ma bem ti abs i ko ga izmisli , sa bravom sam bio u deset puta gorim stvarima i klizao je ravno a nikad bacao ****.... no sta je tu je idemo dalje, lim se da opraviti ljudi su skupi za opravljanje " sto bi reko jedan moj drugar doktor"
KISA ABS LED KVAZI XENONI
Collapse
X
-
Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
-
-
@Dragon
pa ne mozes da gledas u pasulj kuda ce proci neka ****** sto ne zna da vozi. Mada pijace jesu rizicna mesta. Zali se meni ortak sto ima tezgu na Djermu. Kaze seljaci nemaju milosti. Redjaju oni gajbice na njegovom autu bez problema, lakse ljudima tako. I onda dodje i ima sta da vidi, izgreban, ulubljen...hmm...
Comment
-
-
@vocko Nazalost nista , al mozda uslikam unutra i desnu stranuJackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
-
ma opusteno.......
svakom se desi......
meni gomilu puta do sada se desilo da sam malo "zagrebao" auto, dva puta sleteo sa puta, jednom beznacajno jednom imao srece. jednom cukno lika ispred mene.....ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
Ma ajde bre, dobro je sve, sta je 150? stete je samo ogrebotina.
Ovde bez 250? nece ti niko otvoriti vrata od radioniceAtt mäta är att veta...to measure is to know...meriti je znati..
move your mind
Comment
-
-
@Neman @ Ja i taj tvoj mlin za kafu kad god hoces....Jackie Stewart jednom je pitao Davida Purleya (legendarno hrabrog vozača koji je, smatra se, preživio najveću G-silu u povijesti čovječanstva) gdje točno koči prije određenog S zavoja. Purley ga je začuđeno pogledao:
- Kako to misliš, kočim?
Comment
-
Comment