Kao što piše u opisu teme. Dakle, moje voljeno prometalo nije više u voznom stanju. Nisam slikao, ispraznile mi se baterije u fotoaparatu (nisam poneo punjač u NS), ali izgleda isto kao ona nesrećna Alfa, samo otpozadi. Znači, sve do zadnje klupe više NE POSTOJI. Niko nije povređen (fizički). Detalje oko moguće popravke ću znati sutra, ali najverovatnije od toga neće biti ništa. Čuvajte se.
Mazda 323f/BG :((( -> :))))) back on the road!!!
Collapse
X
-
-
Pošto je i nas to strefilo pre dva dana znam kako ti je...
Comment
-
-
Kako se desilo: Uključenje na autoput za BG od NS (Sasha i Dora znaju gde je to, zna i Hemi). Bahati baja u Generaciji 4 je vozio tik iza mene (ja išao 80 km/h) i onda je na samom uključenju na autoput hteo da me obiđe, ali nije dobro procenio, naboo me i eto. Uspeo sam bar da iskontrolišem auto da ne izletim van puta, to bi tek bilo veselo. Sve se to dešavalo jutros u 2AM. Završio sam jednu izuzetno lepu stvar za moje hondaše, ali eto...
U DDOR-u su procenli štetu na nekih 400 ?. Zanimljivo je da oba zadnja točka stoje zaokrenuto u odnosu na uzdužnu osu automobila za nekih 30 stepeni... Sad bar znam kako izgleda skretanje u Preludeu AWS koga nisam uspeo da kupim onda kada sam uzeo 323f.
Pošto NS nema ni jedan normalan servis za Mazde (ako ne računam Autopolis, a ne računam) sutra na šleper pa za Srbobran, ukoliko majstor Šmit proceni da vredi popravljati. A za Bg Avala expressom...
Comment
-
-
Golf 4. Ovu prvu reč mrzim da izgovorim i da napišem. Koliko sam uspeo da primetim Hondu voze uglavnom normalni ljudi (lično iskustvo) za razliku od prometala iz prve rečenice (takođe lično iskustvo, NHF).
Štetu nismo regulisali. Čekali belog Pežoa sa plavim neonkama na krovu, pisali zapisnik, duvali, onda se pojavio i Iveco sa žutim neonkama. Regulisaće osiguranje. Valjda. Idem sada da čekam ekipu iz Srbobrana.
Comment
-
-
Kako je genije procenio na samo 400e???? Polaod toga treba samo za farbanje. Nesto tu ne valjda. Jel neka nezvanicna procena?Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment
-
-
Genije je verovatno bio u plavoj kapici pa je morao da upiše u zapisnik radi postupka
Comment
-
Comment