Marfijev zakon?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ĆOMI
    CBC Senator XXL
    • 31.08.2006
    • 1705
    • Braće Jerković,Vozd
    • Stilo JTD 16V

Zbog takvih stvari sam presrecan sto moja devojka nema auto!
    OPEL CLUB SERBIA

Comment

• prolupator
      CBC Senator XXL
      • 02.09.2005
      • 3968
      • Zemun

Pa, moja gospodja ne moze bez automobila a ja doskocim tom problemu i kupim joj NOV! I sad me bas briga A ja vozim polovan
      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• Igor
        CBC Senator XXL
        • 30.12.2004
        • 394
        • DORCOL REPUBLIKA

@M jel to ona ista devojka koja je sa 2 na sat prevrnula juga ? hh
        Saab 900 SE Cabrio 2.0 Turbo - B204L
        Saab 900 SE 2.x Turbo - B236R

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Izgleda Igore da imate slicnu vozacku istoriju....

Ma bre, nesreca nikada ne ide sama!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• SALE
            CBC Senator XXL
            • 04.01.2005
            • 841
            • Banovo Brdo

Ili prevrtljive automobile

Comment

• Uros Piperski
              CBC Senator XXL
              • 31.01.2005
              • 2978
              • Beograd

Originally posted by prolupator
              Originalni Marfijev zakon: Namazana kriska hleba pada uvek na namazanu stranu.

Od toga je sve pocelo..
              Mislim da je prvi "sve sto mzoe da podje naopako poci ce naopako"
              A onda su iz njega izvedeni:
              -sve sto moze da podje naopako poci ce naopako u najgorem mogucem trenutku
              -ako vise stvari mogu da podju naopako poci ce naopako najgorim mogucim redosledom
              -ono sto nije poslo naopako bilje da je poslo naopako

itd

A sto se tice zakona koji si pomenuo, mislim da ide ovako nekako: "Verovatnoca da parce hleba namazano puterom padne namazanom stranom na dole je srazmerna ceni tepiha"
              znaci skuplji tepih ce pre biti umazan

(najcrnje od svega je sto sam jednom video snimak na tv-u gde 20ak likova sedi, maze hleb i baca na pod na razne podloge...)

RALLYING - Like drag racing but with jumps, turns, snow, mud, gravel skill and balls.

Comment

• Aki
                CBC Senator XXL
                • 04.08.2006
                • 1133
                • Beograd
                • Yugo 1603, Yugo 1301

E'o zakon,pa ko voli...
                FileFactory is the best place to upload and share files with no limits since 2005. Send and receive any type of file up to a massive 5GB with unlimited file bandwidth.
                "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                - Lousie Smith

Comment

• zola_
                  CBC Senator XXL
                  • 24.06.2006
                  • 319
                  • Novi Beograd

bilo je u emisiji mythbusters i zakljucili su da je oko 50 posto sansa da padne na namazanu stranu...

Comment

• HotDog
                    CBC Senator XXL
                    • 06.05.2005
                    • 965
                    • BSG 75 (011)

ili ona vesela: i najmanja rupa ispraznice svaki rezervoar, osim ako nije bas zbog toga probusena - u tom slucaju ce se zapusiti =]

Comment

• M-power
                      Moderator
                      • 10.01.2005
                      • 10060
                      • Bg; Banovo Brdo
                      • CorsaC, astra H,

Originally posted by Igor
                      @M jel to ona ista devojka koja je sa 2 na sat prevrnula juga ? hh
                      Bas ta.

E ljudi ne morate da je branite....siguran sam da vozi bolje od Igora....on nikada ne bi uspeo da prevrne na krov auto u prvoj brzini sa 2 na sat
                      To date there has never been a faster car built for the public road and,
                      it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Slusajte moj dozivljaj, cist Marfi.
                        Podjemo drugar i ja u subotu uvece za leskovac, da se vidimo sa kickom i nekim drugaricama... Meni auto, ko i svaki drugi majstorski prljav samo tako, natera me drugar da ga operemo. Ono 10 uvece, mi pod eleganciju, ne ide da ga peremo na OMV smrkom, pa ga oteramo na MOL na valjke. Al, meni siber sjeban, propustao vodu kad pada kisa, ja to improvizovao namestanjem one gume, i to je bilo dobro za kisu itd... Bije voda pod pritoskom, auto opran, cist, izvoskiran, al na sedistima jezera
                        Ok, saberem se, ovaj lik iz perionice u**** vodu, ali sedista mokra
                        Otvorim gepek, a on nije lepo nastelovan, pa i u njega usla voda. Nadjem neku ponjavu i cebe, ponjava mirise na naftu (to provalio tek ujutru ), a cebe malo vlazno. Stavimo mi to, odemo za leskovac, meni se malo umirise jakna, drugar dobro proso... Sredjom dobro smo prosli, u leskovcu se malo smirili i sutra ceo dan susili auto

