svaki auto ostane bez goriva, dakle uopšte ne treba da bilo koga jure, samo prate dok ne stane.
bez ikakvog rizika po bilo koga, a za pratnju služe (Motor)ole koje svi imaju.
ali, treba da imaju petlju da kapiraju uzro?no posledi?ne veze.
ja sam za to da imaju ok aute, ali i da imaju obavezu da sprovode zakon.
gledam na TV policija stoji nasred nekog mosta kod Šapca i mirno posmatra kako neki neuniformisani likovi pretresaju putnike, legitimišu, biraju kome ?e da dozvole ustavno pravo na slobodu kretanja.....
policijom komanduju neke paravojne jedinice, ponovo žestoko kršenje ljudskih prava a policija parkirala aute.
od takve policije, i države nema nikakve koristi imali Grande grande Porše ili bicikl
Svaka sloboda je uslovljena zakonom, koji je u odredjenim okolnostima ograničava, a to se odnosi i na slobodu kretanja, koja može biti ograničena na odredjenom području u odredjeno vreme, a lica koja se po bilo kom osnovu nadju na tom mestu mogu se zadržati ili pak udaljiti i protiv njihove volje.
Nije ništa novo da u svakoj zemlji postoje i policajci u civilu, bar ste to mogli da vidite u filmovima..........
mislim da je brick mislio na ove stocare koji maltretiraju narod i ponasaju se bukvalno kao neka para milicija dok prava milicija to samo gleda i ne koristi sredstva da tu grupu koja blokira saobracaj i maltretira narod.
Evo jos jedan primer tehnicke ispravnosti vozila strumfova...
Svetli im rikverc svetlo iako se krecu napred(tj. ovde stoje na semaforu,ali to je to ).
"Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
- Lousie Smith
Prvo, šta ti imaš protiv dobro ošišanih momaka u biranim vozilima?
Drugo, nije bitno što to vozilo nije policijsko, ali opet, najlakše je, a pomalo i fensi pljuvati po istoj državnoj instituciji.
He,he,he...........
Prvo, mozda i imam nesto protiv, al se ne secam da sam rekao .
Drugo, pa nisam ni pljucnuo policiju, a kamoli pljuvao... Trece, u odnosu sta se sve prica o skolstvu i zdravstvu, narod policiju mazi. Trece i ja se malo salim .
A sad ozbiljno, voleo bih da policija bude sto bolje situirana, opremljena i profesionalna, i malo me nervira kupovina preskupih stvari, a pre par nedelja gledam anketu medju saobracajcima i policajcima na ulici, znaci vise nezavisnih lokacija.
I svi se zale da im odeca nista ne valja, smrzavaju se, a cipele propustaju vodu, niko nije pomenuo da im fale vozila.
A kajen od 400, 500ks, pa ne znam sta da kazem, mozda za neke tajne akcije BIA, kako da tajni agent bude ozbiljno shvacen medju mafijasima sem u dobrim kolima . Pre ce biti da je za **** nekog politicara.
Najinteresantnije je kad me policajci startuju na naplatnoj rampi da ih vozim kuci (?!), zive po 200 km daleko (nije greska u kucanju) i jos misle kako imaju lepo radno mesto. Tip iz neke selendre pokraj KG radi na Zvezdari, misli da je faca (verovatno u svom selu) jer radi u BG, ima 23 god, zenu i troje (!!!) dece, najstarije 4 god. I takav treba da mi prica o propisima, a ne ume ni da se potpise kako treba ?! I jos se zali da mu nesto fali ? I te uniforme, cipele i sl dobijaju za smesne pare i imaju pravo da kupuju nekoliko pari godisnje. Ne zale se na kola jer ih nije ni briga, samo prijave neispravnost i teraju u servis a poreski obveznici (MI) placamo se to.
Po policiji i ne treba pljuvati, oni to dovoljno dobro rade i sami, cast izuzetcima, ali to su, ipak, samo izuzetci.
@low rider: mnogo si me nasmejao s kajenom svaka cast, skroz ze slazem
Sto se policijskih kola tice, morali bi da voze iskljucivo domaca kola, kao svugde u svetu, gde postoji auto-industrija. Dakle, panduri u Yuga!!!
Najinteresantnije je kad me policajci startuju na naplatnoj rampi da ih vozim kuci (?!), zive po 200 km daleko (nije greska u kucanju) i jos misle kako imaju lepo radno mesto. Tip iz neke selendre pokraj KG radi na Zvezdari, misli da je faca (verovatno u svom selu) jer radi u BG, ima 23 god, zenu i troje (!!!) dece, najstarije 4 god. I takav treba da mi prica o propisima, a ne ume ni da se potpise kako treba ?! I jos se zali da mu nesto fali ? I te uniforme, cipele i sl dobijaju za smesne pare i imaju pravo da kupuju nekoliko pari godisnje. Ne zale se na kola jer ih nije ni briga, samo prijave neispravnost i teraju u servis a poreski obveznici (MI) placamo se to.
Sada si bas prolupao jer je ocigledno da nemas pojma kako funkcionise policija. Najblaze receno - sve si omanuo, pogotovo za popravke auta.
Originally posted by prolupator
Sto se policijskih kola tice, morali bi da voze iskljucivo domaca kola, kao svugde u svetu, gde postoji auto-industrija. Dakle, panduri u Yuga!!!
Cini mi se da npr. u Rusiji ne voze iskljucivo Lade i Moskvice, vec imaju i gore pomenute kajene, pa jos patrolne.
Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.
Comment