Prije par dana vidio sam Golf 3, karavan sa povisenim krovom od poliestera, i nikako nisam mogao da zakljucim koja je svrha toga. Naime povisenje je oko 5-10cm odokativno, uzdize se blago od pocetka krova tako da mi se cini da iznad vozaceve glave i nema nekog dobitka u prostoru. Nazad se zavrsava prije vrata prtljaznika, tj. ona su standarna kao i kod drugih Golfova. Povecanje prostora je po meni potpuno nebitno, pogotovo sto su zadnja vrata iste visine pa sprecavaju utovar neceg glomaznijeg u odnosu na standard.
Kada smo vec kod toga cini mi se da sam vidjao i Astre karavan prve generacije sa povisenim krovom i bez njega, ali nije u pitanju nadgradnja, nego je limeni krov povisen, a takodje i vrata. To vec ima smisla, ali me zanima je li to bila neka nadoplata ili razlicite serije.
Ja bas trosim slova na gluposti
Kada smo vec kod toga cini mi se da sam vidjao i Astre karavan prve generacije sa povisenim krovom i bez njega, ali nije u pitanju nadgradnja, nego je limeni krov povisen, a takodje i vrata. To vec ima smisla, ali me zanima je li to bila neka nadoplata ili razlicite serije.
Ja bas trosim slova na gluposti

Comment