Zeder "problemcic"

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • 206
    Admin od ispočetka :)
    • 09.12.2004
    • 9548
    • Beograd
    • 206

Zeder "problemcic"

Na auto poznanika ugradjen Zeder pre skoro 2 godine, u pitanju je VW Touareg.

Pre par dana, iz cista mira, tokom voznje autoputem Zeder se zakljuca i blokira mu volan.

Sreca da su isli relativno sporo i uspeli da ukoce pre nego sto su sustigli bankinu ili drugo vozilo...cela porodica bila u autu. Nije da pravi neku razliku da li je bio sam ili sa porodicom, ali zamislite kad vam se tako nesto desi, sta bi im covek uradio?

Najjace je objasnjenje koje su mu dali kad ih je zvao (pre nego sto je otisao i polomio im kosti) da im objasni sta se desilo: "Znate, desava se to..."

Sta reci.
    The difference between men and boys is the price of their toys
  • M-power
    Moderator
    • 10.01.2005
    • 10060
    • Bg; Banovo Brdo
    • CorsaC, astra H,

Re: Zeder "problemcic"

Originally posted by 206
    tokom voznje autoputem Zeder se zakljuca i blokira mu volan.
    Ufufufufuf......zbog toga se zentam takvih stvari samo tako.....nikada ne bih stavio mehanicku zastitu koja se ne skida skroz.......ma idi.
    To date there has never been a faster car built for the public road and,
    it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• BRABUS
      CBC Senator XXL
      • 15.10.2004
      • 2399
      • London

JBT

Da ne poverujes....niti da moze to da se desi, niti da mogu da daju takvo obrazlozenje

Comment

• Eon
        Moderator
        • 10.03.2005
        • 4225
        • Beograd-NBG-44
        • Superb 2.0 4x4 DSG

Nije prvi slucaj, a svakako ni poslednji, a uzasno je sto taj problem nije resen od pocetka...
        Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
        Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• jovan30
          CBC Senator
          • 07.05.2006
          • 322
          • Beograd

Mislim sta reci...strasno!!! Kako to mogu sebi da dozvole. Sad mi nije sve jedno da sednem u auto posto imam zeder. Da li se zna da li je to jedini slucaj ili ih je bilo jos. Da li je neka greska u ugradnji ili ne?
          Bolje da sam samo kupio nalepnicu Zeder i nalepio je na staklo...nego da sad razmisljam da li ce da mi se zakljuca u toku voznje.

Comment

• Srdjan
            CBC Senator XXL
            • 30.09.2004
            • 2416
            • Bajina Basta/Beograd

Pa cim su oni rekli da se to desava, znaci da toga stvarno ima.... Da nije tuzno bilo bi smesno... Ugradis uredjaj da ti ne ukradu vozilo a zbog njega mozes ti licno da nastradas... Strasno...
            Lancia Kappa 2.0 20v

Comment

• supercow
              CBC Član
              • 14.08.2006
              • 98
              • Zarkovo - BG.

Cinjenica . Jedan lik koji mi je dolazio u prodavnicu je rekao da mu se auto zakljucao na parkingu dok se uparkiravao ... golf5 . Kada cujem nesto ovako izgleda da to nije izolovan slucaj . Vrlo zeznuto...
              STOP !!! Akcizama na gorivo i RTS pretplati !!! Podrzite grupu na http://www.facebook.com/group.php?v=...d=238507471828

Comment

• Williams
                CBC Senator XXL
                • 07.02.2006
                • 556
                • Beograd- Cerak

Cim se pojavio zeder, meni je to prvo padalo na pamet. Jel se zna sta je uzrok problema? Los kvalitet izrade? Losa ugradnja? Serijska greska? Dotrajalost?
                Dokle ce ovakve stvari kod nas da prolaze nekaznjeno? Jel uvek trebamo da cekamo da se nesto lose desi pa da se prizovemo pameti?
                Oko ovoga treba da se napravi skandal, da se pojkrene postupak za pokusaj ubistva kao i objavljivanje na svim TV stanicama i novinama. Cuj "desava se"
                Zeder u moj auto- NIKAD!

