Pa vidi se da su zamenili zadnje tockove s pretpostavkom da ih uniste skroz, mada su se malo preracunali jer ima tu jos stvari koje treba da se hlade, ne samo motor.
Aleksa veliki je spalio i spalio guma i guma. na raznoraznim motorima. al opet, to je njegov auto. ovo je tudje, ej. pa trebali su jos paljiviji da budu nego da je njihovo. ne postoji adekvatna kazna za ovo. mozda ono "ekstrim Akim" sudjenje tipa "oko za oko" pa da covek spali ovom balavcu njegova kola...? ne znam, tuzno...
Ma izdržao bi BMW i tu torturu da nije imao katalzator čije su se saće jednostavno slijepile od temperature i smanjile propusnost plinova koji su pak morali van negdje drugdje i zato puće grana kroz koju je varničilo vani i eto ti vatrometa..a žao mi vlasnika samo tako.Vjerojatno jadnik još popušio neku priću o kvaru na instalacijama.Možda jednog dana vidi snimku na netu pa mu postane jasnije što se zapravo desilo sa njegovim ljubimcem Na njegovom mjestu ovima bi poslao kamatare da im utjeraju od njih i njihovih obitelji i od servisa novi 535i a može i 535d
Pa da su provozali jednog japanca nista se ne bi desilo... Samo bi gume riknule...
Salu na stranu... Ali ja ne znam sta bih im uradio u tom momentu... Da li bi ih ubio na licu mesta ili premlatio kao vola u kupusu ili ih mucio danima pa dok ne skoncaju od bolova... Jes da je tudji auto ali mnogo su me iznervirali....
Da sam ja bio(ne daj boze) vlasnik ovog auta i da sam zatekao auto u ovakvom stanju,dao bih im 1(jedan) sat vremena da dovedu auto (ali taj auto) u prvobitno stanje,a posto znam da je to nemoguce bilo bi vezivanja za auto i vucenja po celom gradu,selu ili sta je vec,a onda ako bi neko od njih i ostao ziv vezivanje za dva auta pa razvlacenje ali tako polako da ih boli najstrasnije,posto su to zasluzili!!!
Hebo ih gazda sto ih je zaposlio,ma i on bi platio.
Comment