Autogas, Hall of fame

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Evo ja cu, ali neznam da li bi to neko preziveo , posto sam ucio od najboljih, bio sam CoSysop Dori i probao da ispunim njegove zamisli, pa da ga citiram: "Kad sam držao BBS bio sam SysOp i tu je bilo sve pod konac, uputstva bilteni, obaveštenja, pravila igre i gle čuda još su i plaćali za to. E to je onda bio posao i bavio sam se profesionalno sa tim."
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• galileo5
      CBC Veteran
      • 31.03.2005
      • 131
      • Leskovac, South Serbi

Originally posted by Goranp
      Mrzim kada moram da ispravljam...

Tako da bi onda SRČ bilo po srpski
      Gresis sinak, jeste da ima S, R, Č. ali ima i ono, namestis usta za E, a izgovoris U i nalazi se izmedju S i R.

Molim za malo preciznosti na forumu !!!
      Kad su vec ovi moderatori lenji, moram ja da radim njihov posao.

Samo opusteno ...

Comment

• kilson
        Moderator
        • 09.10.2004
        • 3216
        • NoviBGD
        • AR 75 GT

Samo neke paralele za sve one koji imaju BILO KAKVIH zamerki na rad moderatora, funkcionisanje foruma itd...

OSNOVNO:
        -Na rad moderatora, uvek se mozhete pozhaliti vishoj instanci, a to je Administrator.
        -Svi predlozi, vezani za forum (ko ne zna gde shta i kako) trebaju biti postavljeni u Cannonball Community podforum.
        -Unapredjenje foruma nikada nije neprijatna diskusija.
        -Svaka sugestija je dobrodoshla i to pre svega ukoliko je plasirana uljudno i na mestu gde se ochekuje, a to je Cannonball Community podforum.
        -Moderator (bilo koji), kao shto je pomenuto, jeste saobracajac - to ne podrazumeva da je obavezan bilo kome odgovoriti na postavljeno pitanje u vezi tematike koju uredjuje.

Originally posted by mikele
        Sta ste vi ovde, dozivotni predsednici, diktatori koji brisu sta i kako hoce? Jesam li ja ovde zbog vas ili vi i vas forum zbog mene i svih koje zanima to sto radite i kako radi to sto ugradjujete, a ako nas zainteresujete da i vi posle imate neke finansijske vajde od nas.
        Iskusni korisniche drugih foruma;
        -Koliko god se tebi svidjalo ili ne, ovaj forum je komplet privatno vlasnishtvo i mozhe nestati bilo kada.
        -Da, mi smo dozhivotni, sve dok vlasnik foruma ne odluchi da lipshemo.
        -Ovaj forum je ovde najmanje zbog tebe.

Oprosti shto sam, protumachicesh me, "drveni advokat" - ali kazhesh umesh da dignesh glas itd... Sve je to zaista fantastichno, ALI. Kao shto je tebi mrska situacija u zemlji itd (da ne ulazim u politichke vode), tako su meni mrski ljudi koji NISHTA ali bukvalno NISHTA ne doprinose vec samo prichaju i "dizhu glas". Juche si se uchlanio i opushteno si izbombardovao ljude koji su POKRENULI AutoGas sekciju, da ne nabrajam shta sve uchinili da bi pomogli totalnim anonimusima, ne ochekujuci ikakvu dobit od toga!

Nemoj reci da si dao dobronamernu kritiku ili sugestiju, jer pisano slovo ostaje na ovom forumu.

Drugo zhalish se da ti gubish novac dok si logovan itd... Pa, ako tako gledamo; pitam se, shta smo svi mi izgubili za ove dve godine postojanja, rada, ne prospavanih noci, okupljanja, animiranja itd...

-Ja cu ti odgovoriti odmah; nismo izgubili nishta, samo smo dobili sve lepo ali i ruzhno. Zhao mi je shto ti spadash u ovu drugu grupu (bilo bi lakshe da je drugachije), jer nachin na koji si pristupio problemu te je kvalifikovao tu gde jesi.

Ne mozhesh ni sagledati, shta je bilo potrebno za ovakav forum. Mislish da je nama Cannonball pao sa neba, pa si se ti "pametan i iskusan korisnik drugih foruma" nashao tu da malo disciplinujesh moderatore u isto vreme ochekujuci, da ce ti isti moderatori pasti pod noge i zahvaliti se Bogu shto im te je poslao?

Shto se mene tiche, da. Ovde jeste potreban Staljin, koji ce da seche onakve pridike poput tvoje, kojoj JEDNOSTAVNO NIJE BILO MESTO tamo gde je bila postavljena!

Ima toliko toga vec napisanog, te da si STVARNO prochitao makar 10%, mozhda bi i shvatio poentu ovog foruma, koja je totalno obrnuta od tvoje postavke poistovecivanja moderatora sa bozhanstvima. Obratio se ili ne, shvati da je ovakav koncept bukvalno vredjanje ove zajednice, koja se jednostavno NIKADA nece moci uporediti sa bilo kojom drugom. Zashto? Zato shto isti taj Dora ili Ivan, dodju na forumski roshtilj i u sred jela zasuku rukave i isprave "krive drine" neke bezobzirno odradjene ugradnje...

