PS. secam se ovog uzasa, negde iz sredine 90tih, nemam pametan komentar...
Dika i ponos Sumadije
Collapse
X
-
Au, ro?a?e!!! Pa ja sam ovo presko?io. Nemam re?i, vrh vrhova. Menjam mišljnje, nova Fabia je najlepši auto na svetu.
Jel ovo bio neki prototip, šta li? Ovakvu lepotu sigurno nisam nikada video uživo. Dobro da nije ušla u proizvodnju, Wolfgang Egger bi iseko vene...
Design Chiefs' choice - Concept
1st Place: Yugo Florida sedan
2nd Place: Saab Aero X
3rd Place: Citroen C-Metisse
4th Place: Mazda Nagare
Design Chiefs' choice - Production
1st Place: Alfa Romeo 8C Competizione
2nd Place: Yugo Florida sedan
3rd Place: Skoda Roomster
3th Place: Ferrari 599GTBLoneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
-
-
Sreca,te je ostala samo prototip
.Da je ne daj boze krenula u proizvodnju,smejao bi nam se ceo svet jos vise
Comment
-
-
Danas sam gledao na SAT-u Florida 1.4 HDI sa 68 konja, cena oko 6500 evra, a potrosnja "moze da se spusti na 3,15 litara"!!! Koristi common rail motor koji koriste 107, 206, 207, C3... Najvise mi se svidelo to sto je na kraju rekao da se planira menjanje unutrasnjeg prostora kao i sama kontrolna tabla koja podseca na tablu od 307.Kolumbo, Kolumbo, ****m te radoznalog...
Comment
-
-
Svaki proto tip vozila je ruzan(meni) inace bilo bi lepo da su bilo sta pokusali da urade pa makar i ovako nesto jer bi to koliko-toliko znacilo nekakav pomak.
Inace sam u sebi prokomentarisao da ne bi voleo ovako nesto da se proizvodi zato sto je platforma GNOJAVozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!
Comment
-
-
Alvirovic je rekao 2 razlicite stvari, da ce Florida hdi kostati 100 000 din skuplje od Floride PSA (569 468 din+ 100 000 din/80=~8300 evra) a kasnije je rekao da ce kostati izmedju 6500 i 7000 evra?!? Za 6500 bi bio dobar izbor, ali za vise....Originally posted by greywiendogDanas sam gledao na SAT-u Florida 1.4 HDI sa 68 konja, cena oko 6500 evra, a potrosnja "moze da se spusti na 3,15 litara"!!! Koristi common rail motor koji koriste 107, 206, 207, C3... Najvise mi se svidelo to sto je na kraju rekao da se planira menjanje unutrasnjeg prostora kao i sama kontrolna tabla koja podseca na tablu od 307.
Comment
-

Comment