SAJAM AUTOMOBILA 2007

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • scarab26
    CBC Senator XXL
    • 27.09.2006
    • 353
    • bgd

na sta mislis pod time za c4 picasso. to sto vozac i suvozac podesavaju u svojim coskovima? to resenje (display i dugmici su u vratima ali na par cm od konzole) ima espace jos od proslog modela (98-99). a sa druge strane sta radi vozac ako sam vozi - proteze se preko suvozackog sedista da dohvati komande?

Comment

• starac vujadin
      CBC Senator XXL
      • 27.08.2005
      • 2617
      • Stari grad

Ok, to sam prevideo, ali nije bas isto sto govori i slika dole. Suvozac samo podesava temperaturu i nema kompletnu komandu nad klima uredjajem.

Ali, ono sto me je u stvari odusevilo je u stvari ideja da se rastereti centralna konzola od komandi i displeja za klimu (display se kod Renaulta nalazi blizu sredine) sto je potpuno logicno kad je klima 2-4zonska...i naravno nema potrebe da se neko proteze, sve se regulise sa vozacevog sedista.

Comment

• Bane R
        CBC Senator XXL
        • 27.03.2006
        • 1769
        • Beograd

Na sajmu nisam bio godinama. Juče sam bio do bazara da kupim garderobu i reko aj da svratim na sajam automobila da vidim par drugara koji su tamo radili. Koliko sam video ništa se nije promenilo... veliki broj ljudi, sa atipičnim naglaskom za područje Beograda, koji su do Perpera svratili da pojedu jednu pljeskavicu bez mesa.

Takođe, tu je i dalje veliki broj klinaca s komentarima "pa i nije ovaj A6 (60.000e) toliko skup". Novina u odnosu na moju prethodnu posetu sajmu (krajem prošlog veka) jesu mobilni telefoni sa kamerama i digitalni fotoaparati, sjajni za voajerisanje maloletnih promoterki.

Kada sam našao drugara (koji je snimao nešto preko puta Porše štanda) video sam jednu tešku glupost. Porše štand koji je ograđen i automobili kojima ne može da se priđe... Da smo mi neka zemlja, ko što nismo, njima bi bio oduzet štand, automobili polupani, promoterke ošišane na ćelavo i Porše isteran iz Srbije. Šta? Mi smo stoke pa ćemo da s****mo nešto? Mater im švapsku...

Comment

• Dora
          Nadzornik!!!
          • 24.10.2004
          • 17451
          • Novi Sad
          • FIAT

A da ih iznasilujemo prvo? Mislim promoterke...
          Ostal ose slažem, ja sam bio i uopšte me ne zanima sajam a to da me mrko gleda ?im pridjem autu iritira jako...I nisu jedini, ni ostali nisu mnogo bolji. Mogli su i tabloe sa slikama samo da donesu i gotovo...
          Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• dranix
            CBC Senator XXL
            • 04.10.2004
            • 3079
            • Antwerpen/Belgium
            • Saab 9-3

To kao da je "obezbedjenje" organizovala DB.
            Greska broj jedan je da se izlozeni automobili prodaju pre pocetka sajma.
            Pitam se cemu oni posle stoje tu kad je prodato vec sve sto se moglo prodati tog trenutka. Mislim na skupa vozila.
            Naravno da neko ko plati inace preskup auto nece da ga dobije izgrebanog ili eventualno ostecenog iznutra mada cim izadje na ulicu gotov je.
            Mi mozda i ne znamo da li ima slucajeva vandalizama pa se samo dzabe osecamo prozvanima. Da su svi ljudi normalni sve bi verovatno bilo jednostavnije. Takodje je pitanje da li su i na koji nacin ti izlozeni automobili osigurani, cije su trenutno vlasnistvo itd.
            Ja svoj tek kupljen auto nikada ne bi ostavio do kraja sajma da stoji na standu. Sta imam od toga? Ko ih dzebe neka dovezu dovoljan broj ako misle da im treba. To je sve u svemu luda kuca i mislim da sajam iskljucivo treba da sluzi da se razgleda mada se nista i ne vidi ustvari a kupuje se posle od dealera i to kad se model dokaze i pokaze. Niko normalan u normalnom svetu ne daje 50+ k eura za auto a da ga ne provoza. Sta to kupuje onaj sto ga je kupio na lepe oci? Citao je test korumpiranih novinara na internetu? Jednostavno moze se desiti da se auto uopste ne svidi nekome kad pocne da ga vozi ma kako skup i dobar bio.

Comment

• CLD
              CBC Senator XXL
              • 08.02.2005
              • 1225
              • Belgija - ranije Luna-Chico

e Dranix, pa ti sto kupuju auto tako ne gledaju na funkcionalnost istog ili ne znam ni ja sta sto je za nas obicne smrtnike normalno, oni samo gledaju kako ce u tom autu biti vidjeni i koji status sa istim dobijaju.

