Pa dobro bre dokle misle da prave budale od nas

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vladan
    CBC Senator
    • 18.08.2005
    • 248
    • Vuko.ebina
    • e46 325i

Pa dobro bre dokle misle da prave budale od nas

Sinoc negde oko 22h:
    Raskrsnica kod Bristola. Cekam na semaforu zeleno i idem iz pravca Ekonomskog. Iz suprotnog smera pubovi u 307-ici(saobracajci!?!?) na tramvajskim sinama(??!?!) ajd' to sto su na sinama ali oni su imali znak zabranjenog smera da bi dosli do tih sina. Znaci prekrsili su ga. Ajd' nema veze ja necu da skrenem levo ka Lasti da me ne bi smarali i uopste ne izvaljujem sta oni tek rade. Prodjem ispod Brankovog da bi napravio polukruzno i vracam se uredno na tu raskrsnicu da bi skrenuo na dolazni peron Laste kad oni indijanci se nakacili tamo tacno ispred Bristola i zaustavise jednog Swift-a i smaraju ga. I sad neko da ga pita koliki slepci moraju da budu da bi tako nesto radili. I mi sad pricamo o nekoj logici i zdravom razumu. Znaci: ja pravim sranja i niko mi nista ne moze al' ti ne mozes????? Puno je ovakvih primera po gradu kako saobracajci drasticno krse pravila i ocigledno niko nista ne preduzima i to je tuzno i pitam se dokle cemo tako...
  • Laki GSi
    CBC Senator XXL
    • 15.10.2006
    • 2426
    • Beograd-Vozdovac

Zbog toga uopste nevredi da se nerviras,pa takvih slucajeva sam video X puta ali jednostavno to je tako i tacka. Oni mogu sve ,a mi samo po nesto
    Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Williams
      CBC Senator XXL
      • 07.02.2006
      • 556
      • Beograd- Cerak

Ja sam jednu patrolu pratio danas sa prekrsajima, gore na ukljucenju za ustanicku kod konjarnika, oni lepo kroz okretnicu da zaobidju brdo automobila ja za njima, reko bas da vidim da li ce da me cimaju. Jos prosli kroz crveno bez rotacije....

Comment

• SAAB PoWeR
        CBC Senator XXL
        • 26.04.2005
        • 1394
        • tu iza coska(Milwaukee USA)

@
        Oni mogu sve ,a mi samo po nesto

pa zato se i zovu zakon
        vidis neki se bune kako policija nekad neceka na semaforu , zaobilaze guzvu i sta ja znam , i svi vicu oni mogu a mi nemozemo , sta bi svi da bidu kauboi .
        a niko jos sebe nije stavio u situaciju POLICAJCA sta ko zna sta oni rade , zaustavili auto na peronu , otkud znas koga su zaustavili i zasto , zaobisli guzvu , otkud znas zasto , nemor da znaci da su imali razlog a nemora da znaci da nisu , kako bi izgledao grad bez policije , ljudi bi radili sta god hoce , sa policijom oko njih rade skoro sta hoce a zamisli grad bez policije...[/code]
        _Svenska Aeroplan Aktie Bolaget _moj SAAB projekt ,moja photo galerija

Comment

• ĆOMI
          CBC Senator XXL
          • 31.08.2006
          • 1705
          • Braće Jerković,Vozd
          • Stilo JTD 16V

@Vladan:

Da nije mozda bio plavi Svift?
          OPEL CLUB SERBIA

Comment

• Laki GSi
            CBC Senator XXL
            • 15.10.2006
            • 2426
            • Beograd-Vozdovac

@SAAB PoWeR

Slazem se da ne mogu svi da budu kauboji i netreba da budu ali svaki njihov prekrsaj bez rotacionog svetla je isti kao i moj! To sto je neko obuko uniformu neznaci da sad moze da ide kroz grad i pljacka banku ili nesto slicno,znase tacno kad,gde i zasto sme da naprave prekrsaj e sad sto se oni tako zezaju....

Ja sam ih nekoliko puta pratio,samo jedan u autu,upali rot.i sirenu posto covek ne moze da ceka kolonu koja je kilometarska i krene da pretice ja lepo za njim i kad prodjemo sve on mi mahne prstom,ugsi sve njegove rekvizite rot.i i sir. i nastavi lagano covek do svoje tacke "B".
            Sta reci?
            Vozim lagano....bolje pola sata kasnije nego 40god.ranije!!!

Comment

• Aki
              CBC Senator XXL
              • 04.08.2006
              • 1133
              • Beograd
              • Yugo 1603, Yugo 1301

A to je standardna prica, xx puta sam video da im ne radi jedna od pozicija, da idu u kontra smeru, it. naravno, kada su off duty.
              "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
              - Lousie Smith

Comment

• AreOut
                CBC Senator XXL
                • 22.07.2006
                • 590
                • Zabjelo

Ajde sa sluzbenim kolima nego se dosta njih i sa privatnim isto ponasa
                http://www.youtube.com/watch?v=plxNfU-PA2c

Comment

• dekideki
                  CBC Senator XXL
                  • 26.07.2005
                  • 1914
                  • Beograd

kako ono beshe...
                  "sila Boga ne moli?"

nece se to nikad iskoreniti ovde, nazalost.
                  .

