3,86 promila!!!???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Sad bas to 7 i 11 promila je malo medicinski nemoguce mada se kod hronicnih alkoholicara desava da imaju po 2-3 promila a da izgledaju potpuno trezni...
    Moj komsija je pre par godina sljustio litar vinjaka na brzinu i posle jedno sat vremena naduvao 2.56... I jos je izasao iz kola i zezao se sa pandurima a oni ne veruju sta se desava i kako to da lik stoji a ne da prica normalno...
    E da lik nije alkos i popije svremena na vreme kao i svi mi samo sto on jako dobro podnosi alkohol i ako to ima veze ima jedno 190cm i 120 kila...

Comment

• dekideki
      CBC Senator XXL
      • 26.07.2005
      • 1914
      • Beograd

u misicnu masu ide veeeliki procenat alkohola, to je medicinska cinjenica. kako to izgleda u praksi:
      bilder ako popije 1l zestine imace recimo 1, a neko ko je debeo (ali ne u misicnoj masi nego u masnim naslagama) imace 3. masno ne apsorbuje alkohol.
      s druge strane cirkulacija bildera je vise nego dobra pa stoga njegovih ga 1 obara s nogu a ovaj sto ima 3 moze da izgleda malo pripit...

don't drink and drive
      .

Comment

• srdjan_p
        CBC Senator XXL
        • 01.12.2004
        • 1915
        • ZR

Ima logike ovaj ortak je ragbista...
        Kako god, ja izbegavam, eventualno jedno-dva piva ako treba da se nazdravi zbog necega, par puta sam na pocetku svoje vozacke karijere(pre 3 godine) vozio mrtav pijan i ne ponosim se time...Sreca pa se nista nije desilo...I to opet zato sto sam bio toliko svestan pa sam vozio JAKO polako.
        Znate onu od AJS NIGRUTIN-a "sa 35 na sat lagano stizem doma..."

Comment

• Eon
          Moderator
          • 10.03.2005
          • 4225
          • Beograd-NBG-44
          • Superb 2.0 4x4 DSG

Jednom sam bio suvozac jednom oficiru iz SUP-a, cijeg se imena ne secam, i zaustavljaju nas kod glavne autobuske stanice i ja pocinjem da umirem od smeha. Oni njemu rekli da izadje, on kao daj da preskocimo procedurui da odmah duvam. A oni forsiraju da izadje i nece da popuste. I on kao iz topa izm kaze, ljudi, pijan sam, dajte da duvam pa da se rastajemo, nemam vremena za zajebanciju. Pandur popizdi, zove kolegu i pocnu da mu prete... U tom se pojavljuje nadredjeni tim pandurima i kada je ugledao vozaca, preblede i pocne da se nesto izvinjava i otera dva balavandera... Ali moj vozac kao iz topa se prodra, da mu ovaj da Drager, pa da se vidi koliko je popio. Donese mu ovaj aparat, kada ono 3,9. Ne slozi se sa tim moj vozac i natera ih da sutra odnesu taj aparat na bazdarenje, jer je uveren da je mnogo pijaniji, a onda iz zajebancije napisa sebi prijavu, potpisa se i preda pandurima da nose, a ovima pune gace govana...

To vece je za njega ostalo potpuno u mraku, totalna amnezija, a nije nam verovao sta je uradio dok nije video zapisnik...

E sada, naravoucenije. Covek je vozio sasvim dobro za moje pojmove, a nije se secao sta je uradio!!!!
          Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
          Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• AreOut
            CBC Senator XXL
            • 22.07.2006
            • 590
            • Zabjelo

Refleksi

Za obicnu voznju i nije potrebno puno mozga, tek malo vise od zene
            http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Eon, taj tvoj suvozač je pravi policajac, mrtav pijan, a može ladno da napiše prijavu..............neki to ne mogu ni trezni!Respekt!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• nijebitno
                CBC Senator XXL
                • 14.03.2006
                • 629
                • Modrica

subject

Kod nas u MD kruzi prica za jednog lokalnog alkosa da je naduvao nesto preko 5, i na sud doveo doktora koji je svjedocio da sa je sa tom kolicinom nemoguce biti pri svijesti, pa ga sudija morao osloboditi
                Difference between man and boys is the price of their toys

Comment

• alexa05
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2006
                  • 1769
                  • Smederevo
                  • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Dobra fora!
                  EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• monkey
                    CBC Senator
                    • 14.11.2006
                    • 286
                    • Porec, Hrvatska

koliko bi napuhao da uzmem bocu votke, nagnem dobar gutljaj, promuckam po ustima, pljunem van i odmah pusem u aparat?!?! koncentracija alkohola u krvi bila bi nula, a u dahu?!? jer aparat mjeri onu u dahu...

Comment

• prolupator
                      CBC Senator XXL
                      • 02.09.2005
                      • 3968
                      • Zemun

Sto se aparata tice, dovoljno je da imas zgaravicu, pojedes jogurt, kiselu jabuku i sl. pa da pokaze koncentraciju alkohola, bar neku...
                      Radi se o tome, da kad aparat pokaze nedozvoljenu kolicinu alkohola u krvi, imas pravo da odes na vadjenje krvi da se ustanovi pravo stanje. Naravno, ako smatras da nisi kriv, nisi pio i tako to...
                      OPEL KLUB SRBIJA - http://www.opelclub.rs - dođi, vidi ...

prolupator.mojblog.rs

Comment

• monkey
                        CBC Senator
                        • 14.11.2006
                        • 286
                        • Porec, Hrvatska

ma jasno je to meni... nego, zanima me da li bi u onom slucaju sta sam opisao aparat izbacio error, ili bi, recimo napisao 7.5 promila jer bi mi u dahu bilo samo alkoholnih para i niceg vise?!?!

Comment

• SAAB PoWeR
                          CBC Senator XXL
                          • 26.04.2005
                          • 1394
                          • tu iza coska(Milwaukee USA)

zato se meni svidja zakon u USA ako odbijes da duvas , automatski si kriv , bez bilo koje rasprave ...
                          _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• mirdza
                            CBC Senator XXL
                            • 14.03.2005
                            • 2437
                            • Katowice (PL) / Banja Luka
                            • AGP / W126

Originally posted by monkey
                            koliko bi napuhao da uzmem bocu votke, nagnem dobar gutljaj, promuckam po ustima, pljunem van i odmah pusem u aparat?
                            naduvao bi u 3 lijepe
                            situacija iz PL (cak znam lika) - policija zustavlja auto zbog prebrze voznje i kazu vozacu da duvne. ispadne preko 2 promila. a nije pio nista makar nekoliko dana... i onda lik skonta da je u toku voznje pojeo neku cokoladicu sa alkoholom trazio da mu urade kontrolu krvi i izaslo 0,0
                            Zovem se Miroslav i pravim igračke.

Comment

• monkey
                              CBC Senator
                              • 14.11.2006
                              • 286
                              • Porec, Hrvatska

Originally posted by SAAB PoWeR
                              zato se meni svidja zakon u USA ako odbijes da duvas , automatski si kriv , bez bilo koje rasprave ...
                              i kod nas ako odbijes, tretira se ko da si u onoj najvecoj kategoriji, neznam koliko je, +2 promila ili tako nesto...

Comment

• Wiz
                                CBC Senator XXL
                                • 30.09.2004
                                • 3104
                                • Nish

Ima terhnika da se duva i da uvek pokaze error,a krv nemoze da te natera da das recimo iz verskih razloga

Comment

Working...
                                X