Za informaciju, moderatorska postavka su korisnici koji su ovde od samog pokretanja foruma, te su oni ti (neki manje neki vishe) koji su uredili ovaj forum na nachin kako danas izgleda, bilo tebi ili nekom vanzemaljcu.

Mislim da je dovoljno - makar za promenu tvog nastupa, a ako nije, onda jbga, "net zaista ko$ta"...
        Srpski klub ljubitelja Alfa Romeo automobila

Comment

• *IvanT*
          CBC Senator XXL
          • 30.01.2005
          • 3234
          • Srbija, Beograd, Kara

Lakija za PREDSEDNIKA!
          http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• sri98
            Admin od Trpeze
            • 24.10.2004
            • 7262
            • Republic of Konjarnik
            • Toyota Corolla E 210

Originally posted by killaz
            Zashto? Zato shto isti taj Dora ili Ivan, dodju na forumski roshtilj i u sred jela zasuku rukave i isprave "krive drine" neke bezobzirno odradjene ugradnje...
            Vreme: 22.10.2006. od 15 do 16.30h

Pecem ja neko meso punih sat vremena, pretvaram se lagano u dimljenu vesalicu i prilazi mi Dora govoreci: "sedi malo, ja cu da preuzmem, volim ja i to da radim"

Nakon nekih 7 minuta okrenem se ja ka rostilju, vidim nema nikoga. Pogledam na drugu stranu ka garazi i vidim Doru i IvanaT kako su gunuli glave i ruke pod neku haubu (zna se vec ciji je auto problematican) i prckaju nesto.

Ja, sta cu, opet ustanem i nastavim da se pretvaram u vesalicu i posle nekih pola sata stize Dora (sa IvanomT), malo zamazanih ruku i kaze: "daj da zavrsim to" i ispece poslednja 4 cevapa.
            Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Viper
              CBC Senator XXL
              • 25.11.2004
              • 700
              • Kać

Moram sad i ja nesto da kazem mada sam Dori to vec jednom napomenuo, on svoje znanje koje je stekao radeci godinama ima pravo da naplati ali on ga rado podeli sa nama kad ga nesto lepo priupitamo i nikad ali ponavljam nikad se ne naljutimo na njega ako nemoze da nam odgovori na nasa mnogobrojna pitanja, jer nemoze se svakom pojedncu udovoljiti, zato nevidim razlog zasto bi sad neko trebao ovde da opravdava ono sto je Dora rekao.
              Ko nije zadovoljan odgovorima koje dobija na ovom forumu molim lepo neka vise ne dolazi na isti i neka ta svoja pitanja postavlja na nekom drugom forumu.
              I DONT NEED SEX
              goverment fucks me every day!

Comment

• Dora
                Nadzornik!!!
                • 24.10.2004
                • 17451
                • Novi Sad
                • FIAT

Originally posted by sri98
                Nakon nekih 7 minuta okrenem se ja ka rostilju, vidim nema nikoga. Pogledam na drugu stranu ka garazi i vidim Doru i IvanaT kako su gunuli glave i ruke pod neku haubu (zna se vec ciji je auto problematican) i prckaju nesto.

Ja, sta cu, opet ustanem i nastavim da se pretvaram u vesalicu i posle nekih pola sata stize Dora (sa IvanomT), malo zamazanih ruku i kaze: "daj da zavrsim to" i ispece poslednja 4 cevapa.
                Nije istina, bila je i jedna šnicla....
                Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

Sri se vratio iz buducnosti, datum 22.11.2006, tako je to kade vozis Hondu.

Comment

• *IvanT*
                    CBC Senator XXL
                    • 30.01.2005
                    • 3234
                    • Srbija, Beograd, Kara

Tacan je datum, ali je bila i jedna ljuta pljeskavica.
                    http://www.lovatogas.co.rs

Comment

• TAZZ
                      Banovan
                      • 30.05.2005
                      • 1409
                      • NBGD,SERBIA

Originally posted by sri98

Vreme: 22.11.2006. od 15 do 16.30h
                      ??????
                      Pa ili je buducnost... ili je misstake...

Comment

• overspeed
                        CBC Senator XXL
                        • 24.05.2005
                        • 2779
                        • Kosovska Mitrovica

Ni jedno ni drugo...

Nego dobra reklama za V-Tec
                        http://www.bmw.tv

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Originally posted by overspeed

dobra reklama za V-Tec

Ili za ugradjivaca sekventa
                          Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• CLD
                            CBC Senator XXL
                            • 08.02.2005
                            • 1225
                            • Belgija - ranije Luna-Chico

ili je bilo jos nesto ljuto pored pljeskavice!

Comment

Working...
                            X