Policijska brutalnost

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • MOSLER
    CBC Senator XXL
    • 27.05.2005
    • 1064
    • Niš

Policijska brutalnost

http://rapidshare.com/files/15012319/bo ... a.rar.html

Ne znam da li ima potrebe da bilo sta komentarisem video snimak govori vise od 1000 slika.
    Velicina fajla je oko 3MB
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Ne znam zasto ali ovaj moj glupi komp nece da prikaze snimak
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• boolero
      CBC Veteran
      • 07.10.2004
      • 175
      • Beograd

Stoka...
      OTS

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

laki
        probaj ovde
        http://smg.photobucket.com/albums/v514/ ... licija.flv
        mosle
        jednostavnije ti je postaviti video na www.photobucket.com, cim ga okacis mozes ga gledati odmah

ove zandarske fore su palile nekada davnih devedesetih , sada mogu da se izivljavaju na klincima kao ovaj sa videa , znaju da mogu
        odo traziti neku policisku stanicu u bosni da im posaljem ovo
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• Laki GSi
          CBC Senator XXL
          • 15.10.2006
          • 2426
          • Beograd-Vozdovac

Hvala SAAB-e!
          Editovacu samog sebe kad pogledam ali osecam da je nekoz zlo....

I bio sam u pravu ,pa ne to je stoka ,nemam reci........
          Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• SAAB PoWeR
            CBC Senator XXL
            • 26.04.2005
            • 1394
            • tu iza coska(Milwaukee USA)

Uhapšeni policajci koji su pretukli mladića
            Službenici Prve PU R.B. rođen 1975., K.M. rođen 1977. i R.N. rođen 1976. uhapšeni su danas zbog osnova sumnje da su počinili krivično djelo zlostavljana u službi te su, uz službeni izvještaj, predati u nadležnost kantonalnog tužilaštva u Sarajevu.

Naime, 3. oktobra 2006. u 19.15 sati, Operativni centar MUP-a KS je obaviješten da se u bolnici Koševo nalazi Č.A. rođen 1980. iz Sarajeva, radi saniranja povreda koje je zadobio u tuči. Č.A. je policiji izjavio da su ga oko 18.15 sati, na lokalitetu Nahoreva, pretukle dvije nepoznate osobe.

Policajci su od oštećenog zatražili da opiše napadače i precizira lokaciju na kojoj je napadnut, ali je on odbio svaku vrstu saradnje s policijom. Dežurni ljekar je izjavio da se radi o lakim tjelesnim povredama. Istoga dana u 21.25 u Prvu PU je došla K.R. majka A.Č., skupa sa sinom. Ona je izjavila da su njenog sina, navedenog dana u navedeno vrijeme, fizički napali i pretukli uniformirani policajci.

K.R. i A.Č. su upoznati s procedurom predviđenom za ovakve slučajeve, nakon čega je K.R. odbila podnijeti službenu prijavu, dok je A.Č., u svojstvu oštećenog, odbio prijaviti krivično djelo Odjeljenju krim policije Prve PU.

Policijski službenik Prve PU kome su se imenovani obratili je sačinio početni izvještaj i blagovremeno ga dostavio jedinici za profesionalne standarde MUP-a KS. Jedinica za profesionalne standarde je o slučaju informirala Ured za žalbe i s obzirom da je oštećeni odbio saradnju, usmena žalba K.R. je zaključena kao neosnovana, o čemu je K.R. pismeno obaviještena 19. oktobra 2006.

K.R. je danas u jedinici za profesionalne standarde MUP-a KS zatražila dodatne informacije u vezi s obavještenjem te je inspektorima ove jedinice predočila ljekarski nalaz koji se odnosio na povrede njenog sina i izjavila da posjeduje video snimak s kojeg je vidljivo da su te povrede njenom sinu nanijeli policijski službenici.

Inspektori su izvršili uvid u navedeni snimak na kojem je vidljivo da uniformirani službenici policije tuku A.Č. Odmah potom, o ovome je upoznat policijski komesar, koji je naložio da se o slučaju odmah izvijesti Kantonalno tužiteljstvo u Sarajevu i pod rukovođenjem tužitelja u rasvjetljavanje svih okolnosti ovog slučaja uključi Sektor krim policije MUP-a KS. O događaju je obaviješten i EUPM.