Comment

• MOSLER
                CBC Senator XXL
                • 27.05.2005
                • 1064
                • Niš

Razumem zasto su neka kola na sajmu bila ogradjena,zamislite da neko ogrebe ili izguli,isfleka sedista na Audiju R8,Porscheu ili necemu jos skupljem.
                Cinjenica je da smo kao narod nekulturni i da generalno dobar deo nas ne haje za tudju imovinu.Secam se da je na sajmu pre nekoliko godina neki bolid odkidao i ukrao antenu na Mercedesu CLK cabrio a jos ga pri tom niko nije ni video.

Comment

• Black Knight
                  CBC Senator XXL
                  • 13.10.2004
                  • 2020
                  • Novi Beograd, kicblo

nisam mogao da sednem u saaba 9-3 aero...a ni bilo koji drugi model saaba...

u honde sam seo sve, cak turirao sivic type r
                  Injection is good,but I'd rather be blown!

Comment

• starac vujadin
                    CBC Senator XXL
                    • 27.08.2005
                    • 2617
                    • Stari grad

I na inostranim sajmovima ima ogradjenih kola, ali nigde nema da u ponedeljak mozes da sednes u auto, a u petak ne mozes jer je neko kupio isti auto.

Comment

• NemaN
                      CBC Senator XXL
                      • 29.11.2004
                      • 1560
                      • munze

imaju oni spremljenu polir pastu za slucaj...

kad je honda klub bio neka hostesa izgrebala neku hondu prstenom ili narukvicom....odam dosli likovi polir pastu i udri....
                      I'm not caucasian, I'm championship white

Comment

• Čiča
                        CBC Senator XXL
                        • 14.12.2005
                        • 1621
                        • Beograd, Vidikovac

ono sto sam ja snimo na sajmu:

MISS SAJMA

Slike Opel vozila sa sajma veliki broj slika
                        klikni ovde
                        Ko je viknuo "šta vidis ČičA"???

Sreća je sto glupost ne boli, inače bi sa svih strana odjekivali jauci
                        "Ulažite u stomak! To ulaganje daje brze i vidljive rezultate. Ulaganje u glavu je dugotrajno i neizvesno. " D. Radovic

Comment

• doc
                          CBC Senator
                          • 25.08.2006
                          • 240
                          • BGD/KG

Nisam uopste imao zelju da idem na sajam, ali...
                          nisam obracao paznju na sve izlozeno, tj zagledali smo samo kiu, hondu, forda, skodu i mitsubishi... isli smp ciljano da vidimo par modela koji bi mozda usli u uzi izbor za buducu kupovinu

e sad, sta me najvise iznerviralo, kad smo prisli da zagledamo saab, baja za infopultom je redom zakljucavao jedan po jedan, kako smo im prilazili, mada nismo ni imali nameru da ih zagledamo iznutra...
                          pri tome, na standu, nigde nicega, ni promo materijala, ni hostesa, jad i beda...
                          Pametniji popusta, ali mentalno...

Comment

• scarab26
                            CBC Senator XXL
                            • 27.09.2006
                            • 353
                            • bgd

starce, slika koju si postavio je iz espace-a 98 godiste. novi (2003) ima display u vratima (tamo gde su komande klime) koji pokazuje temperturu i brzinu ventilatora, nije na konzoli, mada sam prilicno uveren da ni na starom Espace-u display nije centralno. ja sam bio prilicno zagrejan za c4 picasso ali sam se jako razocarao - ne bih da duzim, ali nekako je jeftin iznutra, zadnja klupa katastrofa neudobna. gledao sam porodicna kola i jedan od najboljih utisaka je mazda5 - naprimer u odnosu na zafiru na koju se lozim od kada je izasla prva pre x godina je nebo i zemlja.

Za sve monovolumene Espace je majka i konkurencija moze da se poredi ali sa njegovim prethodnim modelom. Trenutni je daleko daleko od svih, ali nazalost i po ceni - nema nista ispod 32-33K.

na saab-u sam bio jer razmatram 93 karavan i sedeo sam i dobro pretresao i aero i obican karavan - dali su mi katalog, cenovnik ali bez spiskova opreme po paketima i zvali na probnu voznju. ostali se zale, ali prema meni su bili ljubezni. ipak cenim da se ne bih za..bavao sa autosaabom i njihovom podrskom u smislu servisa i delova, kada bi saab isao kroz opelovu dilersku i mrezu servisa to bi bila druga prica.

najgori utisak sam imao na skodi gde su se curke od promoterki pozatvarale u kola i poziraju, otvaram vrata i pitam da li mogu da pogledam auto, a guska me pita da li hocu da izadje i da sednem, mislim se "ne tebe cu da gledam, mucenice". ocigledno su svi standovi gde izlaze principal, a ne uvoznik-diler mnogo profesionalniji naj primer su GM (opel, chevrolet) i Daimler Chrysler.

na volvou takodje nije bilo nikog oko auta, a ista zakljucana, ali su kada sam trazio takodje bili korektni i dali cenovnik i katalog opreme.

Comment

• DTI LET
                              CBC Senator XXL
                              • 13.08.2006
                              • 374
                              • Novi BGD

Sa par nedelja zakasnjenja

Slika iz GT-a

Verovali ili ne slike sa H dela

Moja malenkost u zagrljaju sa hostesom(drugaricom)

A sad malo Svedjani

Ovo mora da se prokomentarise
                              www.opelclub.rs

Comment

Working...
                              X