Comment

• sw.brick
                  CBC Senator XXL
                  • 09.10.2004
                  • 8141
                  • Beograd, barajevo-zemun
                  • volvo 945 SE turbo lpg, 340 GL lpg

ne znam precizno koji je materijal odabran i koliko je kvalitetna (citati pedantna) ugradnja na jedan od vitalnih bezbednosnih elemenata vozila (upravljacki mehanizam) ali znam da original predstavljen pre 30+ godina nije nikada a i danas nema takvih problema.
                  tacnije ikakvih problema.

znaci moguc je takav sistem koji funkcionise ispravno decenijama bez problema u radu. zasto to nije slucaj sa Zeder replikom ne bih ulazio dublje.
                  volvo
                  945 SE turbo lpg
                  344 GL lpg

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Pitao sam u servisu u Čačku i njima nije poznat takav slučaj.Zanima me samo da li je ključ ostao u bravi tokom vožnje?
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• Danilo
                      CBC Senator XXL
                      • 02.10.2004
                      • 908
                      • Beograd, Dorcol

Re: Zeder "problemcic"

Originally posted by 206
                      Najjace je objasnjenje koje su mu dali kad ih je zvao (pre nego sto je otisao i polomio im kosti) da im objasni sta se desilo: "Znate, desava se to..."
                      I jel im polomio?

Srbija, sta reci... Negde na zapadu bi dobio cudo para kao odstetu "za pretpljeni strah i dusevnu bol", ovde moze ***** da dobije...
                      www.blindmanmotorsport.com

Comment

• ĆOMI
                        CBC Senator XXL
                        • 31.08.2006
                        • 1705
                        • Braće Jerković,Vozd
                        • Stilo JTD 16V

Stvarno ne mogu da verujem da se tako nesto dogodilo.Mogao sam da se opkladim da je tako nesto ne moguce.Pogotovo sto treba da se cela sprava gurne na gore da bi se zakljucao,a opruga ga uvek gura na dole.
                        Verovatno je neka greska u samoj izradi,ne verujem da tako nesto moze da se dogodi losom(nestrucnom) ugradnjom.Sreca te nije bilo vecih posledica.....
                        OPEL CLUB SERBIA

Comment

• 206
                          Admin od ispočetka :)
                          • 09.12.2004
                          • 9548
                          • Beograd
                          • 206

Ne znam u cemu je greska jer, iskreno, nisam hteo coveka da preterano zamaram detaljima, ali je prica sledeca: Zeder je ugradjen pre neke 2 godine, koristen bez ikakvih problema. U poslednjih najmanje mesec dana kaze da ga nije koristio, odnosno zakljucavao, i kljuc naravno nije bio u bravi. Doduse malo sam ga pogresno razumeo, nije se zakljucao na autoputu vec na silasku sa autoputa, iski nekih 50-ak na sat, vrlo blaga krivina, i volan se odjednom, sam od sebe, zakljucava. Dakle nikakav trzaj, pipanje brave, cimanje ili bilo sta slicno nije bilo u pitanju. Sreca pa su uspeli da stanu.

Ne interesuje njega odsteta ili bilo sta, interesovalo ga je samo da im polomi kosti, jer verujte da zeznutijem tipu to nije moglo da se desi
                          The difference between men and boys is the price of their toys

Comment

• BOOST
                            Founder - Admin od Začetka
                            • 29.09.2004
                            • 8726
                            • Gislaved//Sweden
                            • SAAB 9000 AERO R; SA

Ministarstvo saobraćaja i telekomunikacija republike Srbije http://www.msaotel.sr.gov.yu

Mislim, kad jedan ovakav sajt neradi?? sta da ocekujete dalje
                            Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
                            move your mind

Comment

• Nikola
                              CBC Senator XXL
                              • 29.09.2004
                              • 975
                              • Indjija/Vojvodina

To ministarstvo ne postoji vec 3 godine.

Mislim da su njegove nadleznosti prebacene pod ministarstvo za kapitalne investicije...
                              .:Cuore Sportivo:.
                              Alfa Romeo 145 1.6 Boxer 103HP 96`

Comment

Working...
                              X