Police car
Collapse
X
-
Video sam da se i Finansijska poilicija vozi u njima.I sta reci posle toga,visokim dazbinama primoravaju narod da kupuje Yugice,Stojadine i Zasatavu 10 a policiji kupuju Grande Punto-pravi nacin da se pomogne domaca privredama stoka od Drzave
-
-
Cena Velikog Punta je, pogotovo kada se oduzme carina i porez, u goloj varijanti na nivou Malog Punta, pa zašto ne uzeti grande?Još kada se dobije popust na količinu......Ne mogu da ne kažem da se i Punto 2 odlično pokazao u teškim uslovima svakodnevne eksploatacije.Ima ih i na oko 200000 km bez izraženih problema.Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!
Comment
-
-
Samo da se razumemo, ja mislim da bi policija trebala da vozi automobila što je moguće bolje i odobravam osvežavanje voznog parka...
...ali (uvek ima ali)
... sa druge strane nije u redu što smo ograničeni znatno više nego što su zemlje u okruženju, kada je reč u uvozu automobila. I to sve zahvaljujući raspaloj Zastavi.
OK, nije policija za to kriva, ali "običnom čoveku" takvo stanje stvari deluje previše licemerno.
Comment
-
-
Postavljaj slike slobodno,tema je "Police car",tako da sa ovakvim slikama,ne mozes da odes u OFF!
Ajde stavljaj jos,hocu da vidim sta jos ima!
Comment
-
Comment