E ovako
Poslednjih nedelju dana su mi 2 puta izgrebali auto.Isharali su mi krilo i haubu.Sve se to deshava na mom parkingu.Naravno ne znam ko je ali sam neshto sigran da ce opet da se pojavi vrlo uskoro.
E sad da ja ne bi visio na prozoru celu noc ili blejao u kolima i pravio sachekushu reshio sam da pazarim neku kameru koja bi se prikachila na komp i snimalo bi se na hard.
Dakle ako neko ima iskustva da mi pomogne da izaberem neku kamericu.
E sad neki kriterijumi koje bi kamera trebala da zadovolji su:
- Nocno snimanje
- Ne znam dal je izvodljivo ali recimo da mozhe da snimi na 30ak metara(mozhda je previshe)
- Zoom ako to mozhe da se kupi za normalne pare
- shta mi vi josh posavetujete
Naravno interesuje me i cena istih.
E da pala mi je na pamet i ideja da se sve to nakachi u auto tj u kabinu al nisam siguran kolko je izvodljivo pa eto mozhemo malo i tome.
Shto pre dobijem neke info pre cu i pazariti neshto i mozhda uhvatiti stoku.
Poslednjih nedelju dana su mi 2 puta izgrebali auto.Isharali su mi krilo i haubu.Sve se to deshava na mom parkingu.Naravno ne znam ko je ali sam neshto sigran da ce opet da se pojavi vrlo uskoro.
E sad da ja ne bi visio na prozoru celu noc ili blejao u kolima i pravio sachekushu reshio sam da pazarim neku kameru koja bi se prikachila na komp i snimalo bi se na hard.
Dakle ako neko ima iskustva da mi pomogne da izaberem neku kamericu.
E sad neki kriterijumi koje bi kamera trebala da zadovolji su:
- Nocno snimanje
- Ne znam dal je izvodljivo ali recimo da mozhe da snimi na 30ak metara(mozhda je previshe)
- Zoom ako to mozhe da se kupi za normalne pare
- shta mi vi josh posavetujete

Naravno interesuje me i cena istih.
E da pala mi je na pamet i ideja da se sve to nakachi u auto tj u kabinu al nisam siguran kolko je izvodljivo pa eto mozhemo malo i tome.
Shto pre dobijem neke info pre cu i pazariti neshto i mozhda uhvatiti stoku.
Comment