Drug mi je pricao da su sad gradjani srbije u mogucnosti da kupuju preko amazona i slicnih sajtova pa me interesuje jer neko ima iskustva ili neke informacije o tome?
Kako kupovati preko amazon.com i slicnih sajtova iz srbije
Collapse
X
-
Tags: None
-
-
Sa amazona ide sve vreme, mislim da je bio samo neki kratki vremenski perio kad sa istog nije moglo da se narucuje, mali problem je sto ovde hoce da salju samo knjige,muziku i filmove cak mislim da ni software ne moze da se naruci.....ako te ovo interesuje nije problem rade sa vecinom kreditnih kartica, znaci ne mora da bude kartica koja je iskljucivo za kupovinu na netu samo moras da probas koja fercera, ja licno imam visu virtuon i nemam nikakvih problema sa narucivanjem....kupovao sam sa amazon.co.uk i paketu treba cca 7-10 dana da stigne do nas.....
-
-
znaci samo knjige, filmove i muziku...
sranje... jel ima nesto slicno ka o amazon a da moze da se naruci recimo lupam graficka kartica ili bilo sta od opreme???
Comment
-
-
Zasto su ljudi u tripu da je slanje u Srbiju nesto sto mora posebno da se radi sa nekog sajta...da li se sa webshopa salje u Srbiju, Nemacku ili Zanzibar, potpuno je svejedno. Nije pitanje da li neki sajt salje u Srbiju, vec da se nadje neki koji to NE radi. Bilo koji webshop, prodavnica, radnja, bilo ko ko prima online uplate karticama preko Neta, PayPal-a (ukljucujuci tu i eBay, Amazon, i sve ostale) mogu da ti posalju paket.
Comment
-
-
ebay kao firma nema ama bas nikakve veze sa tim da li ce neko nesto kupljeno preko njihovog sajta poslati u srbiju ili ne.
PayPal nalog mozete otvoriti ako imate Visa revolving Rajfajzen banke.:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
-
Originally posted by Timothy Learyebay je veliki problem posto kod njih placanje je po defaultu preko pay-pala a oni nemaju nas u svojoj listi tj ne mozemo preko njih da platimo.....
Comment
-
-
Originally posted by MOSLERKoja je procedura sa osiguranjem i koliko te onda skuplje izadje?
Svaki paket koji carinik odluci da treba da se pregleda ce doci otvoren pa ponovo zatvoren i zalepljen onom njihovom trakom..:Cuore Sportivo:.
Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`
Comment
-
Comment