3,86 promila!!!???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

3,86 promila!!!???

Na vestima na Pinku gledao sam reportazu o sinocnim saobracajkama u Srbiji i izmedju ostalog tip u ne znam kom mestu je uhvacen u nekom Suzukijevom dzipu sa 3,86 promila u krvi. (pa to je popijena bar jedna dobra cisterna piva bre)

Patrola koja ga je zaustavila kaze da je to rekord za sada, bar u njihovom SUP-u. Po recima novinara iz medicinskih izvora to je vec stanje poznato kao "koma".

Kad ovo cujem dodje mi da nikad vise ne sednem u auto, a kamoli da u njega stavim i svog klinca od nepune 2 godine.

P.S. Takvim likovima definitivno treba j....i majku!
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
  • TETAK
    CBC Senator XXL
    • 30.09.2004
    • 3034
    • Čačak, Srbija

Taj lik bi po meni ostao bez dozvole doživotno!Ko mu daje za pravo da ugrožava bezbednost drugih učesnika u saobraćaju!
    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

zeznuto kad sve pare propijes pa nemas ni za taksi...

mislim da bi on trebao ne da bude u komi nego mrtav. gde ste culi da je neko taj nivo alkohola preziveo? nesto su zeznuli u merenju...
      .

Comment

• TETAK
        CBC Senator XXL
        • 30.09.2004
        • 3034
        • Čačak, Srbija

Deki, ta smrtonosna doza se odnosi na nas koji ne konzumiramo alkohol, za one "u treningu" to nije problem, veruj mi!
        Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• SAAB PoWeR
          CBC Senator XXL
          • 26.04.2005
          • 1394
          • tu iza coska(Milwaukee USA)

takvima treba zabraniti davoze i u zatvor ih strpati najmanje 5 godina , to je stoka koja nezasluzuje da zivi ...
          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• alexa05
            CBC Senator XXL
            • 23.07.2006
            • 1769
            • Smederevo

Jedino moze da se desi da sam se ja zeznuo jer je mozda bilo 3,68 ali je ipak razlika od 0,18 nebitna slozicete se.

Pre nekih par godina sa jos jednim likom sam ubio oko 1,5 - 1,7 l vodke uz djus za neki vremenski period od 21,00 do 01,00 znaci za neka 4 sata i na povratku do kuce panduri mi izmerise 0,89. (kriv sam, priznajem)

Po prostoj racunici, ako je moguce tako uopste da se racuna taj lik je znaci popio nesto preko 3l zestokog pica (slicne jacine) minimum. Pa to je stvarno za streljanje a ne za kaznjavanje i oduzimanje dozvole.

Sreca u nesreci je sto pijani idiot nije napravio nikakvo sranje.

Comment

• prolupator
              CBC Senator XXL
              • 02.09.2005
              • 3968
              • Zemun

Pa, nakon toliko alkohola, ako ne bih pao mrtav, sigurno ne bih nasao ni parking, a pogotovo automobil, o pedalama da ne govorim... A tek teske vestine kao ubadanje kljuca u bravu i pronalzenje kljuca.... Ma, kakva voznja... vikao bih kokoski "Dobar dan tetka...", ljubio sve redom (ne bih ni znao ko je ko) a onda bih verovatno zalegao bilo gde i ne bih uspeo da se pridignem do sledece godine...

Nije mi jasno kako je uspeo da upali, krene... dodje igde... da se zaustavi.... uopste ?!

Treba ga zatvoriti i baciti kljuc!!
              OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• low rider
                CBC Senator XXL
                • 03.04.2006
                • 613
                • Beograd

Danas sam se propisno smorio kada sam gledao koliko je sinoc ljudi poginulo u saobracaju i taj primer od 3.86.

Jutros/sinoc sa ortacima svratio u Duff na autokomandi na rostilj, sad kako je sve raskopano zbog montaze novih sina, ne moze se prici direktno kolima. Vracamo se sa rostilja kad prizor. Punto upao sa trotoara u iskopanu bastu za tramvaje, ali tako da je desni zadnji na plocniku, drugi u vazduhu, levi prednji na zemlji. Ovaj ne moze da krene jer samo jedan tocak vata i da krene odvalice branik, pri padu od metar. Mislim se kako je to izveo ?

