Jel izlagao Maserati kao prosle godine, citao sam na nekim forumima da ce ove godine izlagati i Ferrari, jel bio Ferrari?
SAJAM AUTOMOBILA 2007
Collapse
X
-
Ma padaju u nesvest od bolova u nogama, danas kad sam bio pola njih ne moze da hoda u onim cipelicama koje im daju, kako mi reche zenski sagovornik daju im nove cipele u sklopu uniforme koje nisu razgazene. Pa to izgleda haotichno kad gledash devojku koja mora da se smeje i samo cheka da se ljudi okrenu da bi se oslonila na kola malo.
Comment
-
-
Originally posted by SashaOriginally posted by gilleU nedelju popodne ?e biti neformalno druženje sa ?lanovima auto klubova. Za sada znam da ?e biti predstavnici HCS i ARCS, a mogli bi da se pridruže i Fiat -Lancia, OPCS, SAABoteri) Zovu ljudi na pi?e i na druženje, pa svratite.
Bicu na sajmu od 13h
Comment
-
-
Comment
-
-
Cene automobila
Cenim da je ceo "sistem vrednosti" poreme?en. Astra G klasik, koja ve? postaje prošlost, košta 13800?...Ispod 10K ? ima samo Zastava, Dacia i Kinez...
Sve ostalo...još jedan primer, se?am se od pre 2 godine , Honda Civic TypeR koštao ta?no 20600?, a sada novi model skoro 34000, sa popustom...u potpunosti opravdavam ovo iz mog potpisa
Comment
-
-
Dosta dobar sajam, sve smo blize nekom svetu po tom pitanju...ali i dalje daleko. Tuzno je da zbog nepovoljnih ugovora o zakupu Sajma sa prodavcima dzidza-bidza po ostalim halama moramo da gledamo motocikle po satorima, a druge hale zvrje prazne.
Tehnicki datalj koji me je odusevio je podesavanje zonske klimatizacije u Citroenu C4 Picasso.
Detalj koji mi je bio bezveze je dvostruki izduv na Passatu 2.0 TDi koji je bio sirine 1/4 automobila, kao da se radi o aftermarket street raceru od 1000ks. Bezvezno preterivanje.
Comment
-
Comment