Na osnovu Zakona o policijskim službenicima KS, rješenjem policijskog komesara, imenovani policijski službenici su suspendirani.

Uprava policije MUP-a KS izražava žaljenje zbog činjenice da su tri policijska službenika učestvovala u izvršenju ovog krivičnog djela, uz istovremeni poziv građanima da uvijek i u svakoj situaciji kada primjete da pojedini službenici policije čine prekršaj ili krivično djelo, neprofesionalno ili nedolično se ponašaju, o tome obavijeste Operativni centar MUP KS na broj telefona 122, ili najbližu policijsku stanicu, saopćeno je iz MUP-a KS.
            _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• MOSLER
              CBC Senator XXL
              • 27.05.2005
              • 1064
              • Niš

Sve mi se cini da ce ovo proci kao po onoj izreci "pojeo vuk magarca"
              Dobice plafon suspenzije i to je to

Comment

• zola_
                CBC Senator XXL
                • 24.06.2006
                • 319
                • Novi Beograd

nije mi jasno sta su mu trazili, neki prsluk ili tako nesto? u svakom slucaju su divljaci, koji ni u kom slucaju ne bi smeli da budu zaposleni tamo gde jesu....

Comment

• Skyline GT-R
                  CBC Senator XXL
                  • 13.02.2005
                  • 806
                  • Chicago - My Kind Of Town

Sri...daj reci koju...

Comment

• sri98
                    Admin od Trpeze
                    • 24.10.2004
                    • 7262
                    • Republic of Konjarnik
                    • Toyota Corolla E 210

Nista cudno za BiH, kao i za USA.
                    Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• MOSLER
                      CBC Senator XXL
                      • 27.05.2005
                      • 1064
                      • Niš

@Sky izgleda da te @sri malo poprckuje

Comment

• Skyline GT-R
                        CBC Senator XXL
                        • 13.02.2005
                        • 806

Znam znam Malo ja njega, malo on mene

Comment

• sri98
                          Admin od Trpeze
                          • 24.10.2004
                          • 7262
                          • Republic of Konjarnik
                          • Toyota Corolla E 210

Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Skyline GT-R
                            CBC Senator XXL
                            • 13.02.2005
                            • 806

Vidis da ga dvojica drze i to jedva...verovatno zato sto je bio fin i vikao da ne moze da dise

Comment

• dekideki
                              CBC Senator XXL
                              • 26.07.2005
                              • 1914
                              • Beograd

secam se kao da je bilo juce, kad su me zaustavili kriminalci totalno istetovirani sa oziljcima da se use*es, u policijskim uniformama (kako su se tu zaposlili, ne pitajte mene). trkeljisali su me pola sata na Avali, proveravali do zadnjeg detalja i mene i kola. provocirali me da sam mangup ne bih li pukao.
                              sreca moja, dosao je njihov kolega koji me je prepoznao i potvrdio da STVARNO imam devojku u Ripnju i najzad mi poverovali da idem kod nje u posetu jer je bolesna. ej. kesu kartonsku sa limunovima su preturali.
                              i na kraju su popizdeli jer nisu NISTA nasli. sve ovo u vreme Slobe. posle par dana su ukinuli taj "kontrolni punkt" jer je "Beograd slobodan grad i nema potrebe za takvom kontrolom".

e, da. zaustavili su me "eto tako".

kad budem imao neko pozitivno iskustvo sa policijom, pocecu da se ne plasim "eto tako" kad god me zaustave. ne znam kako to funkcionise kod nas, ali kazu mi prijatelji iz Sarajeva da tamosnja policija ne sme da te zaustavi ako nisi napravio prekrsaj i ne sme da ti trkeljise po kolima bez naloga ili osnovane sumnje. ima cak i telefon na koji mozes da prijavis da su te zaustavili bez razloga i pojavljuju se ti drugi na licu mesta za par minuta da onda njih malo...

ovde nema kontrole. to je sve. moze im se. ne postoji niko iznad njih.

snimak je ostavio tezak utisak na sve nas. ovi Ameri mu dodju kao zezanje spram onih bosanaca...

strashno
                              .

Comment

Working...
                              X