Originally posted by CITAT KOGA?
i ne samo to, donji zavrsetak kardana je usrafljen obicnim pleh tankim srafovima (2 komada) u obican tanak lim (kao od konzerve).
ko slucajno zaobravi da otkljuca volan a malo jace ga okrene i ode alu kardan...
ta novost je stara sada vec decenijama, isto kao za pneumatske Mercedes brave i gomila drugih javno dostupnih resenja iza fabrike koja su sve samo ne pouzdana.
danas u doba interneta, sve je jos lakse saznati sa sve slikama
Brate koja si ti paljevina ili zovla! Sad si me i nasmejao i iznervirao zato sto pricas neke stvari koje ne da nisu moguce nego nisu fizicki izvodjive! Opruga koja gura zeder toliko je snazna da ga jedva rukom naguras ,a kamoli da ti se u voznji zakljuca mislim daj makar kad pricas nesto makar se prvo presaberi u sebi nemoj bas ovakve price da prosipas nama koji smo radili i u proizvodnji i ovako po servisima! Mislim vise ne radim sa tim ali to nema veze jer je uredjaj naj,naj bezbedniji i u svakom pogledu ne moze da izazove havariju! Ovo ti je jedan strucan savet ,nema potrebe za ljutnjom ali te samo obavestavam da tako nesto NIJE MOGUCE! Ne razumem svrhu ove price ali mislim da je potpuno apsurdna i da je totalno nepotrebno ovako nesto reci jer je zapravo to cista laz! Hvala na citanju i obavestenju!

Comment