Pokusamo da ga podignemo i snesemo, ali nema sansi, malo nas je, a vozac neko cudan, mislio sam da je stranac jer mi se cinilo da prica na stranom jeziku i sav cudan. Nekako svucemo punta, lik izlazi iz kola tek tada provaljujemo da je mrtav pijan, nije stranac, nego ne moze da prica koliko se prebio, vadi neke pare, mi odbijamo, a ovaj pada jedva stoji. Kazem nemoj da vozis, vidis da si mrtav odspavaj u autu, klima glavom lik. Kako smo se odaljili 10m ovaj je potpisao punta i nestao u pravcu grada.

Gledam ovu hroniku i nadam se da necu cuti za neki punto i sranje, trebao sam budali da uzmem kljuceve...

p.s. da prozivite jednu noc sa ekipom na toksikologiji VMA gde dovoze mortus u komi pijane, drogirane itd iz celog grada; Sledeci put bi 3x razmislili pre nego sto popijete

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo

Ma kakvo uzimanje kljuceva, trebao si da okrenes 92 pa nek njima objasnjava kako je uspeo tako da nasadi auto. Za takve stvari policiji svaka cast pa i uz upotrebu sile, mada ih iskreno i ne mirisem nesto.

Comment

• Aki
                    CBC Senator XXL
                    • 04.08.2006
                    • 1133
                    • Beograd
                    • Yugo 1603, Yugo 1301

To mu dodje kao da je popio 5,5l piva(taman 3,68)....
                    "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                    - Lousie Smith

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

bitno je koliko prodje vremenski od trenutka duvanja i onog kada si zadnji put popio...

ja sam naduvao 0,81 sa 0.6l viskija i 5 piva....bio sam suvozac i pustio me pandur da duvam cisto da vidi koliko imam....
                      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• mirdza
                        CBC Senator XXL
                        • 14.03.2005
                        • 2437
                        • Katowice (PL) / Banja Luka
                        • AGP / W126

u PL su situacije sa preko 4 promila svakodnevnica
                        ako se dobro sjecam (pisao sa jednom cini mi se) rekord je 6,1 ili 6,4 (bilo prije nepunu godinu)
                        BTW rekord nad rekordima (cini mi se da je u ginisovoj knjizi) je ustanovio prije nekoliko godina jedan biciklista koji je imao preko 8 promila (nasli ga u jarku). umro je od upale pluca jer se smrzao (ozbiljno!)...
                        Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• M-power
                          Moderator
                          • 10.01.2005
                          • 10060
                          • Bg; Banovo Brdo
                          • CorsaC, astra H,

Kao sto TETAK kaze trening je cudo.

Licno znam jednog pijanca koji konstantno vozi izmedju 2 i 3 promila...i to lepo vozi.
                          Ima i prijavu gde je naduvao 4,25 (ziv i ne zdrav) mislim da je imam negde (maznuo mu). I tada moze da vozi cak ..da izadje iz kola nema sanse ali da vozi...vozi.

Tako da o rekordima...
                          To date there has never been a faster car built for the public road and,
                          it has been suggested, there never will be. McLaren F1.

Comment

• Alexandar
                            CBC Član
                            • 14.06.2005
                            • 68
                            • Futog, Vojvodina

Originally posted by mirdza
                            u PL su situacije sa preko 4 promila svakodnevnica
                            ako se dobro sjecam (pisao sa jednom cini mi se) rekord je 6,1 ili 6,4 (bilo prije nepunu godinu)
                            BTW rekord nad rekordima (cini mi se da je u ginisovoj knjizi) je ustanovio prije nekoliko godina jedan biciklista koji je imao preko 8 promila (nasli ga u jarku). umro je od upale pluca jer se smrzao (ozbiljno!)...
                            Kako je uspeo da se smrzne sa tolikim alkoholom u krvi?
                            Panonski Mornar
                            ALMERA 1.5S Tekna

Comment

• Laki GSi
                              CBC Senator XXL
                              • 15.10.2006
                              • 2426
                              • Beograd-Vozdovac

Ovu pricu je mozda i cuo neko :
                              Lik koji se prevrnuo sa kolima u Francuskoj(da li na auto-putu ili na nekom mostu nesecam se) uspeo je da naduva neverovatnih 11 promila ,da dobro sam napisao!!!

Inace pretprosle godine u Bugarskoj su uhvatili zenu vozaca sa 7 promila.
                              Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

Working...
                              X