Comment

• TETAK
                    CBC Senator XXL
                    • 30.09.2004
                    • 3034
                    • Čačak, Srbija

Ccccccc.....da li to očitavam zavist u vašim postovima!?
                    U svakom slučaju, ko ispunjava uslove za konkurs, ostaje mu kao opcija, Policijska akademija!!!
                    "Ko sme taj može!"(zvuči poznato, zar ne?)
                    Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

• sri98
                      Admin od Trpeze
                      • 24.10.2004
                      • 7262
                      • Republic of Konjarnik
                      • Toyota Corolla E 210

Originally posted by AkiMan
                      naravno, kada su off duty.
                      Hmmmm, a kako se prepoznaje patrolni auto off duty? Koliko ja znam, samo kada je parkiran ili u servisu.
                      Kids in the back seat cause accidents, accidents in the back seat cause kids.

Comment

• Chubbs
                        Everybody lies
                        • 29.01.2006
                        • 5807
                        • Novi Sad
                        • Audi A6 1.8T

ima displej ispod rotacije, kao taxi u americkim filmovima
                        You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                        Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                        Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• Vladan
                          CBC Senator
                          • 18.08.2005
                          • 248
                          • Vuko.ebina
                          • e46 325i

Originally posted by SAAB PoWeR
                          @
                          Oni mogu sve ,a mi samo po nesto

pa zato se i zovu zakon
                          vidis neki se bune kako policija nekad neceka na semaforu , zaobilaze guzvu i sta ja znam , i svi vicu oni mogu a mi nemozemo , sta bi svi da bidu kauboi .
                          a niko jos sebe nije stavio u situaciju POLICAJCA sta ko zna sta oni rade , zaustavili auto na peronu , otkud znas koga su zaustavili i zasto , zaobisli guzvu , otkud znas zasto , nemor da znaci da su imali razlog a nemora da znaci da nisu , kako bi izgledao grad bez policije , ljudi bi radili sta god hoce , sa policijom oko njih rade skoro sta hoce a zamisli grad bez policije...[/code]
                          vidis SaabPower, tvoj komentar je malo cudan. Da si citao pazljivo post mogao si da zakljucis da su u oni u blizini mesta gde su hteli da parkiraju i kontrolisu saobracaj napravili prekrsaj i to tezak. Pa koja je tu onda njihova uloga? Da sam ja otisao dalje i nisam ih video na tom mestu mozda bih i ja nesto drugo pomislio. Mnogo vozaca bas iz besa zbog takvog ponasanja vodi se idejom "ma sto bih ja postovao kad oni tako rade". Evo par ljudi je odmah prokomentarisalo da i oni podju za pandurima cisto da vide da li ce da ih cimaju. I veruj mi ja ih nimalo ne osudjujem. Pa zar ne mislis da bi oni prvi trebalo da daju primer ostalim vozacima. Nije ovo nikakvo ispravljanje krive Drine samo eto malo glasno razmisljam.

@Comi_Z.J. ne znam, katastrofalno pamtim detalje

Comment

• MOSLER
                            CBC Senator XXL
                            • 27.05.2005
                            • 1064
                            • Niš

Svugde ista stvar.Pre par godina sedeo ispred zgrade kada je vozac krenuo sa semafora bukvalno sekundu do dve pre nego sto mu se upalilo zeleno jer je ocigledno poznavao vreme otvaranja tog semafora,policajci koji su bili u koloni tik iza njega upale rotaciju preteknu ga i preprece mu put ko da hapse "Legiju".Potom izadju iz auta onako u kaubojskom stilu i uz silnu galamu napisu coveku kaznu,a onda sto je najgore naprave zabranjeno polukruzno okretanje naocigled ovog jadnika sto su ga kaznili i jos dvadesetak prisutnih i lepo odu.
                            Mozemo ovako da pisemo do sutra,cinjenica je da dok god se ne promeni celo drustvo nece ni oni A to ce se desiti..........ne znam tacno kad ali sve sam vise uveren da to necu docekati

Comment

• Aki
                              CBC Senator XXL
                              • 04.08.2006
                              • 1133
                              • Beograd
                              • Yugo 1603, Yugo 1301

Originally posted by sri98
                              Hmmmm, a kako se prepoznaje patrolni auto off duty? Koliko ja znam, samo kada je parkiran ili u servisu.
                              Mislio sam na ne ukljucene rotacije...
                              Nemo' da si bukvalista...
                              "Sometimes it seemed like the more you drove the less money you had. I remember one time Buck Baker and Lee Petty and I had to put our money together just to split a hot dog and a Coke."
                              - Lousie Smith

Comment

Working...
                              X