Comment

• Čiča
                          CBC Senator XXL
                          • 14.12.2005
                          • 1621
                          • Beograd, Vidikovac

Ja sam mislio da sam imao neku ovakvu pricu ali posle ovih kazem da je mene Marfi bas zabilazio il je samo slao pomocnike.

@ Prolupator, to je pravi recept, moja gospodja je vozila polovnog juga, a ja se vozio u relativno novom karavanu. Posle par puta ili poziva telefonom tipa stao mi jugo, blokirale kocnice... kupili nov auto, ona u novom ja u polovnom, svi srecni. No sada se javlja novi problem, ili svadja. Sta je problem jednom nedeljno sipati gorivo, a ne kada provalis da vozis na benziskim parama da kaze "ne znam da li cu stici do pumpe". Mislim nikada necu razumeti zene
                          Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                          "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• TAZZ
                            Banovan
                            • 30.05.2005
                            • 1409
                            • NBGD,SERBIA

@ M...
                            Prica je ?VR

Znaci nisam se skorije lepse smejao... ma bwe PLAKAO...

@ Djuka...

Brate saosecam sa tobom... to je ipak DRAMA...

Comment

• gille
                              CBC Senator XXL
                              • 24.09.2006
                              • 593
                              • Belgrado

Ovo je više Marfijev učenik, al ajd sad...

uspeo sam nekako juče ujutru da nađem rebrasto crevo za vazduh (onog što nije bilo kod eMa da se kupi), i sav srećan,kad sam se vratio sa šljake, zaranjam pod haubu da ga zamenim...

flashback:
                              18.11.2006. Odem na redovan servis (ulje, filteri). Naglasim tamo da mi provere sistem za dovod benca jer mi se oseća benzin ponekad u kabini. Gledaju oni pola sata, gledam i ja, i nigde ništa. Super.

26.11.2006. Vraćam se s posla, povezao koleginicu (baksuza), i ponovo se osetio miris benzina. Baksuz: "Jel to tebi nešto CRKLO?"
                              Čim sam stigao na gajbu, opet zaranjaj pod haubu, gledaj, ništa.

the saga continues...

05.12.2006. Hepi hepi, konačno stiglo crevo! Zamenio crevo, upalio motor, sve normalno radi, ne oseća se benc... Divota. Motor je radio na leru jedno 5 min., i samo odjednom miris benzina. Uzmem lampu, počnem da zveram po motoru, i vidim da je zviznula pumpa za gorivo i da baca benc na izduvnu granu. OK, znam ko bi mogao da ima jeftinu pumpu, i koga mogu da nađem u ovo doba dana (19:30h)

Marfi No1. Ne mogu da nađem broj telefona, iako sam bio ubeđen da sam ga zapisao i u fon i na papiru. Ajd' nema veze, pogledaću na netu, znam da ima.

Marfi No. 2: ADSL ne radi! Opet! Drugi put u proteklih 14 dana! Zovem teh. podršku, kažu probajte za sat vremena. Običan modem nemam.

Marfi No. 3: Posle dva sata net nekako proradi. Iskopao broj, Hoću da pozovem čoveka, kad: "... besplatno obaveštenje, ova usluga vam nije omogućena..." WTF? Zovem korisnički servis, kažu isključeni ste jer iste platili račun 20. Platio sam ga, ali još nije proknjiženo Idioti!

Marfi No. 4: (21:30h) Uzmem bežični. Pozovem i... fon se isključi. Ispraznila se baterija. Ništa, do trafike po onu prepaid za 200 dindži..

Marfi No.5: Zovem, dečko kaže da nemam sreće, poslednju polovnu pumpu je prodao pre 1h, ali nema veze, ima novu (2,5x skuplju). OK, daj šta daš.

Pumpa promenjena jutros.

Comment

Working...
                              X