Samo se ti oglasi, opusteno....
To sto 206 ima malo agresivniji stav je razultat prevelikog angazovanja na razno-raznim temama, a i ti nisi "repa bez korena".
Ni jedan nemate razloga da se ljutite, a 206 bi mogao malo da smanji "drcnost" i kad prica iz licnih iskustava da naglasi da je upravo tako, "iz licnih iskustava", a ne da pretace svoje iskustvo u "nepisano pravilo".
Zakoni u bivsim YU republikama su cudo nevidjeno i daju se iskoristiti u licnu korist.
Ja, licno i personalno, nisam sluzio vojsku (pazi sad!!!) jer sam odbio da potpisem primanje srpskog drzavljanstva do punih 31 godine, kad vise vojna obaveza ne vazi. A samim zahtevom za drzavljanstvo Srbije imao sam i imam sva prava drzavljanina Srbije(LK, glasanje... sta god) i nijednu obavezu, pa ni vojsku (jer nisam potpisao da prihvatam drzavljanstvo). Kad sam potpisao, imao sam 31+ godina i nije me kacila vojska i sve se slozilo... Uzeh i HR pasos (putovnicu) na osnovu mesta rodjenja, ali nemam dve LK ni dve vozacke ni nista slicno.
LK je dokaz mesta boravka i, po zakonu, ne bi trebali mati dve, ma sta 206 rekao... Ali, opet, zakoni su nedefinisani......
Comment