Sta bi ste vi uradili da vam ukradu auto?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • uglavnom.bezopasni
    - 42 -
    • 03.02.2005
    • 2235
    • Novi Sad

Originally posted by 206
    Sezona banana, sta da ti kazem

Meni licno je bolja ona fora sa punjenjem auta suzavcem, ili da zveknes par kondenzatora u sediste "da se najezis"
    Osnovno je da ga pustis malo da odmakne, onda ga zakljucas, a onda... samo nebo je granica...
    Fifteen years of research he'd filed from one planet alone and they'd cut it to two words. "Mostly Harmless."
    11.04. 0:12 #2
    Rule #51: Sometimes — You're Wrong!

Comment

• dranix
      CBC Senator XXL
      • 04.10.2004
      • 3079
      • Antwerpen/Belgium
      • Saab 9-3

Imam utisak da je masovnom upotrebom mobilnih telefona postalo idealno da policija brzo sazna sve i to bez ikakvog rizika ili licnog kontakta. Jos je i besplatno.

Comment

• Wiz
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3104
        • Nish

Samo sto se kartice menjaju jos masivnije

Comment

• TETAK
          CBC Senator XXL
          • 30.09.2004
          • 3034
          • Čačak, Srbija

Slobodno okrenite 92 ništa vas ne košta, a niko vam neće tražiti ni identifikaciju.Moramo misliti i na bezbednost drugih ljudi da bi i sami na taj način bili zaštićeni!
          Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• AreOut
            CBC Senator XXL
            • 22.07.2006
            • 590
            • Zabjelo

Jbg dosta ste stvari rekli koje stoje, kao sto svaki ozbiljan lopov prouci psihologiju vlasnika prije akcije tako i vi morate da shvatite kako oni razmisljaju. Ja sam npr. 2 godine bio sef centra za nadzor u lokalnoj firmi za obezbjedjenje objekata i stupio sam u kontakt sa svakakvim tipovima.

Kad su jednom klincu ukrali kupea koji je bio pod alarmom ja pitam jednog druga koji je blizak "njima" zasto ga meni ne ukradose jer je bio u boljem stanju i nije imao alarm itd. a on veli zato sto ce njemu tata da kupi novi a ti bi im glave okinuo kad bi ih nasa...

Tako da ako imate dobar auto raspitajte se po okolini kako te grupe djeluju jer cete na taj nacin lakse zastititi i auto a i sebe.
            http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• Pacino
              CBC Član
              • 26.08.2006
              • 46
              • Zagreb

nazvao bi osiguranje i aktivirao kasko

Comment

Working...
              X