 20:49 Post subject: Jos malo Sumadinaca!

Pozdrav!
                                Mihailo iz Kraljeva, 29, lekar, trenutno nezaposlen. Hobiji su mi automobili, racunari i fitness. Vozim Fiat Tipo '92, 1.4 karb na plin, 78KS. Volim SAAB, italijanske automobile, ogromne americke SUV-ije i svaku egzotiku koja nije "BILO-KOJI-PRESTIZNI-NEMACKI-AUTO-KOJI-VECINA-ZELI-DA-IMA-I-VOZI".
                                Iako pratim forum dosta dugo tek sada sam odlucio da se registrujem. Impresioniran sam kvalitetom informacija koje se ovde mogu dobiti kao i stepenom znanja koji poseduju stariji clanovi. Jos jedna opaska, kultura komunikacije je na sjajnom nivou, mozda zbog samih clanova a mozda i zbog moderatora koji odlicno rade svoj posao.
                                Samo tako nastavite!

Sve se menja sem kamenja.

Ako si citao forum onda znas da se mnogi clanovi foruma poznaju licno i druze se. Nema potrebe da se neko nekom uvlaci. Ja nekako imam utisak da bi postojeci moderatori vise voleli da to bude neko drugi umesto njih ali nema ko.

Comment

Working...
                                X