Naravno, podrazumeva se da nije noc ili oblachno... Dakle, nosite li sunchane naochare dok vozite? Btw, ovaj poll je od informativnog znachaja (za mene - naslucujete chime se bavim).
Naravno sve vezano za ovu specifichnu granu (Optika), a kroz naslov same teme, mozhete saznati ovde... Slobodno pitajte, ako vas bilo shta interesuje.
Nosite li sunchane naochare dok vozite + poneki savet...
Collapse
X
-
Nosite li sunchane naochare dok vozite + poneki savet...
1Da, obavezno! Smeta mi sunce...0%0Da, izgledam cool, mafija - tay rad!0%0Ne, smetaju mi...0%0Nisam nosio...0%1Tags: None
-
-
Nosim ih kad se setim da ih uzmem,ali obicno ih zaboravljam i kad sednem u kola i skontam da nisam poneo naocare...
Comment
-
-
Samo zimi u scandinaviskim zeljama kad je sucano, inace ne, nemam potrebe.
No, stvar je prvenstveno licne prirode oka, nismo svi isti. Neko mora neko ne.
A neko misli da je cool sto sa potrebom mozda ima veze
Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
Obavezno, sa polarizacijskim staklima i to neutralne (sive). Zimi je posebno vazno i na ulici jer sunce (kad ga ima) dolazi pod malim uglom i gore je nego leti. U autu recimo niski ugao, plus mokar asfalt je katastrofa. Kod mene obicno nema snega ali skijasi znaju sta znace naocari na snegu i to ne samo zbog velike refleksije vec i zbog slabog kontrasta. Mislim da su ODGOVARAJUCE naocare "MUST" za voznju.
Comment
-
-
Naravno zbog stetnog Suncevog zracenja Suncevih pega a ustvari da bi nesmetano mogao da gledam jednim okom u donji ugao suvozacevog sedista gde se nalaze njene nozice blago razmaknute ispod kojih se nazire neka sexy tangica ispod letnje haljinice...
Paznja:ne raditi ovo bez prethodnog iskustva sa manje prozirnim tkaninama posledice mogu biti fatalne

Comment
-
-
sastavni deo opreme moga auta su naocare sa polarizacionim filterom. u autu postoji i predvidjeno mesto za njih, fabrika je na vreme mislila o tom detalju
koristim vrlo cesto leti, i uvek kada vozim duze nocne ture jer omogucavaju gledanje i u lose podesene farove iz suprotnog smera.volvo
945 SE turbo lpg
344 GL lpg
Comment
-
-
Hmm.. ovo je mala novina za mene. Ako moze neki hint oko nabavke istih i njihove cene?Originally posted by brickkoristim vrlo cesto leti, i uvek kada vozim duze nocne ture jer omogucavaju gledanje i u lose podesene farove iz suprotnog smera.
while(!asleep()) {sheep++;}
Comment
-
-
Vujke.. koristimo ih odavno, vec decenijama, obicno malo zuckasto staklo i prodaju se kao Night vision naocare. Standardna ponuda na svakoj benzinskoj pumpi kod nas.Att mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
Comment