Kakavi su vam utisci o ovim kolima , za odrzavanje ,delovi , realna potrosnja
, kvari li se itd. ?
Pozdrav
, kvari li se itd. ?Pozdrav
, kvari li se itd. ?
, vuce kao nenormalan . vrh gasa 140kmh kao na leru da ide , jedino sto ima neke knedle
, stvarno mi se svidja auto ali mi izgleda da ceme ako ga kupim ispasti preko 4.500 a to mi je vec mnogo .
i zvao po halo-oglasima te glave za 2.3 20V ne da nema nego mislim da je lakse naci 100 evra na ulici nego nju .@brick probacu ovu soluciju ponudicu cu prodavcu da zajedno oteramo auto u servis pa kada auto izadje "ustelovan" i on plati "stelovanje" ja njemu pare za auto i to je to . Ovako mi nekako cela situacija mirise na navlakusu , tehnicki bi uzeo ja auto i u ovakvom stanju sa losom k-glavom ali da mi spusti cenu za nju , medjutim on tvrdi "10 evra i malo da se cimas po majstorima posto ja nemam vremena sada za to a hitna mi je prodaja ".. e bas ...

cekao sam ga sat i nesto , jos mi iskljucio mobilni i nisam ni mogao da ga dobijem
. Kada sam ga dobio oko 2 prica mi neku pricu.. toliko dakle oko tog auto, idem malo da gledam po oglasima mozda ima neki "normalniji" vlasnik auto sa kojim je moguce napraviti neki dogovor. Hvala svima na savetima , barem ce mi posluziti kada budem razmatrao kupovinu drugog vozila.
Comment