I ovo je MOGUCE !!!
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Comi, nemoj da si tako siguran da je to tajVoze se po sofiji dosta Gallarda i Murcielaga. BTW. ima dva Maybach-a, nekoliko SLR-a i upravo je stigao Veyron. Ovogodisnji hit Bugarske "elite" je Bentley GT
A za sliku....nista cudno
Ovo je ovde Balkan
Comment
-
-
Imas pravo,ali video sam par puta zutog galjarda,tako da sam verovatno i ovoga.Bugari stvarni imaju extra automobile(mislim na ove egzotike)
Comment
-
-
Ko zna cija je ova Lada...Ja koliko vidim po tim majstorskim radionicama uvek postoji neki bezvezni auto koji stoji na kanalu i zauzima mesto. Obicno je to auto od vlasnikovog oca ili tasta i ima status relikvije...
A inache,ovo je ovlasceni servis Lamborghini-a...
Ovde je tema rasprave Lamborghini u OVAKVOJ SHUPI od radionice,a ne neka Lada,kojoj je, moglo bi se reci i mesto OVDE...
Comment
-
-
pa, koliko vidim slika je preuzeta sa fishki.net, tako da cisto sumnjam da se radi o ovlascenom servisu za lambo....You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
Comment
-
-
A ako smem da priupitam i ako izuzmemo elektroniku, što je toliko nemoguće da neko ko servisira Lade, zna da opravi i Lambo. Mislim, ja ne znam ni ulje na sopstvenim kolima da promenim, ali znam da taj "Lambo" nema ništa senzacionalno kada je o mehanici reč. Auto ko auto, samo za mnoge ima mitsko značenje, ali više zbog imena, a manje zbog nekih tehničkih rešenja...
Comment
-
-
Originally posted by IvvanSamo jedno pitanje po cemu je ovaj servis shupa ?
Comment
-
-
sto je nemoguce da se servisira i lada i lambo, hm...
Ja znam da na karburatorski auto ugradim plin, sto ne bi znao i sekvencijalni....sta pa tu ima komplikovano!?
Comment
-
-
Neka vas ne zavarava izgled te radionice.Ja u najskupljim Hondinim servisima nisam imao uslugu kao kod bratovog prijatelja koji radi na crnjaka u najbezveznijoj garaži i još mi vrati sve zamjenjene djelove.Lik je car kakvog nema.Stavi ruku na motori i već zna što ga boliOdbija da mu platim dok sam ne isprobam auto i uvjerim se da je sve kako treba..ma car
Comment
-
Comment